Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 89

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εμένα μου μυρίζει τελεστικός πάντος και στάδια οδήγησης πρίν τα τελικά τρανζίστορς, ειδικά το 3ο κανάλι που αφήνει μόνιμα έξω τον κώνο του ηχείου αυτό πετάει DC, Όταν τον πήρες τον ενισχυτή απο το σέρβις λειτουργούσε κανονικά ή έτσι τα έφτυσε με την μία?

Το avatar του χρήστη moutoulos
    Συντονιστής
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tnt_tuner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε moutulos πράγματι σου εξήγησα αναλυτικά σε πμ τι είχε γίνει και μου απάντησες να μην κάνω τίποτα και συμφώνησα γιατί το εξέλαβα ότι αυτό ήταν απάντηση στο να ενοχλήσω άλλους συντονιστές η τους διαχειριστές! Επιπλέον σε ρώτησα αν μπορώ να συνεχίσω το θέμα στο τοπικ που έχω ήδη ανοίξει και μου λες, μπορείς....
    Σου είπα "μπορείς", να συνεχίσεις τις απορίες σου πάνω στο θέμα "ενισχυτή". Για το άλλο θέμα, το γράφεις ..., σου είπα να μην κάνεις τίποτα (το αναλύω παρακάτω). Δεν στο είπα απο θέμα "ενόχλησης", προς εμένα, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ.

Απο κεί και πέρα εγώ ΘΕΩΡΩ ΧΡΕΩΣ ΜΟΥ να ενημερώσω τους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ για το συγκεκριμένο μέλος και την συμπεριφορά του!

Το ότι πάλι κάποιος είναι παλιό μέλος και δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει πρόβλημα δεν μου λέει τίποτα μιας και τώρα πχ που δημιούργησε σε έμενα μου λές να μην το πω σε κανέναν και να το κρατήσω κρυφό.... και σβήνεις και το όνομα του! Για ποιο λόγο να το κρατήσω κρυφό??????? Δεν το θεωρείς σημαντικό θέμα?? Για ποιο λόγο σβήνεις το όνομα του χωρίς να με ενημερώσεις για τον λόγο που το έκανες??Δεν μπορεί μόνος του να υπερασπίσει τον εαυτό του??? Μονος σου είπες οτι δεν μπορείς να κανεις τον αστηνόμο, αλλα κανεις τον "μπράβο" του κωστα προστατεύοντάς τον!
    Εδώ κάνεις ένα λάθος. Δηλαδή τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο κάθε ένας απο μας, έχει δικαίωμα να διασύρει τον άλλον, απλά και μόνο με ένα πόστ, άσχετα αν είναι έτσι ή οχι. Που θες να το ξερω εγώ, αν εσύ λες αλήθεια, ή έχεις μια Α προσωπική κόντρα με τον συγκεκριμένο, και θέλεις να γράψεις εδώ την κακία σου. Προς θεού δεν λεω οτι λες ψέμματα, απλά εγώ δεν ξέρω ποιός λέει αλήθεια. Δεν γνωρίζω κανέναν απο τους δυό σας, ποιανού το μέρος να πάρω?, και με ποια στοιχεία?. Έχω άδικο σε αυτό?.

Δεν σου είπα να το κρατήσεις μυστικό, σου είπα να μην κάνεις τίποτα μέσα στο Forum, γιατί δεν είχε νόημα.

Δεν πρέπει να ενημερώσω τους υπόλοιπους χρήστες για την συμπεριφορά αυτού του τύπου????
    Ποιος μου λέει ότι δεν έχει δημιουργήσει (που είμαι σίγουρος οτι εχει!) κ άλλες φορές πρόβλημα και του είπατε (δεν μιλώ απόλυτα για εσένα moutoulos) μην πεις τίποτα δημόσια για να μην έχουμε προβλήματα κτλ.... για φαντάσου να δημιουργούταν σε ένα νέο μέλος αυτό το πρόβλημα ....ποιος θα τον πίστευε??????
    Το να μην κάνω τίποτα για ένα θέμα το όποιο θίγει ένα παλιό μέλος το θεωρεις σωστο.... και θεωρείς σωστό να υπάρχει ανάμεσα μας μέλος που συμπεριφέρεται έτσι????
    Αν εσύ θες να το κάνεις, και να ενημερώσεις, ασφαλώς και μπορείς ..., μέσω ΠΜ. Γιατί σίγουρα θα έχεις ήδη πολλά ΠΜ, που θα ρωτάνε ποιός και τι ...

