Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

Νικολα θα κοιταξω να ανοιξω το πισω καπακι της συντηρησης γιατι εχω την υποψια οτι μαλλον καποιο ρελε παιζει εκει και φοβαμαι οτι εχει κολλησει με το βεντιλατερ της συντηρησης,θα το κοιταξω σιγουρα απο πεμπτη μερια γιατι δεν προλαβαινω,το λογικο ειναι οταν κλεινεις πορτα να δουλευει το εν λογο βεντιλατερ οπως και της καταψυξης για να γινει κυκλοφορια του κρυου αερα,οταν ανοιγεις την πορτα αυτα σταματανε , γι αυτο ξεκιναει να δουλευει κανονικα το μοτερ,αν στο ενδιαμεσο μαθεις κατι στειλε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ioannis Nikolaou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικολα θα κοιταξω να ανοιξω το πισω καπακι της συντηρησης γιατι εχω την υποψια οτι μαλλον καποιο ρελε παιζει εκει και φοβαμαι οτι εχει κολλησει με το βεντιλατερ της συντηρησης,θα το κοιταξω σιγουρα απο πεμπτη μερια γιατι δεν προλαβαινω,το λογικο ειναι οταν κλεινεις πορτα να δουλευει το εν λογο βεντιλατερ οπως και της καταψυξης για να γινει κυκλοφορια του κρυου αερα,οταν ανοιγεις την πορτα αυτα σταματανε , γι αυτο ξεκιναει να δουλευει κανονικα το μοτερ,αν στο ενδιαμεσο μαθεις κατι στειλε
    Γιάννη ειδοποίησα τεχνικό.
    Θα έρθεια αύριο και θα μου πεί τι παίζει με αυτή την ιστορία. Την Παρασκευή μου έκελισαν ραντεβού στην ΠΙΤΣΟΣ. Θα δώ ανάλογα που θα μου πει αυτός αύριο, γιατί μου είπε και το τρελό "να δούμε αν σε συμφέρει και να το φτιάξεις" μου είπε.......

Λοιπόν ανάλογα που θα μου πεί για την ζημιά θα σε ενημερώσω γιατί μάλλον την ίδια πλάκα έχουμε πάθει.!1!!!!

Νίκος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

Νικόλα καλησπέρα,
    πές μου με την πρώτη ευκαιρία γιατι αύριο πρωι πρωί θα ασχοληθώ μαζί του,αν βρω ακρη σε ενημερώνω αμέσως
    ευχαριστω

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ioannis Nikolaou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικόλα καλησπέρα,
    πές μου με την πρώτη ευκαιρία γιατι αύριο πρωι πρωί θα ασχοληθώ μαζί του,αν βρω ακρη σε ενημερώνω αμέσως
    ευχαριστω
    Γιάννη αύριο 11 με 1 περιμένω το τεχνικό.

Θα σου στείλω μήνυμα.!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

Νικόλα,βρέθηκε η αρρώστια του,τελικά έβγαλα την μικρή φίσα απο το πάνελ που δίνει ρεύμα στους θερμοστάτες και στα βεντιλατέρ(τα οποια δουλέυουν κανονικά),για τους θερμοστατες μαλλον ειναι καλοι γιατι τους απομονωσα εναν εναν και δεν ξεκινουσε,εχει 2 κιτρινα καλωδια,απομονωσα το ενα και ξεκινησε κανονικα,εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τον διακοπτη της πορτας της καταψυξης,θα δω και θα σου πω νεωτερα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ioannis Nikolaou : 19-10-11 στις 12:07

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

Λοιπον,στο κεντρο της πορτας της καταψυξης στο πανω μερος εχει ενα σαν ματι πλαστικο,με ενα κατσαβιδι το αφαιρεσα,εβαλα την φισα στον πανελ και ξεκινησε κανονικα,αυτο μεσα εχει μια μικρη πλακετα με ενα διμεταλλικο ελασμα το οποιο ανοιγει και κλεινει με τον μαγνητη που εχει η πορτα πανω στην καταψυξη(αμα βαλεις ενα κατσαβιδι πανω στο ημικυκλιο πανω στην πορτα θα καταλαβεις οτι εκει εχει μανγνητη,δυστυχως σημερα τα μαγαζια ειναι κλειστα και θα το αγορασω μαλλον αυριο,τωρα περιμενω να δω θερμοκρασιες,το στοιχειο της καταψυξης παντως παγωσε κανονικα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Γιάννη Καλησπέρα.

Κατ΄αρχην συγνώμη που καθυστέρησα να σου απαντήσω.
    Λοιπον ήρθε ο τεχνικός και μου είπε "αδερφέ το πρόβλημα είναι η πλακέτα¨"
    Προσπάθησα και επικοινώνησα με την ΠΙΤΣΟΣ και μου είπαν ότι η πλακέτα δεν υπάρχει και θα παραγγελθεί και θέλει ένα μήνα μα γίνει η παραλαβή.

Πήγα λοπόν και παρήγγειλα καινούργιο ψυγείο. Με έβγαλε από 800 σχεδόν ευρώπουλα.

Αφου μου λές λοιπον αυτό θα το κοιτάξω αύριο και αν δω ότι πέρνει γιατρειά θα το φτιάξω και είναι ότι πρέπει για το εξοχικό.
    εξάλλου είναι και καινούργιο το γα@@@@@@μένο.

τα λέμε ξανά
    Νίκος

Παρόμοια Θέματα

1. ΨΥΓΕΙΟ SHARP SJ-439L
    από PARKER στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-09, 13:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι