Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tnt_tuner Εμφάνιση μηνυμάτων
του τον πήγα εκεί να τον δει για το γδούπο που αναφέρω στα πρώτα πρώτα ποστ (δεν το έφτιαξε αυτό αλλά τεσπα..) και επειδή έκαψε κατά λάθος δυο τσιπακια του τροφοδοτικού μου πρότεινε και δέχτηκα να τα αντικαταστήσει όλα με μεγαλύτερα και να βάλει και άλλο ένα ζευγάρι σε θέσεις που είχε κενές, του έδωσα κάποια χρήματα και ευγενικά δεν δέχτηκε χρήματα για τα δυο που έκαψε!!!
δούλεψε για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα άναβε μόνο το protect! τον πήρα τηλ του είπα έτσι κ έτσι και μου είπε να του τον ξαναπάω...
του τον ξαναπήγα και τον άφησα εκεί αυτή τη φορά και όταν πήγα μετά από κάτι μέρες και τον πήρα μου είπε ότι είχε σπάσει η βάση της ασφάλειας, την οποία είχε ζορίσει βίαια κατά την πρώτη επίσκεψη και μου είπε ότι και καλά τον συγχρόνισε με το radio/cd(του το είχα αφήσει και αυτό..)
και από τότε κάνει αυτά που αναφέρω στο #47!
Αυτό είναι όλο το στόρι της παρέμβασης... για να τα λέμε όλα ακριβώς όπως έγιναν...
Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, μιλαμε για εναν τετρακαναλο ενισχυτη απο το praktiker και ενα radio-cd Blue Sky απο το Carrefour.

Ο συγκεκριμενος χρηστης ηρθε με τον αδερφο του στο εργαστηριο μου στις 26/2 με τον ενισχυτη του στο χερι.

Πραγματι, ανοιξα τον ενισχυτη αφου τον συνεδεσα με το τροφοδοτικο μου, αρχισαν οι δοκιμες για τον θορυβο στα ηχεια κατα το ανοιγμα/κλεισιμο του ενισχυτη.

Δοκιμασα να προσθεσω εναν πυκνωτη για να καθυστερησω το ανοιγμα, αλλα μου ξεφυγε το κολητηρι και κατα λαθος εκαψα ενα φετ του τροφοδοτικου.

Προσπαθωντας να βγαλω την μαχαιρωτη ασφαλεια (για να μην αποσυνδεω τα καλωδια) ειδα οτι ηταν σφηνωμενη και απλα, την αφησα.

Αφου αποσυνδεσα τα καλωδια ξεκινησα την επισκευη. Μια και υπηρχαν 2 φετ παραλληλα σε καθε μερια, χωρις να ζητησω το παραμικρο, ειπα οτι θα τα αλλαξω και τα δυο με ισχυροτερα.

Πραγματι,τα αντικατεστησα και ολα ηταν ενταξει.

Κοιτωντας το τυπωμενο του ενισχυτη, ανεφερα οτι υπαρχουν θεσεις για ενα ακομη ζευγαρι φετ, και οτι μπορουσε να τα αλλαξει ολα με πιο ισχυρα.

Με ρωτησε ποσο κανουν και του ειπα "τα δυο τα εχω χαλασει εγω, οποτε αν θες , θα πληρωσεις τα υπολοιπα 4 που στοιχιζουν 2 ευρω το καθενα (2x4=8 ευρω).

Τα φετ ειναι αυτα

http://export.farnell.com/internatio...220/dp/8657823

Η απαντηση του ηταν " 8 ευρω ειναι πολλα λεφτα".

Οκ, λεω, και αρχιζω να κλεινω τον ενισχυτη.

Ξαφνικα εμφανιζεται ενα δεκαευρο. Το παιρνω, δινω και τα 2 ευρω ρεστα, και αρχιζω την αλλαγη.

Καταλαβα, λεω....

Καποια στιγμη μαλιστα, ειχε το απιστευτο θρασος να απαιτησει να του αλλαξω και τους πυκνωτες εξομαλυνσης !!!

Ημουν ετοιμος να τους δωσω τον ενισχυτη τους οπως, ηταν και να του πω να σηκωθει να φυγει.

Δεν το εκανα ομως, αλλα καθησα και τελειωσα την δουλεια.

Στην συνεχεια ο ενισχυτης δοκιμαστηκε με φορτιο, μετρηθηκε η μεγιστη ισχυς του, στους 20Hz, 1Khz και 20Khz καθως και η παραμορφωση.

Μετα, τα παιδια τον τοποθετησαν παλι στο αυτοκινητο (η κατασταση ηταν χυμα ο ενισχυτης να μπορει πηγαινει περα δωθε, και να κρατιεται στην θεση του απο τα καλωδια).

Καθησαμε και τον ακουγαμε για τουλαχιστον 2 ωρες, κρατησε μεχρι τις 2 το πρωι.

Ο αδερφος του διαπιστωσε οτι πραγματι, τωρα το μπασο ειναι ισχυροτερο και ειναι οπως το δικο του τωρα πια.

Εκει τελειωσα κι εγω με αυτους τους τυπους.

Την επομενη εβδομαδα ομως με ξαναπηρε τηλεφωνο και με πολυ ασχημο υφος μου ειπε οτι του χαλασα τον ενισχυτη, απαιτησε να τον φτιαξω και τετοια...

Του zητησα να μετρησει 1-2 πραγματα, και τελικα του ειπα οτι " η βλαβη αυτη δεν ειχει καμμια σχεση με την δουλεια που καναμε".

Συνεχισε με πολυ κακο τροπο, λεγοντας μου οτι εγω φταιω επειδη " τον σκαλιζα συνεχεια".

Την Δευτερα 1/3 ξαναπαιρνω τον ενισχυτη, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΛΕΙΠΕ.

Κοιταζοντας τον παλι, βλεπω οτι η ασφαλειοθηκη ηταν σπασμενη.

Οσοι εχουν δοκιμασει να βγαλουν μια σφηνωμενη μαχαιρωτη ασφαλεια αυτοκινητου, θα ξερουν οτι το πολυ πολυ να τους μεινει το πλαστικο της ασφαλειας στο χερι.

Πως μπορουσα να ειχα σπασει την ασφαλειοθηκη δοκιμαζοντας να αφαιρεσω την ασφαλεια, οταν και στις δοκιμες, αλλα και κατα το διωρο που δοκιμαστηκε στο αυτοκινητο, ολα ηταν καλα?

Το εφτιαξα και τον πηρα στο τηλεφωνο λεγοντας του οτι την ζημια την εχει κανει εκεινος, και αδικα κατηγορει εμενα, και οτι τον εχω χρεωσει 15 ευρω.

"Μα, αν σου δωσω 15 ευρω, δεν θα εχω φραγκα την Δευτερα" μου απαντησε.

"Δεν πειραζει, ελα να τον παρεις αλλη μερα", του ειπα.

Πραγματι, ερχονται μαζι παλι την Πεμπτη 3/3. Ξανατοποθετειται ο ενισχυτης στο αυτοκινητο, δουλευει κανονικα, δεν με πληρωνουν, και "μην τον ειδατε τον Παναγη" απο τοτε.