συγνωμη απο ολους και παλι για το off topic
loesedf καλα εκανες και συμαζεψες το topic αλλα θα μπορουσες να διορθωσεις και τα ποστ μου που περιεχουν ασχετα #15, #22, #23, #24, #26, #26, #29 δοκιμασα να το κανω εγω αλλα δεν μου δινει επιλογη edit....
και δεν ειπε κανενας ουτε πιστολια να βγαλεις ουτε μαχαιρια
μια απλη παρατιρηση αν ειχες κανει στην αρχη οπως επρεπε! ουτε θεμα θα δημηουργουταν ουτε θα ερχοσουνα κ εσυ στη θεση αυτη...
δν καταλαβα ομως γιατι εκανες quote τα λεγομενα μου....για να μου υποδιξεις καπου που εχω λαθος συμπεριφορα??
αν ναι δεν υπαρχουν τα αλλα ποστ να κανω κ εγω quote....και δεν βλεπω και κατι μεμπτο στα ποστ μου
αν οχι ζητω συγνωμη!
το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!
καλησπερα σε ολους!
λοιπον! τα θεματα π ειχα τα βρηκα ολα με εκεινο τον γνοστο μου τον ηχεια και τα διορθωσαμε απο την προηγουμενη βδομαδα!!
δεν ενημερωσα γιατι εχω απιστευτο τρεξιμο αυτο τον καιρο!
ο γδουπος που λεγαμε τελικα ηταν απο τις γηωσεις οπως μου ειχε πει! για φις εκανα αυτο που ελεγα με την ασφαλειοθηκη ειναι αρκετα πρακτικο!
επιπλεων βρηκα αυτες τις μερες φις για τα ρευματα του ενισχιτη αυτο εδω
http://www.hifisoundconnection.com/S...id/0/SFV/30046
ειναι ακριβως για την συγκεκριμενη δουλεια και λεει οτι αντεχει 150Α!
εαν αποφασισεις και παραγγειλεις απο εκει θελω και εγω ενα ζευγαρι...
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
ευχαρίστως φίλε! θα σε ενημερώσω με πμ αν το παραγγείλω! που το σκέφτομαι σοβαρά!
αν και προς το παρόν βλέπω ότι βολεύει πολύ η πατέντα που έλεγα με την ασφάλεια...
εγω ευχαριστω... και εγω δεν βιαζομαι καθολου... με πατεντα ειμαι και εγω οποτε δεν βιαζομαι καθολου... αν κατσει οποτε κατσει λοιπον..
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...