Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Λευκαδα

Προεπιλογή Πλυντηριο πιατων candy CD 602 SX δεν ψεκαζει νερο

Γεια σας ,εχω ενα προβλημα με το πλυντηριο πιατων μου,candy CD 602 SX .Το πλυντηριο μου το εδωσαν οι γονεις μου και μου ειπαν οτι δεν πλενει πλεον και οταν το ανοιγουν δεν γυριζουν οι ελικες,που πιθανον να ειναι βουλωμενοι.Το εφερα σπιτι και αρχισα να το κοιταζω.Εδω να πω οτι δεν εχω και πολλες γνωσεις επι του θεματος αλλλα εχω αλλαξει πχ ρουλεμαν σε πλυντηριο ρουχων το οποιο δουλευει ακομα,δηλαδη θα ελεγα οτι δεν ειμαι και τελειως αχρηστος...Λοιπον,μεσα εβγαλα τα παντα και ηταν ολα καθαρα... γυρνωντας το αναποδα,μαλλον στο πλαι και κοιταζοντας απο κατω,ειδα και καταλαβα τι ειναι τι,ενταξει οχι ολα,αλλα καταλαβα ποια αντλια βαζει το νερο μεσα,ποια το βγαζει κτλ.Το γυρισα παλι στα ισια και το συνδεσα.Εβαλα ενα προγραμμα και πατησα με ενα κατσαβιδι το διακοπτη της πορτας ουτως ωστε να την εχω ανοικτη και να βλεπω μεσα τι γινεται.Το πλυντηριο αρχιζε να βαζει νερα.3-4 δακτυλα θα ελεγα και μετα σταματησε.Η αντισταση του ηταν με νερο καλλυμενη αλλλα δεν ζεστανε.Λιγο αργοτερα ανοιξε και το καπακι για την ταμπλετα και μετα παλι βουητο και τιποτα αλλο.Η ερωτηση μου τωρα...Δεν επρεπε να ζεστανει?η Αντλια δεν δουλευει γιατι ειναι χαλασμενη η δεν δουλευει γιατι δεν ζεστανει το νερο πρωτα???Τι μπορω να κανω???Εχω βγαλει την αντλια για να την παω αυριο σε ενα φιλο ηλεκτρονικο.Ειδα πως ο σαλιγκαρος της εχει απο μεσα ενα φτερακι σπασμενο(και δεν μπορω να καταλαβω που πηγε κιολας...)Ο πυκνωτης της εχει κατι σαν κολλα σκληρη επανω,δεν ξερω αν ειναι νορμαλ αυτο...Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας..

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-16, 23:13
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-15, 14:30
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-13, 13:36
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-13, 12:16
  5. [Bosch] πλυντηριο πιατων bosch nr-skt5002/02 δεν αδειαζει νερα!
    από yanni42 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-13, 14:16

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία