xsterg δεν ήταν καθόλου συνενοήσιμος ο άνθρωπος στις βλάβες στην τηλεφωνική επικοινωνία. Παίζει να με βρίσει κιόλας και να μου πει ότι το χαλάσαμε επίτηδες και νε βάλει να τα πληρώσω στο τέλος. Πάντως είναι καλή ιδέα αλλά αν έρθουν και δούν ότι ειπα ψέματα μηπως μου κάνουν κανένα σπάσιμο και δεν παραδέχονται βλάβη ξερω γω; Στην Ελλάδα είμαστε.
Papas00zas κι εμάς μας είπε 38€ εαν δεν έχει βλάβη, εαν έχει δε πληρώνω τίποτα.
Ο ηλεκτρολόγος πάλι με έστησε τον περίμενα όλη μέρα και όταν τον κάλεσα το βράδυ μου είπε πως είχε δουλειά και θα δούμε αύριο κλπ... Δεν θα τον παρακαλάω, θα πω κάποιον άλλο γνωστό να έρθει να δει τι στα κομμάτια συμβαίνει.
Αυτο με τον θερμοσίφωνα δεν το έκανα ακόμη. ΘΑ το κάνω σήμερα όμως. Παντως δοκίμασα να κλείσω τελείως τον γενικό, και κατέβηκα στο ρολόι δεν κατάλαβα να γυρίζει, θέλει και τρομερή παατηρητικότητα... Όταν επέστρεψα μετά απο λίγη ώρα είδα τη ροδέλα γυρισμένη να φαίνεται το μαύρο σημαδάκι ενώ πριν δεν φαινόταν. Τι έγινε; Δεν κατάλαβα να γυρίζει όμως.
Επειδή αυτό που φοβάμαι πιο πολύ είναι το κύκλωμα στο σπίτι τελικά, με ιστορικό πρόσφατο δυο καμένες ασφάλειες μέσα σε μερικές μέρες και μια μικροδιακοπή για δέκατα δευτερολέπτου και ξανα άνοιξαν όλα αμέσως μήπως έχει θέμα τάσης το σπίτι.
Πάει ο νους μου και σε κάτι άλλο. Μήπως με το πρόβλημα της τάσης δημιούργησε τελικά κανένα πρόβλημα στο καινούριο ψυγείο μου, καμια πλακέτα, κανένα μοτερ και λειτουργεί συνέχεια το μοτερ; Τον τελευταίο καιρό εντάθηκε και ο θόρυβος που κάνει, ενώ ειναι συμβατικό, κάνει ένα δυνατό γκρρρρ και λέω μήπως έγινε καμια ζημιά απο τις απότομες αυξομοιώσεις ή τάσεις του σπιτιού.
Το ψυγείο το θεωρώ "αποδιοπομπαίο τράγο" διότι είναι η μόνη συσκευή που μπήκε εδώ και δύο μήνες σπίτι, εαν είναι απλά μια σύμπτωση τι να πω.

Απάντηση με παράθεση