Εγώ προσωπικά σου είπα, μεμονωμένο περιστατικό δεν το βγάζω στην φόρα. Αν τελικά ο συγκεκριμένος αποδειχθεί οτι το κάνει συχνά, θα απομακρυνθεί απο το Forum. Εξάλλου έχει αποδειχθεί εδώ στο Forum, χρόνια τώρα, όποιος ενοχλεί, απομακρύνεται, και το γνωρίζεις πολύ καλά, μιας και είσαι χρόνια εδώ, μέλος.

Αν το συγκεκριμένο μέλος "έβγαινε", και έλεγε εδώ, οτι ναι, ασχολήθηκε με τον ενισχυτή σου προσωπικά θα επιβεβαιωνόμουν, για το username, και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, ούτε θα διέγραφα το username του, απο τα γραπτά σου. Μη με παρεξηγήσεις, απλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος.

Ναι καλά σου είπα, οτι δεν μπορώ να κάνω τον αστυνομικό ή δικαστή, απο την στιγμή που δεν
    ξέρω κανέναν, ούτε καν το θέμα σας.

Πέρα απο αυτό, σου υπενθυμίζω τους
    Κανόνες Δημοσίευσης Αγγελιών Πώλησης και Ζήτησης παρ.3, που ισχύουν στο θέμα σου, μιας και πρόκειται στην ουσία για μια "συναλλαγή" μεταξύ μελών του Hlektronika.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 17-06-11 στις 00:41
    *** No GreekLish Please ***
    Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
    .............................www.howtofixit.gr

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

Danza σε ευχαριστώ για την απάντηση στο τεχνικό κομμάτι του προβλήματος μου μιας και είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο!
    Τι προτείνεις να κάνω? Εγώ σκέπτομαι να βγάλω αυτά που μου φαίνεται οτι έχουν μπει επιπλέον και να κολλήσω ότι έχει ξεκολληθεί αλλά είναι δυο αντιστάσεις που λείπουν και δεν ξέρω τι να βάλω εκεί....
    όχι δεν έγινε με την πρώτη η ζημιά!
    του τον πήγα εκεί να τον δει για το γδούπο που αναφέρω στα πρώτα πρώτα ποστ (δεν το έφτιαξε αυτό αλλά τεσπα..) και επειδή έκαψε κατά λάθος δυο τσιπακια του τροφοδοτικού μου πρότεινε και δέχτηκα να τα αντικαταστήσει όλα με μεγαλύτερα και να βάλει και άλλο ένα ζευγάρι σε θέσεις που είχε κενές, του έδωσα κάποια χρήματα και ευγενικά δεν δέχτηκε χρήματα για τα δυο που έκαψε!!!
    δούλεψε για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα άναβε μόνο το protect! τον πήρα τηλ του είπα έτσι κ έτσι και μου είπε να του τον ξαναπάω...
    του τον ξαναπήγα και τον άφησα εκεί αυτή τη φορά και όταν πήγα μετά από κάτι μέρες και τον πήρα μου είπε ότι είχε σπάσει η βάση της ασφάλειας, την οποία είχε ζορίσει βίαια κατά την πρώτη επίσκεψη και μου είπε ότι και καλά τον συγχρόνισε με το radio/cd(του το είχα αφήσει και αυτό..)
    και από τότε κάνει αυτά που αναφέρω στο #47!
    Αυτό είναι όλο το στόρι της παρέμβασης... για να τα λέμε όλα ακριβώς όπως έγιναν...

