Γεια σας παιδιά και πάλι!
Έχω πάλι πρόβλημα με τον ενισχυτή αυτόν!
Βασικά το πρόβλημα το απέκτησε μετά από μια άτυχη επίσκεψη μου στον XXXXXXX
καλύτερα μετά από την άτυχη επιλογή μου να εμπιστευτώ τον Κώστα να τον χαρχαλέψει....
τεσπα αυτό είχε γίνει πριν από κάμποσο καιρό αλλά δεν είχα ασχοληθεί ούτε με τον ενισχυτή ούτε με τον Κώστα λόγο παντελείς έλλειψης χρόνου, και λόγο του ότι έχω άλλους δυο ενισχυτές στην άκρη και έπαιζα με εκείνους!
τώρα στο πρόβλημα! το ch1 παίζει σωστά αλλά σιγά, το ch2 δεν παίζει καθολου και κραταει το ηχείο τεντωμένο έξω, το ch3 παίζει και βγάζει ταυτόχρονα έναν δυνατό, χαμηλού τόνου παλμό και το ch4 παίζει κανονικά αλλά πιο δυνατά από το ch1
αν τα βάλεις γεφυρωμένα κάνουν μια μίξη του 1,2 δηλ και του 3,4
δεν μπορώ να καταλάβω και δεν ξέρω τι έχει κάνει ο τύπος εκεί πέρα....
ξεχωρίζω τις παρεμβάσεις του αλλά σε κανα-δυο σημεία λείπουν αντιστάσεις.....
Εβγαλα κανα-δυο φωτογραφίες, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και ξέρει να μου πει πώς να τον επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση???
IMG-20110614-00132.jpgIMG-20110613-00095.jpgIMG-20110613-00099.jpgIMG-20110613-00111.jpgIMG-20110613-00106.jpgIMG-20110613-00105.jpg
επιπλέων θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές σε ποιο τοπικ να αναφέρω την συμπεριφορά του εν λόγο χρήστη προς ενημέρωση και προφύλαξη των υπολοίπων μελών.
Αφού πέρα από το ότι δεν με βοήθησε να διορθώσω το πρόβλημα που είχα, μου δημιούργησε κ άλλα και... μου ζήτησε και χρήματα από πάνω! επειδή! όπως μου είπε είναι επαγγελματίας και πληρώνεται με την ώρα!!!!!!
Επεξεργασία απο moutoulos:
Σβήστηκε το username