παιδιά καλησπέρα
ανοίγω την πόρτα ,βάζω δοκιμαστικό στον κάδο και ανάβει (το δοκιμαστικό)
γυρνάω το φίς σούκο 180 μοίρες και δεν ανάβει (το δοκιμαστικό) ειναι φυσιολογικό? ευχαριστώ
παιδιά καλησπέρα
ανοίγω την πόρτα ,βάζω δοκιμαστικό στον κάδο και ανάβει (το δοκιμαστικό)
γυρνάω το φίς σούκο 180 μοίρες και δεν ανάβει (το δοκιμαστικό) ειναι φυσιολογικό? ευχαριστώ
Για αρχη κανε εναν ελεγχο στη γειωση της μπριζας μηπως και στραβωσαν τα λαμακια και δεν κανουν επαφη με το φις και καθαρισμα στο φις του πλυντηριου εκει που ειναι η γειωση
Τσέκαρε με το πολύμετρο για σκασμένη αντίσταση. Κάπου έχεις διαρροή.
Και τα δύο. Έχεις και διαρροή (το πιο πιθανό σκασμενη αντίσταση) αλλά δεν έχεις και καθόλου γείωση.
Μπριζα? Φις? Καλώδιο?
Πρέπει να το δεις.
Και προσοχή γιατί είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Καλύτερα βγάλε το απο την μπριζα και μην το δουλευεις μέχρι να βρεις και την διαρροή αλλά και γιατί δεν πέφτει ούτε ρελέ, ούτε ασφάλεια.
Αν δεν το κατεχεις το άθλημα κάλεσε οπωσδήποτε κάποιον τεχνικό να το δει.
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελεγξε και το δοκιμαστικο μην αναβει και σε ολες τις γειωσεις γιατι μου φαινεται δεν εχεις το κλασικο δοκιμαστικο αλλα κατι τετοιο
![]()
Σίγουρα το πλυντήριο ΔΕΝ έχει γείωση.
Διαρροή μπορεί να έχει, αλλά μπορεί και όχι.
vasilimertzani (10-11-16)
παιδιά ευχαριστώ , με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι η διαρροή ωφείλεται σε ελαττωματική μπαλαντέζα . Ο ηλεκτρολόγος πριν 15 χρόνια αρνήθηκε να μου βάλει μπρίζα στο μπάνιο λογω κανονισμών
Ποια "διαρροή" οφείλεται σε ελαττωματική μπαλαντέζα; Ή μήπως εννοείς ότι η μπαλαντέζα έφταιγε που δεν έφτανε γείωση στο πλυντήριο;
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!