Καλησπέρα σας, Πριν απο ενα χρονο αρχισα να εχω προβλημα με το πλυντηριο πιατων ξεκιναγε να δουλευει και αναλογα κολλουσε το προγραμμα χρειαζοταν να το παμε λιγο πιο κατω για να βγει το προγραμμα πλυσης. Ξεκινουσε επερνε νερο εκανε καποιο μερος της πλυσης και κολλουσε οποτε το εβγαζε μετα απο παρα πολυ ωρα η πλυση δεν ηταν σωστη σε καποια κολληματα το νερο ηταν κρυο και οταν τελειωνει και ανοιγα την πορτα του πλυντηριο δεν ειχα αυτη την θερμοτητα που βγαζει απο το ζεστο νερο. Ηρθε ενας τεχνικος το ειδε και ειπε οτι κολλουσε (ο εγκεφαλος προγραμματος) ο διακοπτης που επιλεγεις το προγραμμα πλυσης και γυριζει, το παραγγειλαμε στην Πιτσος το εβαλε επανω και συνεχιζει να εχει τα ιδια προβληματα ο τεχνικος ειπε οτι η Πιτσος εδωσε χαλασμενο υλικο η Πιτσος λεει οτι το υλικο ειναι οκ και τελικα ολα καλα για την εταιρια Πιτσος και τον τεχνικο και εγω μειον 130 ευρω (αγορα εξαρτηματος περιπου 100 + αμοιβη τεχνικου 30 ευρω).Πηρα τηλεφωνο στην Πιτσος μου ειπε οτι εγγυηση δεν υπαρχει εφοσον η τοποθετηση του υλικου εγινε απο τεχνικο μη εξουσιοδοτημενο απο αυτη. Παρακαλω αν μπορειται να βοηθησεται για το προβλημα μηπως μπορεσω να το επισκευασω ο ιδιος Ευχαριστω.