Χα μ' αρέσει που κάνεις και χαβαλέ με αυτές τις πιέσεις!
έχεις καταλάβει ότι σε αυτές τις συνθήκες λειτουργείας έχεις μια ωρολογιακή βόμβα;
Πρόσεχε γιατί μπορεί και να σκάσει
για R407 μιλάμε για πάνω από 66°C στην εκτόνωση και φυσικά σου κόβει ο κομπρέσορας από το θερμικό του (ευτυχώς)
τώρα το γιατί κόλλησες εσύ που αυτό το κάνει σε 4 λεπτά ή όχι νομίζω δεν λέει τίποτα
αν πιάσουν οι ζέστες θα το κάνει σίγουρα σε λιγότερο και;
Το πιο πιθανό αν δεν είχες απώλειες λαδιών να είναι φλομομένο στο "φρέον"
Οι πιέσεις από μόνες τους δεν μπορούν να σου πουν πόσο έχει μέσα και χρειάζεται μια δικασία για να το βρεις.
(δεν την γνωρίζουν πολοί ψυκτικοί) και το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι ανάκτηση και νέα πλήρωση με ζύγισμα
η τσάπα του γιού
αν θέλεις ακολουθείς αυτά που σου γράφω μην παρεξηγηθείς κιόλας![]()