Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Ιλιον

Προεπιλογή προλημα σε πλυντηριο πιατων siemens type sd13gt1s

καλησπερα σε ολους στο forum .μετα απο ανοιγμα της ενδειξης βρυσακι στο πλυντηριο μου εκανα ελεγχο στην περιοχη της φτερωτης της αντλιας και αφου ηταν ολα καθαρα εριξα και μερικες ψιλες απο εξω απο το πλαστικο της ηλεκτροβανας παροχης στον σωληνα του νερου και λειτουργησε αψογα για αλλες 2 πλυσεις.στην τριτη πλυση εφτασε ο χρονος στο 35 λεπτα χωρις να παρει νερο εφτασε στο ενα και δεν επλυνε και πλεον εχει παγιωθει εκει οσες φορες και αν το σβησω οσα προγραμματα πλυσης και να αλλαξω.τι με συμβουλευετε να ελεγξω?

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Γιασου Νικο.Ας το παρουμε απο την αρχη,αναβεις το πλυντηριο και ειναι κολημενο στο 1 η κανεις reset και βαζεις νεο προγραμμα?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Ιλιον

Προεπιλογή

οταν κανω reset στο προγραμμα 50 auto ο χρονοσ ειναι στο 35 κανει αντιστροφη μετρηση φτανει στο 1 αλλα δεν παιρνει νερο και ακουγονται τα ρελλε οτι κανουν επαφη φια να αντληθει το νερο αλλα δεν γινεται πλυση

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ανοιξε το αριστερο καπακι του πλυντηριου,κανε reset στο προγραμμα και βαλτο να δουλεψει απο την αρχη. Παρατηρησε αν κανει αυτα που λεει το post 21 εδω http://www.howtofixit.gr/forum/showt...t=70282&page=3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Ιλιον

Προεπιλογή

στην περιπτωση μου δεν εχω καθολου νερο μεσα στον χωρο πλυσης πιστευω οτι δεν εχει να κανει με την θερμοκρασια του.οταν λες το αριστερο καπακι εννοεις το πλαινο δηλ να βγαλω τπ πλυντηριο απο την θεση του και σε ποιο σημειο απο αριστερα θα βρω το σημειο που κανει reset τι ειναι πλακετα ?

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον nikostrimmer για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ΣΚΛΗΚΟΣ (10-06-17)

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Νίκο αποσο κατάλαβα δεν γνωρίζεις καθόλου πως δουλεύει το πλυντήριο.Reset γίνεται πατώντας ταυτόχρονα δύο συγκεκριμένα πλήκτρα του προγράμματος τα οποία συνήθως έχουν από μια κουκίδα κάτω από το κάθε πλήκτρο.Αν δεν έχουν κουκίδα μπορείς να δεις από το manual πια πλήκτρα είναι.Κανωντας reset μηδενίζεται το πρόγραμμα και δουλευει η αντλία εξαγωγής νερού, έπειτα σβήνεις το πλυντήριο και το ξαναβαζεις σε λειτουργία επιλέγοντας ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα παρατηρώντας αυτά που γράφω στο post του link που σου έδωσα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Ιλιον

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ για την μεχρι στιγμης ενασχοληση μαζι μου.δεν εχω το manual και μεχρι στιγμης το πλυντηριο δουλευε ρολοι.βρηκα τα κουμπια με την κουκιδα που κανουν reset το πραγματοποιησα και τωρα θα το γεμισω για να δω πως θα παει στην πλυση.θα σε ενημερωσω αν θα μου κατι απο το link που μου εστειλες

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Κατεβασε το manual απο εδω http://www.siemens-home.bsh-group.co...eiridia-xrisis

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Ιλιον

Προεπιλογή

tipos φιλε μου αραια και που παλι μου αναβει για λιγο το βρυσακι κατα την διαρκεια της πλυσης το κλεινω και το ξαναναβω και μετα απο προσπαθειες ενος λεπτου σβηνει και συνεχιζει η πλυση .το νερο εχει θερμοκρασια οπως πρεπει μου .οταν κανω reset με τα κουμπια μου βγαζει ενδειξη c7 και μετα αφηνω τα κουμπια και μου βγαζει po και μου αναβουν το προγρμμα 50 σταθερα και το 45 αναβοσβηνει και δεν ξερω το γιατι.μετα κλεινω παλι τον διακοπτη το αναβω επιλεγω το προγραμμα που θελω με σωστο χρονο και παιζει.

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Στο καρτελακι της συσκευης εχει εναν αριθμο και κατι γραμματα που ξεκιναει με enr,γραψε τη συνεχεια να δω πιο πλυντηριο ειναι.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] προβλημα σε πλυντηριο πιατων siemens
    από mike75 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-16, 14:52
  2. πλυντηριο πιατων siemens
    από mirmiliotis1 στο forum Υπόλοιπες Μικροσυσκευές
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-16, 22:30
  3. [Siemens] E 15 ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ SIEMENS ( SN56M591EU/08 )
    από gstar στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-16, 00:22
  4. [Siemens] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ SIEMENS
    από kostakoro στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-16, 01:04
  5. [Siemens] προβλημα σε πλυντηριο πιατων siemens
    από mike75 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-03-16, 20:59

Δικαιώματα - Επιλογές