Φίλε Moutoulos σε ευχαριστώ καταρχήν που έχεις ασχοληθεί με το πρόβλημα!
    Εγώ το ανέφερα εδώ επειδή όπως σου είπα κατάλαβα ότι μου είπες πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι και δεν έχει σημασία να το αναφέρω σε άλλους συντονιστές ή διαχειριστές και να συνεχίσω εδώ και θεώρησα ότι δεν υπάρχει θέμα να αναφέρω την συμπεριφορά του εν λόγο χρήστη.
    Λάθος γιατί κάνω? Επειδή θέλω να ενημερώσω του υπολοίπους για το στραπάτσο που έφαγα από αυτό τον τύπο? Και δεν είναι ότι με ένα ποστ τον διασείσω… σου είχα πει και στα πμ ότι τον έχω πάρει πόσα τηλ ότι του έχω στείλει sms και πμ και τότε που το ανακάλυψα και τώρα… και σε είχα ενημερώσει ότι έχω κάνει ένα σορό προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του αλλά βρίσκω ντουβάρι… τι να κάνω? Αν είχε κάτι να πει θα είχε ήδη υπερασπιστεί τον εαυτό του και θα σου είχε εξηγήσει πως είναι το θέμα (από μεριαστου) από την αρχή…
    Μου είπες δεν χρειάζεται να το αναφέρω σε άλλους υπευθύνους του φόρουμ αλλά να μην το ανακοινώσω και δημόσια… αυτό δεν σημαίνει να το κρατήσω κρυφό? Τι να κάνω να στέλνω σε έναν έναν πμ και να τους λέω προσέξτε ο τάδε με κορόιδεψε και μου χάλασε τον ενισχυτή επειδή ήμουν χαζός και τον εμπιστεύτηκα και προσέξτε μην σας πιάσει κ εσάς κορόιδα??
    Ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται… πως αλλιώς να το έκανα?
    και δεν έχω κανένα πμ που να με ερωτάνε ποιος είναι…
    Μεμονωμένο περιστατικό δεν ξέρω αν είναι η αν έχουν γίνει κ άλλα κ έχουν θαφτεί… δεν κατηγορώ εσένα moutoulos μπορεί πχ κάποιος να την πάτησε και να μην το είπε σε κανέναν, απλά να είπε δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το φόρουμ με τους λωποδύτες ή να του είπε άλλος μη λες τπτ γτ δν θα βγάλεις άκρη κτλ… αλλά πέρα από αυτό μια τέτοια συμπεριφορά δεν φτάνει?? Εγώ σου είπα όλο το στόρι και πόσο έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά αυτός κωφεύει… όσο και να τον καλείς δεν πρόκειται να εμφανιστεί… θα κρύβεται στο φουστάνι της μαμάς του μάλλον… αν τιμούσε τα παντελόνια που φοραει εμφανιστεί ήδη και θα είχε πει την αλήθεια…
    Προσπάθησες όπως μου είχες πει σε πμ να επικοινωνήσεις μαζί του όπως μου είπες, και αυτός σου είπε για τα “απειλητικά “ και καλά πμ που του έστειλα απαιτώντας του να διορθώσει την βλάβη που προκάλεσε στον ενισχυτή μου…
    Δεν καταλαβαίνεις από αυτά τι γίνεται?
    Που είναιτος να μας τα πει εδώ δημόσια πως έγιναν τα πράγματα? Αν έβαλε αυτός χέρι στο μηχάνημα η όχι? Αν ζήτησε λεφτά η όχι? Αν μου είπε με τουπέ ότι είναι επαγγελματίας και πληρώνετε με την ώρα ή αν είναι ψέματα? Το μόνο που ξέρει να κάνει όμως είναι να κρύβεται και να αφήνει εσένα να έρχεσαι σε δύσκολη θέση!
    Είμαι εγώ υπερβολικός που του απαίτησα να λειτουργήσει σαν υπεύθυνος ενήλικας και να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην κάνει σαν τον μπέμπη που κρύβετε???
    Οι κανόνες που αναφέρεις moutoulos είναι για να προστατεύουν νομικά το φόρουμ… όχι όμως για να συγκαλύπτουμε τους τσαρλατάνους και τους κομπογιαννίτες… Ούτε ζήτησα καμιά αποζημίωση από το φόρουμ ούτε έθεσα το φόρουμ υπεύθυνο γιαυτο που έπαθα… Εγώ φταίω που τον εμπιστεύτηκα επειδή έχαψα τα παραμύθια του! Αυτό όμως δεν τον καθιστά αθώο, αφού αυτός προκάλεσε την βλάβη στο μηχάνημα μου, για κάτι που νομίζω θα πρέπει να είναι ενήμεροι όλοι, ούτε νομίζω είναι σωστή η συμπεριφορά του και σύμφωνη με την λειτουργία και την δεοντολογία του φόρουμ!

Τέλος θα ήθελα να σου πω moutoulos ότι καταλαβαίνω απόλυτα το δύσκολο της θέσης σου, και σε ευχαριστώ για την ευθηνή που παίρνεις και ασχολείσαι με το θέμα μιας και δεν βλέπω κανένα άλλο υπεύθυνο να παίρνει μέρος στην συζήτηση αφού τους έχω ήδη καλέσει να παρέμβουν! (αν έχεις αναλάβει εσύ το θέμα και γιαυτο δεν ασχολείται κανένας άλλος τους ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη!)
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Να παρέμβουν? Να παρέμβουν που? Σε δική σου προσωπική υπόθεση?
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

Ωραίος φίλε leosedf! Δηλ εσένα δεν σε απασχολεί καθόλου το θέμα ως μέλος και ως συντονιστή του φόρουμ…?

