εδώ γράφει μέση Ετήσια κατανάλωση (Kwh) : 227
http://www.electrofox.gr/index.php?t...26actv%3Dprice
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Η ενέργεια δεν χάνεται, αλλάζει μορφή. Με τόση ενέργεια να καταναλώνεις, θα πρέπει να είναι φούρνος ο χώρος γύρω από το πρόβλημα (είτε είναι στη συσκευή, είτε αλλού στην εγκατάσταση σου) λόγω χαμηλής απόδοσης. Η υπερθέρμανση αυτή, είναι από μόνη της ένδειξη της συσκευής με τη βλάβη ή του τμήματος της εγκατάστασης με βλάβη.
Κάλεσε ηλεκτρολόγο διότι εφόσον έχει πέσει επανειλημμένα ασφάλεια και έχεις τόσο μεγάλες καταναλώσεις, έχεις σοβαρό θέμα στην εγκατάσταση και δεν αποκλείεται να κινδυνεύεις από φωτιά.
Γιάννη από την όμορφη Ναύπακτο, επ ουδενί δεν νομίζω να ευθύνεται το ψυγείο σου. Ακόμη και αν δούλευε ασταμάτητα.
Μάλλον κάτι έχει γίνει με την μέτρηση από την ΔΕΔΗΕ με αποτέλεσμα να σου χρεώσουν μαζεμένες καταναλώσεις που μάλλον θα είχες κάνει κατά το παρελθόν.
Λοιπόν το ενδεχόμενο να έβαλε η ΔΕΗ μαζεμένες κιλοβατόρες το αποκλείω διότι. Μέτρησα ένα 24ωρο μόνο με ψυγείο και τηλεόραση όπου τις 9 ώρες έλειπα στη δουλειά και ήτσν όλα κλειστά, κολιταξα το ρολόι και κατανάλωσα 20 kwh;;;;;; 20 σε ένα 24ωρο!!!
Έκανα λοιπόν και το άλλο έβγαλα τα πάντα απο τη πρίζα αλλά με ανοιχτό τον γενικό πήγα στο ρολόι και η ροδέλα γύριζε πάλι, όχι πολύ αλλλα γύριζε... Μια πλήρη περιστροφή μέσα σε 5 λεπτά.... Είναι φυσιολογικό ή δεν θα έπρεπε να γυρίζει καθόλου; Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να έχει θέμα το δίκτυο του σπιτιου με αποτέλεσμα να καταναλώνουν όλα πολύ περισσότερο.
Ένα άλλο που παρατήρησα και θέλω να επισημάνω... Μετά απο μερικές μέρες λειτουργίας το ψυγείο άρχισε να κάνει αυξημένο θόρυβο και δουλεύει συνέχεια 30 λεπτά δουλεύει 30 σταματάει και πάλι απο την αρχή όλη μέρα το ίδιο πράγμα. Ακόμη και αν δεν ανολιξω καθόλου μα καθόλου όλη μέρα το ψυγείο. Μήπως αν το δίκτυο έχει πρόβλημα δημιουργεί κ στο ψυγείο; Μήπως ξέρω γω μετατρέπει την ενέργεια σε θόρυβο όπως έγραψαν και πιο πάνω;;;
καλεσε την δεη για να σου κανουν αξιοπιστα ελεγχο του μετρητη σου.
Ο ηλεκτρολόγος ακόμη δε με κάλεσε τον περιμένω υποτείθεται σήμερα και μετά είχα σκοπό να πάω στη Δεή. Πήρα όμως τηλέφωνο και μου είπαν πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση κ θα έρθει για έλεγχο μετά απο ένα μήνα. Μέχρι τότε θα έχω πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά μου. Ήδη απο την 1η Μαρτίου έχει γράψει ο μετρητής 400 κιλοβατόρες. Με μία ώρα κλιματιστικό τη μέρα ψυγείο κ τηλεόραση. Είναι εξωπραγματικά τα ποσά.
παρε παλι τηλ στην δεη και πες τους οτι κατι εχει παθει ο μετρητης και δεν γραφει τιποτα!! θα ερθουν τρεχοντας!!
Πριν απο 2,5 χρόνια-το καλοκαιρι του 2012-είχα υποψιαστεί κι εγω κατι τέτοιο. Όσον αφορά τη ΔΕΗ τώρα στο γραφείο που ρώτησα επειδη υποψιαζόμουν τον μετρητή, η απάντηση του υπεύθυνου ήταν ότι μπορουμε να ερθουμε -νομιζω μου ειχε πει ότι πρέπει να κανω αιτηση αλλα δεν ειμαι σίγουρος-και σε περίπτωση που διαπιστώσουν πρόβλημα στο μετρητή θα τον αλλάξουν χωρίς καμια χρέωση. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρεωθώ 50 ευρώ για την επισκεψη.Για την ιστορία δεν εγινε τίποτα τελικά. Αυτά για να ξέρετε....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!