Εγώ ρώτησα σε ένα μαγαζί για πυκνωτές τροφοδοτικού κλασσικούς 10v 2200μf 105κελσίου και τους έδινε 2,5 ευρώ τον ένα!!και με 15 ευρώ παίρνεις καινούριο τροφοδοτικό!
Εγώ ρώτησα σε ένα μαγαζί για πυκνωτές τροφοδοτικού κλασσικούς 10v 2200μf 105κελσίου και τους έδινε 2,5 ευρώ τον ένα!!και με 15 ευρώ παίρνεις καινούριο τροφοδοτικό!
(για να μην λεμε μετα οτι δεν το ειπαμε)
Προσεχε την πολικοτικα σε αυτους τους πυκνωτες που θα αλλαξεις.Εχουν + και - .
Κατα τα αλλα πανε σε μια ανακυκλωση συσκευων και βρες κατα μηχανημα με πυκνωτες :P
"Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"
Ναι φίλε μου δυστυχώς κάπως έτσι είναι.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς αλλάζουμε απευθείας την πλακέτα και συνήθως δεν παιδευόμαστε να την επισκευάσουμε.
Παλαιότερα που τα parts ήταν φτηνά (10 - 20 cents) άξιζε να ασχοληθείς για να επισκευάσεις μια πλακέτα που κόστιζε 70 ευρώ σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά.
μην αλλάξεις μονο αυτούς που έχουν ήδη φουσκώσει γιατι μετά απο λιγο καιρο θα φουσκώσουν και οι άλλοι
άλλαξε τους ηλεκτρολυτικούς ΟΛΟΥΣ και εισαι οκ
και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο πυκνωτή. Τον άλλαξα με μεγαλύτερο επειδή δεν βρήκα στην αγορά τον ίδιο αντι για 680μF25V έβαλα 1000μf35v και δουλεύει κανομικα. Το κόστος 35 λεπτα!!! Αν τους αλλάξω όλους με μεγαλύτερους θα υπαρξει κάποιο πρόβλημα?
οι συγκεκριμενες οθονες καθως και οι L1715s κτλ αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα. παντα φουσκωμενος ο 680μf. αν τον αλλαξεις με 1000μf δεν υπαρχει κανενα προβλημα. τωρα να αλλαξεις ολους τους αλλους με καινουργιους το καταλαβαινω, αλλα με μεγαλυτερης χωρητικοτητας δεν υπαρχει λογος.