Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
μη σκας....συμβαίνουν αυτά....έχει να κάνει με τους δυο διακόπτες ...κούνα το μπλέ μπρατσάκι ....θα ξεκολήσει...βγάλτο για λίγο από την πρίζα...
γίνε πιο τολμηρός.....βγάλε τον πιεσοστάτη....κάτω δεξιά πρόσεξα ένα κούμπωμα....τράβα εκείνο το σημείο προς τα έξω....
αφου ξεκουμπώσει από κει δοκίμασε να τρσβήξεις όλο το σύστημα προς τα πάνω....πρόσεξε πως θα βγει το κόκκινο κάθετο μπρατσάκι για να το ξαναβάλεις σωστά.....σημάδεψε οπωσδήποτε την θέση των καλωδίων στους δυο διακόπτες....ΠΑΝΤΑ με βγαλμένο το φις από την πρίζα...

έτσι κι αλλιώς ο πιεσοστάτης ίσως χρειαστεί άλλαγμα...
επικοινώνησε με τον φίλο παραπάνω....νομίζω αυτός αγόρασε έναν από το ebay...

Να είσαι καλά Απόστολε.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράματα θα αναγκαστώ να γίνω πιο τολμηρός όπως είπες.
Το μπλε μπρατσάκι το κούνησα τραβώντας το μερικές φορές ελαφρά προς τα έξω κι αυτό επιστρέφει γιατί μάλλον έχει κάποιο ελατήριο που το τραβάει πίσω ξανά. Βέβαια όλο το σύστημα έχει πολλά άλατα μέσα και θα ήθελα να το βγάλω και να το καθαρίσω καλά.
Το ανταλλακτικό είναι αυτό: http://www.partmaster.co.uk/dishwash...del_ref=403012
Έχω στείλει μήνυμα στον Δημήτρη όπως μου είπες και περιμένω απάντηση μόλις το δει.
Εκείνο που φοβάμαι είναι μήπως για να βγάλω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό χρειαστεί να λύσω ολόκληρο το παγούρι που πιάνει ολόκληρη την πλευρά από πάνω ως κάτω......Με πιάνει πανικός σε μια τέτοια σκέψη.
Βέβαια παθαίνοντας λαχτάρες μαθαίνεις πράματα.....αλλά σε αυτήν την φάση...θα προτιμούσα να μην είχα πρόβλημα και ας ξέρω λιγώτερα.