┃Γνώσεις ⇛ UNIX~Linux: Αρκετά καλές┃ Προγραμματισμός: Ναί ┃ ┃Αγγλικά: Πολύ καλά┃
┃Λειτουργικό ⇛ Fedora 16@32bit σε ASUS P5LD2-VM┃
┃Προδιαγραφές Desktop ⇛ CPU:Pentium 4@3 GHz 32bit┃Ram: 4-GB ┃
┃GPU :NVIDIA GeForce GT 440 GDDR5 1GB 3200 MHz┃8-ch HD Audio┃
Μπορεί να έγινε κάποια υπέρταση αλλά δεν θα είχαν πρόβλημα και οι υπόλοιπες συσκευές?
Πιο πολύ ταιριάζει αυτό http://www.pavouk.org/hw/lamp/philipsgenie14w.png . Είναι σχεδόν όλα ίδια, ακόμα και τα τρανζίστορ. Βέβαια στο τέλος έχει 4 πηνία ενώ εμένα έχει 1. Επίσης χρησιμοποιεί 10Ω στην τροφοδοσία και όχι 15Ω.
Δεν ξέρω αν είναι κλασική λύση ή όχι, εγώ τώρα την έμαθα, οπότε γράφε εσύ να σε παρακολουθώ και να μαθαίνω. Επειδή όμως εμένα λήγει η βάρδια μου στην σκοπιά θα σε καληνυχτίσω, και θα ξαναφυλάξω αύριο πάλι Γερμανικό νούμερο..........
αν συνεχίσετε καλή συνέχεια, αν πάτε για ύπνο...... όνειρα γλυκά!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patent61 : 12-01-12 στις 03:23
Οι συσκευές έχουν μια ανοχή..... Να φανταστείς όταν έκανα beach party πήγα σαν βλάκας και έδωσα γκάζι στην γεννήτρια (που δεν είχε σταθεροποιητή) και έστειλα 260vAC στους ενισχυτές, στο λάπτοπ και στον μίκτη. Έκαψα μόνο 2 λάμπες πυρακτώσεως (κοινές) ενώ όλα τα άλλα δούλεψαν και δουλεύουν ακόμα!
10Ω με 15Ω δεν θα έχει τόσο τραγική διαφορά.... Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις, αν ήταν είχαν όμως διαφορά 20+ Ω τότε θα είχαμε θέμα!
Ωραίος τότε προχώρα στην αντίσταση! Η δίοδος είναι ίδια οπότε θα είσαι 5Ω παραπάνω στην αντίσταση.....![]()
Γινεται και 12ν ενας πλανοδιος πωλητης το'χε κανει. Ενας καλος φιλος μου ειπε για μια αλλαγη στην πλακετα αλλα δεν ηξερε περισσοτερα. φιλικα Γιωργος.