Prot 1571 o/c in series with 11v supply to 8v reg IC7567 which had s/c o/p.This feeds pin 10 multifunction chip IC7015 via L5565 which was s/c to chassis. Usually caused by breakdown in LOPTx
απο το service manual αυτο
Prot 1571 o/c in series with 11v supply to 8v reg IC7567 which had s/c o/p.This feeds pin 10 multifunction chip IC7015 via L5565 which was s/c to chassis. Usually caused by breakdown in LOPTx
απο το service manual αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takisegio : 01-09-11 στις 00:10
Η δικιά μου γνώμη είναι πως μαζί με το μ/σ υψηλής καεί και το tda8362.
Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει παλμογράφο :
Εχουμαι ενα σημείο στο service manual που πρέπει να βάλουμαι παλμογράφο με τις ρυθμίσης -Volt,div κ.λ.π. που λέει o κατασκευαστής για να δούμαι την εικόνα που μας έχει στο manual.
Γνωστό οτι το - του παλμογράφου είναι η γείωση του σπιτιού .... Φυσικά η TV δεν κάνει χρήση της γείωσης .... Αρα βάζω το - και το + εκεί που μου λεει ο κατασκευαστής ???
σωστά ή θα κλαίω τον παλμογράφο μου ....
Αν θέλεις να πάρεις μετρήσεις από το πρωτεύων του παλμοτροφοδοτικού η γείωση είναι το πλήν του μεγάλου πυκνωτή αλλά θα πρέπει να αποσυνδέσεις την γείωση του δικτύου από τον παλμογράφο.
Αν θέλεις να μετρήσεις στο δευτερεύων σε μια γείωση του δευτερεύοντος (ας πούμε στο μεταλλικό του tuner).