Νικόλα καλησπέρα,
πές μου με την πρώτη ευκαιρία γιατι αύριο πρωι πρωί θα ασχοληθώ μαζί του,αν βρω ακρη σε ενημερώνω αμέσως
ευχαριστω
Νικόλα καλησπέρα,
πές μου με την πρώτη ευκαιρία γιατι αύριο πρωι πρωί θα ασχοληθώ μαζί του,αν βρω ακρη σε ενημερώνω αμέσως
ευχαριστω
Νικόλα,βρέθηκε η αρρώστια του,τελικά έβγαλα την μικρή φίσα απο το πάνελ που δίνει ρεύμα στους θερμοστάτες και στα βεντιλατέρ(τα οποια δουλέυουν κανονικά),για τους θερμοστατες μαλλον ειναι καλοι γιατι τους απομονωσα εναν εναν και δεν ξεκινουσε,εχει 2 κιτρινα καλωδια,απομονωσα το ενα και ξεκινησε κανονικα,εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τον διακοπτη της πορτας της καταψυξης,θα δω και θα σου πω νεωτερα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ioannis Nikolaou : 19-10-11 στις 12:07
Λοιπον,στο κεντρο της πορτας της καταψυξης στο πανω μερος εχει ενα σαν ματι πλαστικο,με ενα κατσαβιδι το αφαιρεσα,εβαλα την φισα στον πανελ και ξεκινησε κανονικα,αυτο μεσα εχει μια μικρη πλακετα με ενα διμεταλλικο ελασμα το οποιο ανοιγει και κλεινει με τον μαγνητη που εχει η πορτα πανω στην καταψυξη(αμα βαλεις ενα κατσαβιδι πανω στο ημικυκλιο πανω στην πορτα θα καταλαβεις οτι εκει εχει μανγνητη,δυστυχως σημερα τα μαγαζια ειναι κλειστα και θα το αγορασω μαλλον αυριο,τωρα περιμενω να δω θερμοκρασιες,το στοιχειο της καταψυξης παντως παγωσε κανονικα
Γιάννη Καλησπέρα.
Κατ΄αρχην συγνώμη που καθυστέρησα να σου απαντήσω.
Λοιπον ήρθε ο τεχνικός και μου είπε "αδερφέ το πρόβλημα είναι η πλακέτα¨"
Προσπάθησα και επικοινώνησα με την ΠΙΤΣΟΣ και μου είπαν ότι η πλακέτα δεν υπάρχει και θα παραγγελθεί και θέλει ένα μήνα μα γίνει η παραλαβή.
Πήγα λοπόν και παρήγγειλα καινούργιο ψυγείο. Με έβγαλε από 800 σχεδόν ευρώπουλα.
Αφου μου λές λοιπον αυτό θα το κοιτάξω αύριο και αν δω ότι πέρνει γιατρειά θα το φτιάξω και είναι ότι πρέπει για το εξοχικό.
εξάλλου είναι και καινούργιο το γα@@@@@@μένο.
τα λέμε ξανά
Νίκος
για τι κοστος μιλαμε? για την πλακετα εννοω.
σε εβγαλε απο 800 €? τι εννοεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ioannis Nikolaou : 20-10-11 στις 01:14
ς?Ioannis Nikolaou;468918]για τι κοστος μιλαμε? για την πλακετα εννοω.
σε εβγαλε απο 800 €? τι εννοει
Το καινούργιο ψυγείο Γιάννη που αγόρασα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Λοιπόν τώρα σχετικά μα την ζημία. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που ακριβώς βρίσκεται αυτό το μαγνητάκι, γιατί στην πόρτα της κατάψυξης του ψυγείοτ μου δεν έχει τέτοι πράγμα.
Από αυτό που διαπιστώνω υπάρχει κάτι τέτοιο μάλλον πάνω από την πόρτα της συντήρησης και στο πλαστικό κομμάτι που εσωκλείει την πλακέτα. μπορεί εκεί να υπάρχει αυτό που μου λές.
Με την ευκαιρία δε να ρωτήσω και κατι άλλο αν κάποιος από το φόρουμ διαβάσει όλα αυτά που γράφουμε.
Καλά δεν υπάρχει κανείς από εδώ μέσα που να μπορεί να μας δώσει μια απάντηση σε όλες μας τις ερωτήσεις αυτές τις τρεις μέρες ή έστω να μας βοηθήσει και να μας δείξει ένα δρόμο να ακολουθήσουμε ή τι τέλος πάντων να κοιτάξωμε.
Τα μοναδικά ψυγεία της ΠΙΤΣΟΣ που χάλασαν είναι τα δικάκά μας και να έχουν πάθει αυτή την ζημιά.????
Αν είναι έτσι τοτε μπράβο στην συγκεκριμένη εταιρία που δεν έχει βλάβες στις συσκευές της και αλοίμονο σε μας που πέσαμε στην μοναδική περίπτωση να χαλάσουν οι συσκευές μας.
Νικος.