Καλησπέρα ,
Εχω ενα white Westinghouse rsd21vmcw1 20 ετίας , αξιας τοτε 1,5 μυριο ~ δρχ , 20 χρονια δεν ειχε κανει κιχ δουλευε ρολόι το τελευταίο 6μηνο ηταν σαν να μη δουλευε μια παγωνε μια ξεπαγωνε και τον τελευταίο καιρο δεν παγωνε καθολου η Κατάψυξη ηταν σαν ψυγείο. Να πω οτι είναι ντουλάπα 2πορτο Νο φροστ.
Λοιπών το ψυγείο εχει 1 μοτέρ , εχει γενικό θερμοστάτη και εχει κ 1 κλαπετο απο τι εχω καταλάβει π απο κει ρυθμίζεις τον αερα η οχι απο την κατάψυξη, οπως και 1 2ο κλαπέτο κάτω σε 1 συρτάρι.
Λοιπών το δαν αρκετά "μαστόρια" αλλοι πήραν λεφτά για την διάγνωση αλλοι οχι , γενικα οτι νά ναι..
Απο αυτους ο 1ος πήρε ενα 20αρικάκι γιατι ειπε οτι ηταν φραγμένο απο πάγο 20 λεπτά και τέλος επι 1 βδομαδα π τον έπαιρνα τηλέφωνο να τον κράξω δεν το ξανασήκωσε
Ηρθε και ενας αλλος π λέει η μηχανή είναι ή υγρά , ειναι παλια τα υγρά εχω ρ12 θέλω 80ευρώ ,του λέω αφου ειχα δει τα οσα οκ αλλα θα στα δώσω μονο αν δουλέψει δυστάζει λιγο αλλα ειχα παλαβώσει απο τα μαστόρια που οταν ηταν η ωρα για επισκευή εκαναν πίσω ενω εικασίες εκαναν ενα σωρό.
Συμφωνούμε έρχεται βαζει τα υγρα του φτιάχνω μια εσπρεσιά , σε μιση ωρα αρχιζε και παγωνε τσιμπάει το 80αρι χωρίς απόδειξη και φευγει.Για 15 μερες ειχα ανακουφιστεί που γλυτωσα το 1000αρικάκι για καινούριο.Ξαφνικά ακουω εναν παράξενο θουρβο απο το μοτερ και μεσα σε ενα 6ωρο ειχε ξεπαγώσει ολο το ψυγειο του πήρε 2 μέρες να συνέλθει εκτοτε η κατάψυξη δουλεύει μπόμπα , ακομα και αν έχω το κλαπέτο στο 1.Το ψυγείο ομως απλα δινει μια ελαφριά δόση δροσίας τπτ παραπάνω.
Και τώρα την γνώμη σας ,χάνει τα υγρά και δεν μπορεί να παγώσει την συντήρηση ή είναι ο θερμοστάστης συντήρησης?και αν ναι που είναι και πως τον ελέγχω?έχω πολύμετρο..
Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο
Υγ Τωρα του κανω απόψυξη να δώ αν θα δουλέψει
![]()