Δηλ το θεωρείς προσωπική μου υπόθεση ότι κάποιος μέσα στο φόρουμ κοροϊδεύει και πιάνει κορόιδο όποιον βρει μπροστά του, και μάλιστα εκμεταλλευόμενος το ότι είναι παλιό μέλος και πουλώντας “αξιοπιστία μέσα από το φόρουμ”!?
    Ή μήπως στηρίζεται η αξιοπιστία του φόρουμ σε τέτοια άτομα???

Με συγχωρείς πολύ, αλλά νομίζω ότι προσωπική μου υπόθεση είναι ότι με γέλασε ένας κομπογιαννίτης! και αυτή την στιγμή βρίσκομαι με έναν χαλασμένο ενισχυτή!

Αλλά το ότι αυτός ο κύριος κυκλοφοράει ανενόχλητος και λειτούργει καταυτό τον τρόπο χρησιμοποιώντας το φόρουμ, το βλέπεις σαν προσωπικό μου θέμα? Θεωρείς ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου δεν θίγει το φόρουμ? Είσαι συγκαταβατικός δηλαδή να υποθέσω στο να χρησιμοποιούν το φόρουμ τέτοια άτομα και να ψάχνουν για κορόιδα!!!?

Αν μου πεις για τους κανονισμούς συναλλαγών, να επαναλάβω, ότι δεν απαιτώ τίποτα από το φόρουμ και ότι δεν έβγαλα μια αγγελία πχ “ψάχνω έμπειρο ηλεκτρονικό να φτιάξει τον ενισχυτή μου” αλλά άνοιξα ένα τοπικ ζητώντας απλά οδηγίες από ποιο έμπειρους και γνώμες και ο συγκεκριμένος τύπος με ψάρεψε για να πιάσει παλατάκι! Εγώ την προσέγγιση του για αρχή την είδα σαν μια γνωριμία μέσα από το φόρουμ με κάποιον που έχει το ίδιο χόμπι και ύστερα ότι θα μάθαινα από αυτόν 5 πράγματα… Αυτό όμως που έκανε leosedf το θεωρείς σωστή χρυσή του φόρουμ και το επικροτείς???? Και λες απλά δικό σου θέμα??? Δεν επηρεάζουν το φόρουμ τέτοια άτομα????

Αν έβλεπα το θέμα ως προσωπικό μου πρόβλημα θα είχα ενεργήσει αλλιώς… σε καμιά περίπτωση δεν θα ανακάτευα κανέναν από το φόρουμ και σίγουρα θα το είχα λύσει… αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι τέτοιο και προέχει η κατάχρηση της κοινότητας του φόρουμ και αυτή η ασυδοσία την οποία βλέπω πως αντιμετωπίζεται μάλιστα ως κάτι απόλυτα το φυσιολογικό!!

Ποιος ξέρει πόσες φορές έχει γίνει ακόμα αυτό το πράγμα και ποσά παιδιά δεν έχουν ασχοληθεί με το φόρουμ όταν συναντάνε τέτοιες ενέργειες οι οποίες αντιμετωπίζονται από τους συντονιστές ως κάτι το φυσιολογικό ή ως προσωπικά προβλήματα του καθενός και όχι του φόρουμ!!!!? Δεν απορώ γιατί τα τελευταία χρόνια στον χώρο των ηλεκτρονικών έχει πέσει τόσο το φόρουμ και έχουν ανέβει άλλα…

Τι να πω… λυπάμαι…
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Το avatar του χρήστη moutoulos
    Συντονιστής
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή

Για να ηρεμήσω το θέμα ..., δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πάλι τα ίδια ...

tnt_tuner μην προ τρέχεις. Θα λάβεις την απάντησή σου, απο το συγκεκριμένο μέλος.
    Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε με όλους. Υπομονή λοιπόν ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 17-06-11 στις 17:28
    *** No GreekLish Please ***
    Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
    .............................www.howtofixit.gr

Το avatar του χρήστη ultra
    Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Δεν προκειται να κατεβω στο επιπεδο σου και να απαντησω στις βρισιες σου.

Στις επιστρεφω ομως, ολες.

Το μονο που δειχνουν ειναι ο χαρακτηρας σου και η ανατροφη σου.

Εχεις πει παρα πολλα, αλλα δεν εχουμε πλησιασει την αληθεια.

