Λοιπον επειδη εχω την αισθηση οτι εχουμε μπερδευθει ολοι, ξεκαθαριζω λιγο τα πραγματα. Το πλυντηριο αυτη τη στιγμη οταν το θετω σε λειτουργια, κανει εισαγωγη νερου στον καδο,το μοτερ δεν περστρεφεται καθολου,(παρα το γεγονος οτι ακουγεται ο χαρακτιριστικος ηχος που δειχνει οτι διδεται εντολη για περιστροφη(πλυσιμο) του καδου),η λειτουργια συνεχιζεται και ζεσταινεται και το νερο χωρις να εκτελειται οτιδηποτε αλλο μεχρι που το προγραμα φθανει στην αντληση.Τοτε λετουργει κανονικα η αντλια και αδειαζει το νερο απο τον καδο.Στη συνεχεια δεν λειτουργει το στιψιμο και τελικα το προγραμμα ολοκληρωνεται ,χωρις να γινει οτιδηποτε αλλο.Εχω κανει οπτικο ελεγχο και δεν διαπιστωσα κατι. Πυκνωτης εκκινησεως του μοτερ δεν υπαρχει.Το μοτερ λυθηκε καθαριστηκε,ξαναδεθηκε και δεν εχει προβλημα.(ΕΛΕΓΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΡΕΙ).Μενει να ελεγξω το συστημα σταθμης του νερου στον καδο αλλα θα μου παρει λιγο χρονο γιατι δεν το ξερω και θα το κανω ψαχνοντας.Αυτα προς το παρον και πιστευω οτι συντομα θα βρω το προβλημα και θα ενημερωσω λεπτομερως.ευχαριστω πολυ......