Σου είπα "μπορείς", να συνεχίσεις τις απορίες σου πάνω στο θέμα "ενισχυτή". Για το άλλο θέμα, το γράφεις ..., σου είπα να μην κάνεις τίποτα (το αναλύω παρακάτω). Δεν στο είπα απο θέμα "ενόχλησης", προς εμένα, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ.
Εδώ κάνεις ένα λάθος. Δηλαδή τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο κάθε ένας απο μας, έχει δικαίωμα να διασύρει τον άλλον, απλά και μόνο με ένα πόστ, άσχετα αν είναι έτσι ή οχι. Που θες να το ξερω εγώ, αν εσύ λες αλήθεια, ή έχεις μια Α προσωπική κόντρα με τον συγκεκριμένο, και θέλεις να γράψεις εδώ την κακία σου. Προς θεού δεν λεω οτι λες ψέμματα, απλά εγώ δεν ξέρω ποιός λέει αλήθεια. Δεν γνωρίζω κανέναν απο τους δυό σας, ποιανού το μέρος να πάρω?, και με ποια στοιχεία?. Έχω άδικο σε αυτό?.
Δεν σου είπα να το κρατήσεις μυστικό, σου είπα να μην κάνεις τίποτα μέσα στο Forum, γιατί δεν είχε νόημα.
Αν εσύ θες να το κάνεις, και να ενημερώσεις, ασφαλώς και μπορείς ..., μέσω ΠΜ. Γιατί σίγουρα θα έχεις ήδη πολλά ΠΜ, που θα ρωτάνε ποιός και τι ...
Εγώ προσωπικά σου είπα, μεμονωμένο περιστατικό δεν το βγάζω στην φόρα. Αν τελικά ο συγκεκριμένος αποδειχθεί οτι το κάνει συχνά, θα απομακρυνθεί απο το Forum. Εξάλλου έχει αποδειχθεί εδώ στο Forum, χρόνια τώρα, όποιος ενοχλεί, απομακρύνεται, και το γνωρίζεις πολύ καλά, μιας και είσαι χρόνια εδώ, μέλος.
Αν το συγκεκριμένο μέλος "έβγαινε", και έλεγε εδώ, οτι ναι, ασχολήθηκε με τον ενισχυτή σου προσωπικά θα επιβεβαιωνόμουν, για το username, και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, ούτε θα διέγραφα το username του, απο τα γραπτά σου. Μη με παρεξηγήσεις, απλά προσπαθώ να είμαι δίκαιος.
Ναι καλά σου είπα, οτι δεν μπορώ να κάνω τον αστυνομικό ή δικαστή, απο την στιγμή που δεν ξέρω κανέναν, ούτε καν το θέμα σας.
Πέρα απο αυτό, σου υπενθυμίζω τους Κανόνες Δημοσίευσης Αγγελιών Πώλησης και Ζήτησης παρ.3, που ισχύουν στο θέμα σου, μιας και πρόκειται στην ουσία για μια "συναλλαγή" μεταξύ μελών του Hlektronika.gr