Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 121

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΜαστροΤζεπέτο Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητέ Ζάχο, νομίζω ότι ειπώθηκαν πολλά και όλα. Χώρο δεν έχεις μεγαλύτερο, λεφτά δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω αφού δεν είσαι σίγουρος αν θα αξίζουν και δίκιο έχεις. Κράτα το όπως είναι και έλεγξε αν πατάνε σωστά τα λάστιχα της πόρτας. Αν έχεις υποψία ότι το μοτέρ π.χ. δεν πάει καλά βρες ένα ψαγμένο μάστορα να το συντηρήσει ή να το αλλάξει. Κράτα μακριά την "εξαδέλφη που ανοίγει το ψυγείο καί αρχίζει να βγάζει λόγο" (έχω εγώ μια τέτοια) Τελική βοηθητική πρόταση να αλλάξεις πάροχο Ηλεκ. Ρεύματος όπου θα έσωζες 3-4€ το μήνα max. Νομίζω έχεις κάνει όλες τις μετρήσεις σωστά αλλά μια φωτό δεν μας έδειξες να καταλάβουμε γενικότερα. Ειλικρινά θα βοηθούσε πολύ (περί της θέσης του κλπ. ) Κάπου αλλού ενώ γινόταν μια μακρόσυρτη συζήτηση αντίστοιχη με αυτή, μόλις βγήκε μια φωτό λύθηκαν όλες οι απορίες και τα προβλήματα "με τη μία" ....
    Ανεβαζω μερικες φωτος και επισημαινω οτι η απόσταση πλατης ψυγειου με τον τοιχο ειναι 45 εκ και ειναι ανοικτό απο το πάτωμα εως το ταβανι. Δεν ειναι δηλαδή ακριβώς κλεισμένο σε ντουλάπι, το πίσω μέρος ειναι εντελώς ανοικτό. Επίσης πάνω απο το ψυγείο που φαινονται ραφια υπάρχει κενό 15 εκ. Το πίσω μέρος ειναι κλειστό με λαμαρινα. Δεν πρεπει να εχει τιποτα ψυκτικό εκτός απο μόνωση. Φαινεται στην φωτο 4. Επίσης εκανα λάθος σε προηγούμενη απάντηση. Εχει μετασχηματιστή απο 110 σε 220 V, ενα "αρκούδι" 1000W!! Ισως γι' αυτό καιει 20-25W σε αναμονή!!!!
    GE FRIDGE 1.jpg GE FRIDGE 2.jpg GE FRIDGE 3.jpg GE FRIDGE 4.jpg
    Θεωρώ βέβαιο οτι εχει ιδανικό αερισμό.
    Κάτω απο το ψυγείο έκανα καθαρισμό προχθές βγαζοντας τις περσίδες και τη λεκάνη υγρων αποψυξης-υδρατμών (πολύ πραμα, "μαλί¨κλπ). Εκει πρεπει να εχει τα ψυκτικά. Βλεπω σχαρα, τον συμπιεστή, ανεμιστήρα και χαλκινα εξαρτήματα.
    Κατα την αποψυξη τραβαει γύρω στα 650W. Το είδα στο μετρητή.. Πρεπει να κάνει τουλάχιστο 2 φορες την ημέρα (αυτό είδα), μπορεί και παραπάνω.

Τελικά πώς μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση στα λάστιχα (τσιμουχες)? Ποια ειναι τα σημάδια φθοράς και ανάγκης αντικατάστασης?

Επίσης η θερμοκρασία ψύξης -18C πόσο υποχρεωτική είναι? Εχω διαβάσει διάφορα αλλά δεν ειμαι σίγουρος οτι ειναι υποχρεωτικό. Τα περισσότερα που αναφερονται ειναι ομοια με αυτό: https://iliaxtida.wordpress.com/2013...%ce%ae-%cf%8d/
    Εμένα περισσότερο μου αρέσει αυτό: http://www.chemeng.ntua.gr/courses/s...E%9E%CE%97.pdf
    επειδή ειναι πιο επιστημονικό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zevage : 18-03-18 στις 18:04

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] πλακετα και οχι μονο πλυντηριου πιατων bosch
    από ben155 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-19, 20:30
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-16, 17:26
  3. [Τηλεόραση LG] TV LG 42LD650 ανάβει και δείχνει το λογότυπό της lg και την ώρα.
    από ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-16, 13:17
  4. [Home Cinema] Πολυκαναλα ONKYO και οχι μονο
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-14, 16:24
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-13, 23:29

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι