Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΗΝ1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάρε ένα σύρμα, γύρισε το γωνία στην άκρη, άνοιξέ τη είσοδο του κρύου, βαλέ το στη σωλήνα και θα μπορέσεις να δεις το μήκος της μέσα στο θερμοσίφωνο.
Ίσως κάποια αναμικτική, είναι μεν κλειστή στην έξοδο, αλλά μπορεί να συγκοινωνεί εσωτερικά το ζεστό με το κρύο και σου οδηγεί κρύο νερό στο δίκτυο του ζεστού. Κλείσε την παροχή ζεστού από το θερμοσίφωνο και δοκίμασε να πάρεις μόνο ζεστό από τις βρύσες. Εάν στο ζεστό έχεις νερό, υπάρχει ανάμιξη.
Θα κάνω πρώτα αυτό με το σύρμα για να επιβεβαιώσω ή αποκλείσω αυτό που υποψιάζομαι ότι φταίει. Αν αυτό είναι ΟΚ θα πάω στις βρύσες. Λοιπόν έχω 2 αναμικτικές (νεροχύτης-νιπτήρας) που έχουν βανάκι στο ζεστό να το κλείσω. Στην ντουζιέρα όμως δεν έχω βανάκια. Στον θερμοσίφωνα έχει μόνο στο κρύο. Αν κλείσω το κρύο (παροχή) του θερμοσίφωνα δεν θα κατεβαίνει ζεστό, έτσι δεν είναι; Πως να το κάνω για την ντουζιέρα;