Καλημέρα σας
Εχω ενα κλιματιστικό General περιπου 10 χρονια
Το αναβω και μετα απο 1-2 λεπτα μολις παει να βγαλει ζεστο ριχνει την ασφαλεια
(Ειναι συνδεδεμενο στον πινακα)
Φτιάχνεται ή παει για πέταμα ?
Ευχαριστώ
Καλημέρα σας
Εχω ενα κλιματιστικό General περιπου 10 χρονια
Το αναβω και μετα απο 1-2 λεπτα μολις παει να βγαλει ζεστο ριχνει την ασφαλεια
(Ειναι συνδεδεμενο στον πινακα)
Φτιάχνεται ή παει για πέταμα ?
Ευχαριστώ
Όλα φτιάχνονται φίλε adi
Μακαρι γιατι δεν παιζει χρημα αυτη την περιοδο
Αν εχετε να προτεινετε καποιον τεχνικο οσο το δυνατον πιο οικονομικο πολυ ευχαρίστως
Περιοχη Ν Προαστια
Τεχνικος μου ειπε να δοκιμασω να δω αν λειτουργει για κρυο και ειδα οτι η εξωτερικη μοναδα δε γυριζει καθολου
Ειπε οτι δεν πρεπει να ειναι θεμα πυκνωτη και οτι παει για πεταμα
φανταζομαι εβαλες τους βαθμούς τερμα κατω οσο παει. αν εχει κρυο στο δωματιο φυσα με ένα πιστολακι μαλλιών στον αισθητήρα για να δωσει εντολη κ δες αν παρει η εξωτερικη. οσο για αυτό που σου ειπε ο τεχνικος δεν είναι απαραίτητο. σε κλιματιστικο φιλης δεν επερνε η εξωτερικη και ηταν θεμα πικνωτη; με κοστος 2,5 ευρω εγινε η δουλεια. την ασφαλεια στην ριχνει σε ότι ρυθμιση και να το βαλεις; κρυο,ζεστο,fan;
Να φανταστω οτι ειναι συμβατικο και οχι inverter. Κλεινεις το ρευμα ανοιγεις τα πανω καπακι της εξωτερικης μοναδας θα δεις κατευθειαν τν πυκνωτη προσοχη μπορει να ειναι φορτισμενος και να πονεσει. Βγαλε τ καλωδια απο πανω και βραχυκυκλωσε τα ακρα τ πυκνωτη να ξεφορτισει καλου κακου. Μετα αφαιρεσαι το μετρα με καπασιτομετρο αν υπαρχει διαφορετικα παρε τ δειγμα παρε 1 ιδιο συνδεσε και δοκιμασε. Αν σ ριχνει ασφαλεια στην ζεστη θα σ ριχνει κ στο κρυο.