Ωραίος φίλε leosedf! Δηλ εσένα δεν σε απασχολεί καθόλου το θέμα ως μέλος και ως συντονιστή του φόρουμ…?
Δηλ το θεωρείς προσωπική μου υπόθεση ότι κάποιος μέσα στο φόρουμ κοροϊδεύει και πιάνει κορόιδο όποιον βρει μπροστά του, και μάλιστα εκμεταλλευόμενος το ότι είναι παλιό μέλος και πουλώντας “αξιοπιστία μέσα από το φόρουμ”!?
Ή μήπως στηρίζεται η αξιοπιστία του φόρουμ σε τέτοια άτομα???
Με συγχωρείς πολύ, αλλά νομίζω ότι προσωπική μου υπόθεση είναι ότι με γέλασε ένας κομπογιαννίτης! και αυτή την στιγμή βρίσκομαι με έναν χαλασμένο ενισχυτή!
Αλλά το ότι αυτός ο κύριος κυκλοφοράει ανενόχλητος και λειτούργει καταυτό τον τρόπο χρησιμοποιώντας το φόρουμ, το βλέπεις σαν προσωπικό μου θέμα? Θεωρείς ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου δεν θίγει το φόρουμ? Είσαι συγκαταβατικός δηλαδή να υποθέσω στο να χρησιμοποιούν το φόρουμ τέτοια άτομα και να ψάχνουν για κορόιδα!!!?
Αν μου πεις για τους κανονισμούς συναλλαγών, να επαναλάβω, ότι δεν απαιτώ τίποτα από το φόρουμ και ότι δεν έβγαλα μια αγγελία πχ “ψάχνω έμπειρο ηλεκτρονικό να φτιάξει τον ενισχυτή μου” αλλά άνοιξα ένα τοπικ ζητώντας απλά οδηγίες από ποιο έμπειρους και γνώμες και ο συγκεκριμένος τύπος με ψάρεψε για να πιάσει παλατάκι! Εγώ την προσέγγιση του για αρχή την είδα σαν μια γνωριμία μέσα από το φόρουμ με κάποιον που έχει το ίδιο χόμπι και ύστερα ότι θα μάθαινα από αυτόν 5 πράγματα… Αυτό όμως που έκανε leosedf το θεωρείς σωστή χρυσή του φόρουμ και το επικροτείς???? Και λες απλά δικό σου θέμα??? Δεν επηρεάζουν το φόρουμ τέτοια άτομα????
Αν έβλεπα το θέμα ως προσωπικό μου πρόβλημα θα είχα ενεργήσει αλλιώς… σε καμιά περίπτωση δεν θα ανακάτευα κανέναν από το φόρουμ και σίγουρα θα το είχα λύσει… αλλά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι τέτοιο και προέχει η κατάχρηση της κοινότητας του φόρουμ και αυτή η ασυδοσία την οποία βλέπω πως αντιμετωπίζεται μάλιστα ως κάτι απόλυτα το φυσιολογικό!!
Ποιος ξέρει πόσες φορές έχει γίνει ακόμα αυτό το πράγμα και ποσά παιδιά δεν έχουν ασχοληθεί με το φόρουμ όταν συναντάνε τέτοιες ενέργειες οι οποίες αντιμετωπίζονται από τους συντονιστές ως κάτι το φυσιολογικό ή ως προσωπικά προβλήματα του καθενός και όχι του φόρουμ!!!!? Δεν απορώ γιατί τα τελευταία χρόνια στον χώρο των ηλεκτρονικών έχει πέσει τόσο το φόρουμ και έχουν ανέβει άλλα…
Τι να πω… λυπάμαι…

Απάντηση με παράθεση