Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kynegeiros Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα καλώδια στα οποία αναφέρεσαι δεν ακουμπάνε στις κυψέλες. Στην φωτογραφία όντως φαίνεται πως είναι πολύ κοντά αλλά να φανταστείς πως η παλάμη μου χώρεσε από κάτω για να καθαρίσω το πάνω μέρος των κυψελών. Άλλωστε δεν υπάρχει κινούμενο μέρος εκεί δίπλα. (Έτσι νομίζω δηλαδή). Οι κυψέλες είναι σταθερές κι ο ανεμιστήρας βρίσκεται στα αριστερά του κυλίνδρου αυτού μέσα στην πλαστική λευκή χοάνη.
Δεν είναι "κινούμενο μέρος " η σεπαρντίνα ... αλλά εκεί αναπτύσσεται αρκετή θερμοκρασία και μπορεί να στρεβλώσει τα καλώδια.

Παρεμπιπτόντως μέσα σε όλα αυτά ξέχασα να αναφέρω πως σήμερα η θερμοκρασία από το πρωί μέχρι το μεσημέρι που το αποσύνδεσα για να κάνω την 24ωρη απόψυξη ήταν τέλεια (-18 κατάψυξη και +3 συντήρηση). Ανεξήγητο και με φοβίζει λιγάκι.
Επειδή το απο - εντοίχισες προσωρινά όλο το ψυγείο από την θέση του ... κατάφερε να "αναπνεύσει" οπότε "καρδάμωσε " το μοτέρ και τώρα πάει με διπλό διαφορικό και τραβάει στις ανηφόρες .... (αναθεώρησε αν στο τελικό σημείο όπου είναι το ψυγείο έχει πολύ "στενούς χώρους" από τα γύρω έπιπλα / κουφώματα που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία αέρα.

Νομίζω πως καλύτερα αύριο το μεσημέρι να το ελέγξω για νερά στο κάτω μέρος, να καθαρίσω όπως είπες με πινέλο όσο περισσότερο μπορέσω και κατόπιν να βάλω το πίσω κάλυμμα και να βάλω ξανά σε λειτουργία το ψυγείο για να ελέγξω την απόδοσή του και να αναφέρω τις παρατηρήσεις μου.
Όταν πλέον δεν θα βλέπεις άλλα νερά να πέφτουν κάτω στην λεκάνη ... τότε είσαι έτοιμος για το test drive . Η απόδοση θα είναι σίγουρα με καλό αποτέλεσμα . Πάντα άξιος ...