Βασικά το πρόβλημα το απέκτησε μετά από μια άτυχη επίσκεψη μου στον XXXXXXX
    καλύτερα μετά από την άτυχη επιλογή μου να εμπιστευτώ τον Κώστα να τον χαρχαλέψει....
    τεσπα αυτό είχε γίνει πριν από κάμποσο καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί ούτε με τον ενισχυτή ούτε με τον Κώστα λόγο παντελείς έλλειψης χρόνου, και λόγο του ότι έχω άλλους δυο ενισχυτές στην άκρη και έπαιζα με εκείνους.
    Κατ αρχην εγω ημουν εκεινος που αποφασισα να σε βοηθησω, και σου ζητησα στο #7 να επικοινωνησεις μαζι μου.

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

του τον πήγα εκεί να τον δει για το γδούπο που αναφέρω στα πρώτα πρώτα ποστ (δεν το έφτιαξε αυτό αλλά τεσπα..) και επειδή έκαψε κατά λάθος δυο τσιπακια του τροφοδοτικού μου πρότεινε και δέχτηκα να τα αντικαταστήσει όλα με μεγαλύτερα και να βάλει και άλλο ένα ζευγάρι σε θέσεις που είχε κενές, του έδωσα κάποια χρήματα και ευγενικά δεν δέχτηκε χρήματα για τα δυο που έκαψε!!!
    δούλεψε για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα άναβε μόνο το protect! τον πήρα τηλ του είπα έτσι κ έτσι και μου είπε να του τον ξαναπάω...
    του τον ξαναπήγα και τον άφησα εκεί αυτή τη φορά και όταν πήγα μετά από κάτι μέρες και τον πήρα μου είπε ότι είχε σπάσει η βάση της ασφάλειας, την οποία είχε ζορίσει βίαια κατά την πρώτη επίσκεψη και μου είπε ότι και καλά τον συγχρόνισε με το radio/cd(του το είχα αφήσει και αυτό..)
    και από τότε κάνει αυτά που αναφέρω στο #47!
    Αυτό είναι όλο το στόρι της παρέμβασης... για να τα λέμε όλα ακριβώς όπως έγιναν...
    Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, μιλαμε για εναν τετρακαναλο ενισχυτη απο το praktiker και ενα radio-cd Blue Sky απο το Carrefour.

Ο συγκεκριμενος χρηστης ηρθε με τον αδερφο του στο εργαστηριο μου στις 26/2 με τον ενισχυτη του στο χερι.

Πραγματι, ανοιξα τον ενισχυτη αφου τον συνεδεσα με το τροφοδοτικο μου, αρχισαν οι δοκιμες για τον θορυβο στα ηχεια κατα το ανοιγμα/κλεισιμο του ενισχυτη.

Δοκιμασα να προσθεσω εναν πυκνωτη για να καθυστερησω το ανοιγμα, αλλα μου ξεφυγε το κολητηρι και κατα λαθος εκαψα ενα φετ του τροφοδοτικου.

Προσπαθωντας να βγαλω την μαχαιρωτη ασφαλεια (για να μην αποσυνδεω τα καλωδια) ειδα οτι ηταν σφηνωμενη και απλα, την αφησα.

Αφου αποσυνδεσα τα καλωδια ξεκινησα την επισκευη. Μια και υπηρχαν 2 φετ παραλληλα σε καθε μερια, χωρις να ζητησω το παραμικρο, ειπα οτι θα τα αλλαξω και τα δυο με ισχυροτερα.

Πραγματι,τα αντικατεστησα και ολα ηταν ενταξει.

Κοιτωντας το τυπωμενο του ενισχυτη, ανεφερα οτι υπαρχουν θεσεις για ενα ακομη ζευγαρι φετ, και οτι μπορουσε να τα αλλαξει ολα με πιο ισχυρα.

Με ρωτησε ποσο κανουν και του ειπα "τα δυο τα εχω χαλασει εγω, οποτε αν θες , θα πληρωσεις τα υπολοιπα 4 που στοιχιζουν 2 ευρω το καθενα (2x4=8 ευρω).

Τα φετ ειναι αυτα

http://export.farnell.com/internatio...220/dp/8657823

Η απαντηση του ηταν " 8 ευρω ειναι πολλα λεφτα".

Οκ, λεω, και αρχιζω να κλεινω τον ενισχυτη.

Ξαφνικα εμφανιζεται ενα δεκαευρο. Το παιρνω, δινω και τα 2 ευρω ρεστα, και αρχιζω την αλλαγη.

