Εγώ πάλι έχω να πω το εξής απλό... από τη στιγμή που εσύ, Κατερίνα, δεν έχεις τις τεχνικές γνώσεις για να ασχοληθείς περισσότερο προσωπικά, ή δεν θέλεις να το κάνεις, και ο υδραυλικός που φέρνεις ξανά και ξανά δεν έχει δώσει λύση, τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή (α) ο συγκεριμένος υδραυλικός είναι στην πραγματικότητα τσοπάνης με κάβουρα, οπότε και 102 φορές ακόμη να τον φέρεις δεν θα βγει κάτι, είτε (β) όλα είναι καλά (και ο υδραυλικός επίσης), και απλά έχεις παράλογες απαιτήσεις από έναν 80άρη θερμοσίφωνα. Γι'αυτό, η μόνη ρεαλιστική λύση που έχω να σου πρωτείνω, είναι αυτή που σου προτάθηκε ήδη και προπέρασες: φέρε έναν άλλο υδραυλικό! Αν όντως έχεις πέσει σε τσοπάνη, ένας σοβαρός υδραυλικός θα βρει και θα λύσει το πρόβλημα. Αν και ο άλλος σου πει ότι όλα είναι εντάξει, είμαστε στην περίπτωση (β).
Εν τω μεταξύ, εμένα με προληματίζει η ευκολία με την οποία αλλάζεις θερμοσίφωνες, πρώτη φορά το ακούω αυτό! Τσάμπα τους έχεις;
Και άλλο ένα πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι ενω σου έχουν προταθεί κάποιοι εύκολοι πρακτικοί έλεγχοι που δεν απαιτούν τεχνικές γνώσεις, όπως το να μετρήσεις το περιεχόμενο ζεστό νερό στο θερμοσίφωνα, δεν κάνεις τίποτα και απλά αναμασάς τα ίδια και τα ίδια. Μήπως τελικά είσαι απλά troll?

Απάντηση με παράθεση