Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ntinosmimis Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνενοματε Κωστα καλημερα,
Δεν ξερω αν ξυπνησες καλα σημερα αλλα το υφος σου παραπεμπει λες και επειδη δεν στην εφερα να την φτιαξεις εσυ και να πληρωθεις και οτι ασχολουμε να την φτιαξω μονοσ μου.
Δεν καταλαβαινω τον εκνεβρισμο σου, δεν απαιτισα να απαντησεις.

να παμε σε καμια καφενζου φιλε μ ? : Οχι δεν θα παμε σε καφετζου, υποθετω οτι το howtofixit.gr και αλλα παρομοια forum υπαρχουν για να βοηθουν καποιους που δεν γνωριζουν ή κανω λαθος?

ΑΝ δεν ξερεται να μετρατε μην ασχολιστε,,φιλικα το λεω:
το οτι δεν ξερω δεν σημαινει οτι θα την παω στο μαστορα οποσδηποτε να την φτιαξει, θα ρισκαρω να την φτιαξω και ας την πεταξω στην τελικη!!

Δεν χρειαζεται να την βαλεις στο ρευμα φιλε μου,,να την κανεις πυροτεχνημα για να βρεις την βλαβη:
εσυ οταν αλλαζεις κατι σε μια συσκευη και εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καψει κατι αλλο που την βαζεις σε μπαταρια οχι σε ρευμα η σε καποιο αλλο τεστερ που παρεχει καποια προστασια στη συσκευη?

με ενα πολυμετρο απο τα λιντ μπορεις αρκει να ξερεις,,:
Δεν εχω πολυμετρο απο τα LIDL αλλα FLUKE.

Aυτο με τους πυκνωτες ---και την ανοιξα και δεν ειδα κατι ειναι εκνευριστικο---τι να δεις?
μονο C εχει ?δεν εχει TR ...FET ..IC .ZENER.?????? :
Ευχαριστω για την ενημερωση, δεν ηξερα οτι θα δω μπουζι, σασμαν, τακακια και λαδια.
---.>κοιτα που δινει η κολοαντισταση η καμενη .σιγουρα εχεις καραμπινατο βραχυκυκλωμα. :
Ερχετε απο την εξοδο των μεγαλων C και δινει στο D1NK80Z . Κοιταξα για βραχυκυκλωμα και ειναι μονο το D1NK80Z.
φιλε μ εγω ειμαι αλλο επιπεδο δεν εχουμε σχεση ..
μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις...τα ηλεκτρονικα θελουν και γνωσεις...αν ημουν εγω θα επαιζε με την μια
δεν τσεκαρης τροφοδοτικο ετσι ..τελος παντων,
Α.....και 45 φλουκ να εχεις (αν και τα φλουκ τα δουλευα πριν 30 χρονια) ...αμα δεν ξερεις γαμστα.