Καταλαβα, λεω....

Καποια στιγμη μαλιστα, ειχε το απιστευτο θρασος να απαιτησει να του αλλαξω και τους πυκνωτες εξομαλυνσης !!!

Ημουν ετοιμος να τους δωσω τον ενισχυτη τους οπως, ηταν και να του πω να σηκωθει να φυγει.

Δεν το εκανα ομως, αλλα καθησα και τελειωσα την δουλεια.

Στην συνεχεια ο ενισχυτης δοκιμαστηκε με φορτιο, μετρηθηκε η μεγιστη ισχυς του, στους 20Hz, 1Khz και 20Khz καθως και η παραμορφωση.

Μετα, τα παιδια τον τοποθετησαν παλι στο αυτοκινητο (η κατασταση ηταν χυμα ο ενισχυτης να μπορει πηγαινει περα δωθε, και να κρατιεται στην θεση του απο τα καλωδια).

Καθησαμε και τον ακουγαμε για τουλαχιστον 2 ωρες, κρατησε μεχρι τις 2 το πρωι.

Ο αδερφος του διαπιστωσε οτι πραγματι, τωρα το μπασο ειναι ισχυροτερο και ειναι οπως το δικο του τωρα πια.

Εκει τελειωσα κι εγω με αυτους τους τυπους.

Την επομενη εβδομαδα ομως με ξαναπηρε τηλεφωνο και με πολυ ασχημο υφος μου ειπε οτι του χαλασα τον ενισχυτη, απαιτησε να τον φτιαξω και τετοια...

Του zητησα να μετρησει 1-2 πραγματα, και τελικα του ειπα οτι " η βλαβη αυτη δεν ειχει καμμια σχεση με την δουλεια που καναμε".

Συνεχισε με πολυ κακο τροπο, λεγοντας μου οτι εγω φταιω επειδη " τον σκαλιζα συνεχεια".

Την Δευτερα 1/3 ξαναπαιρνω τον ενισχυτη, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΕΛΕΙΠΕ.

Κοιταζοντας τον παλι, βλεπω οτι η ασφαλειοθηκη ηταν σπασμενη.

Οσοι εχουν δοκιμασει να βγαλουν μια σφηνωμενη μαχαιρωτη ασφαλεια αυτοκινητου, θα ξερουν οτι το πολυ πολυ να τους μεινει το πλαστικο της ασφαλειας στο χερι.

Πως μπορουσα να ειχα σπασει την ασφαλειοθηκη δοκιμαζοντας να αφαιρεσω την ασφαλεια, οταν και στις δοκιμες, αλλα και κατα το διωρο που δοκιμαστηκε στο αυτοκινητο, ολα ηταν καλα?

Το εφτιαξα και τον πηρα στο τηλεφωνο λεγοντας του οτι την ζημια την εχει κανει εκεινος, και αδικα κατηγορει εμενα, και οτι τον εχω χρεωσει 15 ευρω.

"Μα, αν σου δωσω 15 ευρω, δεν θα εχω φραγκα την Δευτερα" μου απαντησε.

"Δεν πειραζει, ελα να τον παρεις αλλη μερα", του ειπα.

Πραγματι, ερχονται μαζι παλι την Πεμπτη 3/3. Ξανατοποθετειται ο ενισχυτης στο αυτοκινητο, δουλευει κανονικα, δεν με πληρωνουν, και "μην τον ειδατε τον Παναγη" απο τοτε.

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

τεσπα αυτό είχε γίνει πριν από κάμποσο καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί ούτε με τον ενισχυτή ούτε με τον Κώστα λόγο παντελείς έλλειψης χρόνου, και λόγο του ότι έχω άλλους δυο ενισχυτές στην άκρη και έπαιζα με εκείνους!
    Αυτο ειναι ψεμα, για τι στις 23/3 , και 8/4 "βρηκε χρονο να ποσταρει", αλλα κανενα παραπονο απο τον ενισχυτη.

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

του τον πήγα εκεί να τον δει για το γδούπο που αναφέρω στα πρώτα πρώτα ποστ (δεν το έφτιαξε αυτό αλλά τεσπα..)
    Δεν υπαρχει "τεσπα", υπαρχει παραπληροφορηση. Στο ποστ 36 ο ιδιος γραφεις "τελος να πω οτι βρηκαμε τα προβληματα με την πολυτιμη βοηθεια του ultra που τον ευχαριστω παρα πολυ.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι