Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30
    Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Πρωτα κανε μια αποψυξη οπως σου εγραψα και ρυθμισε το ψυγειο να ειναι ευθεια και πολυ λιγο προς τα πισω και αν μεσα σε ενα μηνα ξαναπιασει παγο τοτε κατι γινετε. Για το λαστιχο που αναφερεις μπορει να μην φταει αυτο αλλα το βαρος της επανω πορτας να εχει ριξει την κατω με αποτελεσμα να μην πιανει καλα ο μαγνητης στην μεταλικη επιφανεια του ψυγειου.
    Λαστιχα βρισκεις μονο στην εταιρια και οχι στο εμποριο οπως παλια.
    Για μενα δεν αξιζει να μπεις σε διαδικασια να αγορασεις το λαστιχο απο την στιγμη που μπορει να διορθωθει. Φωναξε εναν τεχνικο να το δει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j kalai : 14-11-10 στις 22:12

Μέλος
    Περιοχή
    Thessalonikh - Xanthi

Προεπιλογή

πως να κανει αποψυξη δλδ ?

που το το εγραψες ?

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από j kalai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γραψε μου το Ε nr:........./.. το οποιο βρισκεται στον χωρο που ειναι οι φρουτολεκανες.
    Για να κανεις αποψυξη σε αυτα τα ψυγεια χρειαζεται 30ωρες με ανοιχτες τις πορτες.
    To σβηνεις και το αφηνεις να κανει αποψυξη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Καλημέρα σας και καλή εβδομέδα.

Λοιπόν έχω και εγώ ένα ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ δίπορτο no frost. Εδώ και αρκετό καιρό μου μαζευε νερό-πάγο στο κάτω μέρος της κατάψυξης, στον πάτο.
    Προσπαθούσα λοιπόν μια φορό την βδομάδα και τον αφαιρούσα.
    Το ίδιο έκανα και εχθές.
    Το λάθος μου ήταν που τόσο καιρό δεν έψαξα να βρώ που οφειλόταν αυτή η ιστορία.
    Χθες μετό από την αφαίρεση του πάγου το πρωί, διαπίστωσα το απόγευμα ότι τα δύο πράσινα φωτάκια της συντήρησης και της κατάψυξης το ένα στου +4 και το άλλο στου -18 αναβόσβηναν και επί πλέον και το κόκκινο φωτάκι του allarm αναβόσβηνε και αυτό.
    Αφαίρεσα όλα τα πράγματα από την κατάψυξη και τα μετέφερα σε ένα άλλο καταψύκτη και άφησα τις πόρτες ανοικτές για να γίνει απόψυξη.
    Αυτό έγινε σήμερα το πρωί.
    Έβγαλα το πίσω καπάκι της κατάψυξης και προσπάθησα κα ξεβουλώσω ένα σωλινάκι που διάβασα σε προηγούμενα ποστ ότι υπάρχει.
    Του έβαλα μέσα έ καλαμάκι του φραπέ και το φύσιξα και νομίζω ότι και αν ήταν βουλωμένο ξεβούλωσε. (Αν αυτό ήταν το θέμα ότι έκανε υπερχύληση και μου γέμιζε νερό στην κατάψηξη στον πάτο.)

Πιστεύοντας ότι το θέμα τακτοποιήθηκε αφού στέγνωσε η πλάτη του ψυγείου που δημιουργεί την ψύξη το έβαλα σε λειτουργία.
    Διαπιστώνω όμως ότι το ψυγείο δεν παίρνει μπροστά και τα τρία φωτάκια που ανέφερα προηγουμένως αναβοσβύνουν ρυθμικά και επίσης ακούγετα και ένα τακ-τακ-τακ με τον ρυθμό που αναβοσβύνουν τα ενδεικτικα φωτάκια. (συντήρηση-καταψυξη-allarm.)
    Οι πόρτες της κατάψυξης και της συντήρησης παραμένουν ανοικτές και το ψυγείο είναι εκτός μπρίζας.

Μπορείται παρακαλώ να μου πείτε που οφείλετε αυτό ???
    Χρειάζεται να του κάνω ακόμα απόψυξη η έχει άλλη βλάβη ??

Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθειά σας.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

παρουσιαστηκε και μενα το ιδιο προβλημα και δεν ξερω απο που να ξεκινησω την θεραπεια,εκανες τιποτα μεχρι τωρα? αλλαξα τον πυκνωτη γιατι το μοτερ του ανεμιστηρα πισω απο το ψυγειο γυρναγε λες και ειχε προβλημα ο πυκνωτης αλλα παλι τα ιδια, βρηκες καμια ακρη?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ioannis Nikolaou Εμφάνιση μηνυμάτων
    παρουσιαστηκε και μενα το ιδιο προβλημα και δεν ξερω απο που να ξεκινησω την θεραπεια,εκανες τιποταμεχρι τωρα?
    Γιάννη προσπαθώ.
    Έκανα ανάρτηση και στην δική σου δημοσιευση.
    Από το πρωί του κάνω απόψυξη και το δοκίμασα αν λειτουργεί πριν από λίγο και μου κάνει τα ίδια κολπα.
    Θα δω μέχρι αυριο το πρωι τι θα κάνει και βλέποντας και κάνοντας.
    Που θα πάει. Κάποιος θα έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα και ίσος μπορέσει να μας βοηθήσει !!!!!!

Νίκος

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

Νικολα θα κοιταξω να ανοιξω το πισω καπακι της συντηρησης γιατι εχω την υποψια οτι μαλλον καποιο ρελε παιζει εκει και φοβαμαι οτι εχει κολλησει με το βεντιλατερ της συντηρησης,θα το κοιταξω σιγουρα απο πεμπτη μερια γιατι δεν προλαβαινω,το λογικο ειναι οταν κλεινεις πορτα να δουλευει το εν λογο βεντιλατερ οπως και της καταψυξης για να γινει κυκλοφορια του κρυου αερα,οταν ανοιγεις την πορτα αυτα σταματανε , γι αυτο ξεκιναει να δουλευει κανονικα το μοτερ,αν στο ενδιαμεσο μαθεις κατι στειλε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Νικολα θα κοιταξω να ανοιξω το πισω καπακι της συντηρησης γιατι εχω την υποψια οτι μαλλον καποιο ρελε παιζει εκει και φοβαμαι οτι εχει κολλησει με το βεντιλατερ της συντηρησης,θα το κοιταξω σιγουρα απο πεμπτη μερια γιατι δεν προλαβαινω,το λογικο ειναι οταν κλεινεις πορτα να δουλευει το εν λογο βεντιλατερ οπως και της καταψυξης για να γινει κυκλοφορια του κρυου αερα,οταν ανοιγεις την πορτα αυτα σταματανε , γι αυτο ξεκιναει να δουλευει κανονικα το μοτερ,αν στο ενδιαμεσο μαθεις κατι στειλε
    Γιάννη ειδοποίησα τεχνικό.
    Θα έρθεια αύριο και θα μου πεί τι παίζει με αυτή την ιστορία. Την Παρασκευή μου έκελισαν ραντεβού στην ΠΙΤΣΟΣ. Θα δώ ανάλογα που θα μου πει αυτός αύριο, γιατί μου είπε και το τρελό "να δούμε αν σε συμφέρει και να το φτιάξεις" μου είπε.......

Λοιπόν ανάλογα που θα μου πεί για την ζημιά θα σε ενημερώσω γιατί μάλλον την ίδια πλάκα έχουμε πάθει.!1!!!!

Νίκος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΙΩΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Προεπιλογή

Νικόλα καλησπέρα,
    πές μου με την πρώτη ευκαιρία γιατι αύριο πρωι πρωί θα ασχοληθώ μαζί του,αν βρω ακρη σε ενημερώνω αμέσως
    ευχαριστω

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Νικόλα καλησπέρα,
    πές μου με την πρώτη ευκαιρία γιατι αύριο πρωι πρωί θα ασχοληθώ μαζί του,αν βρω ακρη σε ενημερώνω αμέσως
    ευχαριστω
    Γιάννη αύριο 11 με 1 περιμένω το τεχνικό.

Θα σου στείλω μήνυμα.!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΨΥΓΕΙΟ SHARP SJ-439L
    από PARKER στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-09, 13:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι