Πέτα ότι έχει καλάι / μόλυβδο / και τρανζίστορ και κάνε το "Custom Made in Greece"
Custom Washing machine.jpg
Κάνε όμως μια απόπειρα να δεις αν επισκευάζεται το ίδιο εξάρτημα / πιστεύω φτιάχνεται
Πέτα ότι έχει καλάι / μόλυβδο / και τρανζίστορ και κάνε το "Custom Made in Greece"
Custom Washing machine.jpg
Κάνε όμως μια απόπειρα να δεις αν επισκευάζεται το ίδιο εξάρτημα / πιστεύω φτιάχνεται
Φωτογραφίες![]()
Ανοιξα τον διανεμητή , υπήρχε ένα μοτεράκι και ένας μειωτηρας έδινε κίνηση στο κόκκινο γρανάζι . Το τέλευταιο γρανάζι του μειωτηρα έχει στην πάνω του πλευρά κάτι χάλκινα λαμακια που κάνουν ηλεκτρικές συνδέσεις ανάλογα με την θεση (μοίρες) , τα γρανάζια κόκκινο και αυτό που περιεγραψα έχουν συγκεκριμένο σημείο συμπλεξης . Από την φθορά (πλαστικά) δεν ήταν αλφαδιασμενα στο ίδιο επίπεδο , οπότε γυρνώντας έχανε την σύμπλεξη και δεν άνοιγε η βανα σε συγκεκριμένη θέση . Έβαλα μια ροδέλα , αλφαδιαστηκαν τα γρανάζια και προς το παρόν έχω βάλει ήδη τρία προγράμματα πλύσης χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστώ Πέτρο για την βοηθεια!
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα ο κωδικός Error f63 σημαίνει σύμφωνα με την Miele = Bitte legen Sie alle 8 Jahre eine Unterlegscheibe ein![]()
mikemtb73 (10-02-20)
Κάποιες διαφωτιστικές φωτογραφίες, για όσους αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα , για να υποψιαστούν με σχετικές βλάβες . Λαμακια αγώγιμα πάνω σε πλαστικό γραναζακι για να γίνονται ηλεκτρικές συνδέσεις και χρήση μειωτηρα με πλαστικουρες για να διανέμει νερό σε κανάλια δεν ξέρω αν το θεωρείτε έξυπνη πατέντα , για μένα είναι να με συγχωρείτε, παπαριά ...
Ωραία , μπράβο ! Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βλέπω τα ονόματα σας ; Παναγιώτη , αν μπορείς βαλε το μοντέλο του πλυντηρίου στην περιγραφή .
Σχέδια έχει συνήθως στο elektrotanya . To οτι σου αλλάξαν έτσι εύκολα ρουλεμάν είναι καλό πάντως γιατί στα περισσότερα πλυντήρια πλέον ο κάδος είναι πλαστικός
και θέλει δύσκολο κόψιμο και κόλλημα για να αλλάξεις ρουλεμάν .
Στην φωτογραφίες του πρώτου ποστ φαίνεται το μοντελο
Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω ένα μοντέλο w3000 και δεν σταματάει να γυρνάει αυτό το μοτέρ. Από την ώρα που ανοίγω το πλυντήριο γυρνάει και δεν σταματάει τι το βάλεις στύψιμο τι πάρει νερό πάρα μόνο άμα έχεις ανοίξει την πόρτα τι μπορεί να φταίει