Καταρχάς καλώς σας βρήκα. Στο προκείμενο. Τα γράφω όσο πιο αναλυτικά για να αποφύγουμε τα πολλά ποστ όσο γίνεται.
Έχω ένα Inventor Passion Pro II (P7MVI-09iwfi εσωτερική μονάδα - P7MVO εξωτερική) 9000BTU. Πριν μερικές μέρες μου έβγαλε σφάλμα Ε1 (σφάλμα επικοινωνίας εσωτερική-εξωτερικής μονάδας), αφού μου είχε ρίξει την ασφάλεια του πίνακα 2 φορές (στη δεύτερη φορά έβγαλε το σφάλμα και δεν ξαναξεκίνησε).
Έβγαλα την εξωτερική πλακέτα και με βάση τον κωδικό της πλακέτας, βρήκα σχηματικό, η οποία απΆ ό,τι κατάλαβα είναι Midea που χρησιμοποιείται σε πολλά φασόν. Η ασφάλεια πάνω στην πλακέτα δεν κάηκε.
Είδα ένα κεραμικό πυκνωτή C695 (1nF/1kV) ανοιγμένο στη μέση (χωρίς να είναι καρβουνιασμένος)
Έλεγξα όσο μπορούσα τα γύρω γύρω, αντιστάσεις ΟΚ, η δίοδος D601 οκ, η DZ601 οκ (την ξεκόλλησα και έλεγξα), η γέφυρα BR1 και αυτή τη μέτρησα οκ επάνω στην πλακέτα.
¶λλαξα τον πυκνωτή C695 και το IGBT (Q601 με ένα IKW30N60H) που ήταν καμένο. Το IGBT που είχε πάνω η πλακέτα ήταν το RGTH60TS65D.
Την έβαλα επάνω και λειτούργησε το κλιματιστικό.
Αυτό όμως που με τρώει είναι ότι νομίζω ότι ακούγεται κάπως τραχύς ο ήχος του συμπιεστή σε σύγκριση με ένα άλλο ίδιο που έχω αλλά 12άρι.
Επίσης, όταν μετρούσα διάφορα, μέτρησα μια ύποπτη τιμή στον driver του IGBT (αυτό που στο σχηματικό είναι ως IC13 - IR4427) μεταξύ εξόδου pin7 και GND = 60Ω. Αποφάσισα να μην κάνω τίποτα γι αυτό... Παρόλα αυτά λειτουργεί, με μάλλον καλή απόδοση. Το έβαλα για καμιά ώρα στη ζέστη στο 26. Ο driver στην πλακέτα είναι ο IXYS X4427N.
Γενικά δεν το έχω βάλει να λειτουργήσει από τότε το κλιματιστικό, μιας και δεν χρειαζόταν ιδιαίτερα, μην ζορίσω το IGBT και έχω και άλλη ζημιά. Εκτός από κανα δυο φορές για δοκιμή.
Η ερώτηση είναι να αλλάξω προληπτικά τον driver; Επίσης μήπως γνωρίζει κάποιος αν η δίοδος D406 ταιριάζει με την BAW56 (το package γράφει JC 12). Γιατί υποπτεύομαι κι αυτή για την τιμή που μέτρησα.
Αν υπάρχει θέμα με την οδήγηση του IGBT, εκτός του να καεί ξανά, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πιο χοντρό θέμα;
Ευχαριστώ!