Danza σε ευχαριστώ για την απάντηση στο τεχνικό κομμάτι του προβλήματος μου μιας και είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο!
Τι προτείνεις να κάνω? Εγώ σκέπτομαι να βγάλω αυτά που μου φαίνεται οτι έχουν μπει επιπλέον και να κολλήσω ότι έχει ξεκολληθεί αλλά είναι δυο αντιστάσεις που λείπουν και δεν ξέρω τι να βάλω εκεί....
όχι δεν έγινε με την πρώτη η ζημιά!
του τον πήγα εκεί να τον δει για το γδούπο που αναφέρω στα πρώτα πρώτα ποστ (δεν το έφτιαξε αυτό αλλά τεσπα..) και επειδή έκαψε κατά λάθος δυο τσιπακια του τροφοδοτικού μου πρότεινε και δέχτηκα να τα αντικαταστήσει όλα με μεγαλύτερα και να βάλει και άλλο ένα ζευγάρι σε θέσεις που είχε κενές, του έδωσα κάποια χρήματα και ευγενικά δεν δέχτηκε χρήματα για τα δυο που έκαψε!!!
δούλεψε για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα άναβε μόνο το protect! τον πήρα τηλ του είπα έτσι κ έτσι και μου είπε να του τον ξαναπάω...
του τον ξαναπήγα και τον άφησα εκεί αυτή τη φορά και όταν πήγα μετά από κάτι μέρες και τον πήρα μου είπε ότι είχε σπάσει η βάση της ασφάλειας, την οποία είχε ζορίσει βίαια κατά την πρώτη επίσκεψη και μου είπε ότι και καλά τον συγχρόνισε με το radio/cd(του το είχα αφήσει και αυτό..)
και από τότε κάνει αυτά που αναφέρω στο #47!
Αυτό είναι όλο το στόρι της παρέμβασης... για να τα λέμε όλα ακριβώς όπως έγιναν...

Φίλε Moutoulos σε ευχαριστώ καταρχήν που έχεις ασχοληθεί με το πρόβλημα!
Εγώ το ανέφερα εδώ επειδή όπως σου είπα κατάλαβα ότι μου είπες πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι και δεν έχει σημασία να το αναφέρω σε άλλους συντονιστές ή διαχειριστές και να συνεχίσω εδώ και θεώρησα ότι δεν υπάρχει θέμα να αναφέρω την συμπεριφορά του εν λόγο χρήστη.
Λάθος γιατί κάνω? Επειδή θέλω να ενημερώσω του υπολοίπους για το στραπάτσο που έφαγα από αυτό τον τύπο? Και δεν είναι ότι με ένα ποστ τον διασείσω… σου είχα πει και στα πμ ότι τον έχω πάρει πόσα τηλ ότι του έχω στείλει sms και πμ και τότε που το ανακάλυψα και τώρα… και σε είχα ενημερώσει ότι έχω κάνει ένα σορό προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του αλλά βρίσκω ντουβάρι… τι να κάνω? Αν είχε κάτι να πει θα είχε ήδη υπερασπιστεί τον εαυτό του και θα σου είχε εξηγήσει πως είναι το θέμα (από μεριαστου) από την αρχή…
Μου είπες δεν χρειάζεται να το αναφέρω σε άλλους υπευθύνους του φόρουμ αλλά να μην το ανακοινώσω και δημόσια… αυτό δεν σημαίνει να το κρατήσω κρυφό? Τι να κάνω να στέλνω σε έναν έναν πμ και να τους λέω προσέξτε ο τάδε με κορόιδεψε και μου χάλασε τον ενισχυτή επειδή ήμουν χαζός και τον εμπιστεύτηκα και προσέξτε μην σας πιάσει κ εσάς κορόιδα??
Ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται… πως αλλιώς να το έκανα?
και δεν έχω κανένα πμ που να με ερωτάνε ποιος είναι…
Μεμονωμένο περιστατικό δεν ξέρω αν είναι η αν έχουν γίνει κ άλλα κ έχουν θαφτεί… δεν κατηγορώ εσένα moutoulos μπορεί πχ κάποιος να την πάτησε και να μην το είπε σε κανέναν, απλά να είπε δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το φόρουμ με τους λωποδύτες ή να του είπε άλλος μη λες τπτ γτ δν θα βγάλεις άκρη κτλ… αλλά πέρα από αυτό μια τέτοια συμπεριφορά δεν φτάνει?? Εγώ σου είπα όλο το στόρι και πόσο έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά αυτός κωφεύει… όσο και να τον καλείς δεν πρόκειται να εμφανιστεί… θα κρύβεται στο φουστάνι της μαμάς του μάλλον… αν τιμούσε τα παντελόνια που φοραει εμφανιστεί ήδη και θα είχε πει την αλήθεια…
Προσπάθησες όπως μου είχες πει σε πμ να επικοινωνήσεις μαζί του όπως μου είπες, και αυτός σου είπε για τα “απειλητικά “ και καλά πμ που του έστειλα απαιτώντας του να διορθώσει την βλάβη που προκάλεσε στον ενισχυτή μου…
Δεν καταλαβαίνεις από αυτά τι γίνεται?
Που είναιτος να μας τα πει εδώ δημόσια πως έγιναν τα πράγματα? Αν έβαλε αυτός χέρι στο μηχάνημα η όχι? Αν ζήτησε λεφτά η όχι? Αν μου είπε με τουπέ ότι είναι επαγγελματίας και πληρώνετε με την ώρα ή αν είναι ψέματα? Το μόνο που ξέρει να κάνει όμως είναι να κρύβεται και να αφήνει εσένα να έρχεσαι σε δύσκολη θέση!
Είμαι εγώ υπερβολικός που του απαίτησα να λειτουργήσει σαν υπεύθυνος ενήλικας και να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην κάνει σαν τον μπέμπη που κρύβετε???
Οι κανόνες που αναφέρεις moutoulos είναι για να προστατεύουν νομικά το φόρουμ… όχι όμως για να συγκαλύπτουμε τους τσαρλατάνους και τους κομπογιαννίτες… Ούτε ζήτησα καμιά αποζημίωση από το φόρουμ ούτε έθεσα το φόρουμ υπεύθυνο γιαυτο που έπαθα… Εγώ φταίω που τον εμπιστεύτηκα επειδή έχαψα τα παραμύθια του! Αυτό όμως δεν τον καθιστά αθώο, αφού αυτός προκάλεσε την βλάβη στο μηχάνημα μου, για κάτι που νομίζω θα πρέπει να είναι ενήμεροι όλοι, ούτε νομίζω είναι σωστή η συμπεριφορά του και σύμφωνη με την λειτουργία και την δεοντολογία του φόρουμ!

Τέλος θα ήθελα να σου πω moutoulos ότι καταλαβαίνω απόλυτα το δύσκολο της θέσης σου, και σε ευχαριστώ για την ευθηνή που παίρνεις και ασχολείσαι με το θέμα μιας και δεν βλέπω κανένα άλλο υπεύθυνο να παίρνει μέρος στην συζήτηση αφού τους έχω ήδη καλέσει να παρέμβουν! (αν έχεις αναλάβει εσύ το θέμα και γιαυτο δεν ασχολείται κανένας άλλος τους ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη!)