Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη street
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

να πω κ εγώ κάτι ... παρά ταύτα παρακολουθώ τα μηνύματα του κυριακου έχω δει και αυτά που γράφει στα ξένα φόρα που παρεμπίπτοντος δεν τον δίνει κανείς σημασία , χωρίς να έχω τίποτα με τν κυριακο , σκεφτείτε λίγο οτι κάποιος που ΔΕΝ είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ κάνει review σε fluke πολυμετρα που βγήκαν απο ηλεκτρονικούς για ηλεκτρονικούς, δεν ξέρει να χρησιμοποιεί καν παλμογράφο και ζητάει απο εδώ μέσα να του χαρίσει κάποιος ενα παλμογράφο παλιό για να μάθει!! παρόλα αυτά κάνει review σε 2 άντε 3 πολυμετρα που πήρε καινούρια και απλός ενθουσιαστικέ , μην μιλήσουμε για την αρχαιολογία που πήρε για τον πάγκο και τον καταενθουσιάστηκε , υπάρχουν φορουμιτες ηλεκτρονικοί εδω που έχουν πολλά περισσότερα εργαλεία τς συγκεκριμένης μάρκας ολοκαίνουρια που είναι επαγγελματίες και ομς review δεν κάνουν , γιατί ειδικά για το πολυμετρο δεν νομίζω να χρειαζετε με τόσο εκτεταμένη μορφή , προσωπικά εμένα τα review του κυριακου με κρατάν αδιάφορο μιας και υπάρχουν στο νετ και στον εξω κόσμο καλύτερα review απο ηλεκτρονικούς , απλός ο κυριακος νομίζει οτι τώρα τα ανακάλυψε , είναι βλέπεις και η ηλικία , και εμείς εδω μέσα τσιμπάμε στα troll , ίσως και ο κυριακος γίνετε άθελα του troll , και εγω εχω γράψει κάτι εδω μέσα που στην ουσία ήθελα να πω κάτι άλλο ... ναι άνθρωπός είμαι δεν κατέβηκα απ το διάστημα αλλά το troll με έπιασε απ το λαιμό χωρίς το ελάχιστο περιθώριό , δεν θα κάτσω ομς να εξηγούμε σε ενα troll ακόμα και αν άθελα μου το μήνυμά δεν ήταν εκείνο που ήθελα να πω και να γίνετε το θέμα αρένα, τα troll τα συνεχίζουν σε άλλα θέματα προσδοκώντας την απάντηση σου με οτι αυτό συνεπάγεται , δεν θα μπω στον κόπο να πω σε ενα troll ξέρεις έκανα λάθος , με την απλή ατη ηδονή που θα πάρει θα συνεχίσει να trollαρει ασύστολα σε άλλα θέματα , καλό θα ήταν να διαβάζουμε το φόρουμ λίγο πιο προσεκτικά και λίγο πιο ψυχολογικά να το πω ? στς απαντήσεις του καθενός και τέτοια φαινόμενα δεν θα συμβαίνουν , το αποτέλεσμα του troll ? το σεντόνι μου παραπάνω θεωρητικά και εγώ trollarw τώρα , καληνύχτα

2. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον street για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

jimk (16-01-12), Nemmesis (16-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία