Ευχαριστω παρα πολυ Φιλιππα, τωρα για την Ανασταση θα λειπω στο χωριο που δεν εχει και ιντερνετ, οποτε με το καλο μετρησεις και αγορες εξαρτηματων απο το Πασχα και μετα...Καλη Ανασταση σε ολους!
Ευχαριστω παρα πολυ Φιλιππα, τωρα για την Ανασταση θα λειπω στο χωριο που δεν εχει και ιντερνετ, οποτε με το καλο μετρησεις και αγορες εξαρτηματων απο το Πασχα και μετα...Καλη Ανασταση σε ολους!
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Υπάρχει και δορυφορικό που πάει παντού αλλά ..
_Προφανώς εννοεί ότι ο ίδιος δεν θα έχει.
Καλή Ανάσταση. _________________
XAXA! Κι ομως! Τελικα καταφερα και "ψαρεψα" wi-fi απο γειτονικο σπιτι με μονιμους κατοικους...Και ναι, δεν με βολευει νετ εκτος απο το σταθερο με τους ογκους δεδομενων που ασχολουμαι...Να ειστε καλα ολοι...![]()
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Λοιπον το Πασχα περασε και εγω ξαναπιαστηκα...Και σας εχω ενα περιεργο-για μενα τουλαχιστον- υλικο.
Στο κοκκινο/κιτρινο-πρασινο, μου δινει 14,6ΜΩ και τιποτε αλλο και σε κανενα αλλο συνδιασμο δεν δινει τιποτε σε αντισταση.
Στο πρασινο/κιτρινο-πρασινο, μου δινει 0,015uf και τιποτε αλλο, και σε κανενα αλλο συνδιασμο δεν δινει τιποτε σε χωρητικοτητα.
Η γυμνη επαφη δεν δινει τιποτε σε συνδιασμο με οποιοδηποτε αλλη επαφη.Ηταν κολλημενη στη γειωση.Ποιος ο λογος υπαρξης;Πως θα ξερω ποσα W ειναι η αντισταση;
![]()
Πρόκειται για πρωτόγονο ολοκληρωμένο κύκλωμα (πολλαπλό εξάρτημα). Αν με βοηθούν τα Αγγλικά μου (Γερμανικά δεν γνωρίζω), το γυμνό σύρμα γειώνεται, ανάμεσα στο πράσινο και στο γυμνό υπάρχει χωρητικότητα 0,01μF, ανάμεσα στο κόκκινο και στο γυμνό αντίσταση 10ΜΩ (πόλωση πλέγματος προενισχύτριας) και όσο για το μαύρο δεν είδα τίποτα. Βγάλε μια άλλη φωτογραφία που να δείχνει περισσότερα στοιχείαο του εξαρτήματος. Να το αντικαταστήσεις με αντίστοιχα εξαρτήματα. Από τις μετρήσεις που δίνεις, προφανώς η αντίσταση έχει φύγει από την ονομαστική τιμή της.
grun = πράσινο
rot = κόκκινο
(στα γερμανικά)![]()