Καλησπέρα......έχω το ZANOUSSI ZFD29/8........το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου η ψύξη ενώ η κατάψυξη δουλεύει κανονικά.......παραθέτω κάποιες φωτό...........
Καλησπέρα......έχω το ZANOUSSI ZFD29/8........το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου η ψύξη ενώ η κατάψυξη δουλεύει κανονικά.......παραθέτω κάποιες φωτό...........
το ψυγειο ειναι απλο στατικο οποτε πρεπει να παρατηρησεις αν το μοτερ δουλευει συνεχεια η κανει παυσεις.Αν δουλευει συνεχεια χωρις παυσεις τοτε εχεις προβλημα η με το μοτερ,δηλαδη να μην εχει συμπιεση,η εχεις διαροη και απο καπου χανει freon.Στη δευτερη φωτο βλεπω εχει μπει<<κλεφτης>> στο μοτερ,μηπως συμπληρωσες ποτε freon?.Αν κανει παυσεις τοτε οι περισοτερες πιθανοτητες ειναι να εχεις βλαβη θερμοστατη.
Στην 3η φωτογραφία το δεξιό κουμπί και ακολουθείς που πάει (πιθανόν στον χώρο συντήρησης ) , από την στιγμή όμως που δεν έχεις καθόλου απόδοση στην συντήρηση το βλέπω χλωμό να φταίει ο θερμοστάτης .Καλημέρα και εγώ για θερμοστάτη λέω (που βρίσκεται ο θερμοστάτης?).
Τι είδους και τι χρονικής διάρκειας παύσεις . Μπορεί να κάνει παύση σύντομη για λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως μετά ξαναπροσπαθεί να πάρει μπροστά? Αν ναι τότε έχει φρακάρει το ψυγείο και κόβει από θερμικό προστασίας του μοτέρ .....κάνει παύσεις ....
,Στη δευτερη φωτο βλεπω εχει μπει<<κλεφτης>> στο μοτερ
Και κλέφτης στο σπίτι του νηματοθέτη μπήκε στην κυριολεξία . Το άφησε εκεί για να ξαναπεράσει υγρά μελλοντικά . Διότι πιθανόν εν γνώση του ο τεχνικός ήξερε για την διαρροή , του το γέμισε προσωρινά μέχρι να ξαναπεράσει για σταθερό "μεροκάματο".