Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή προβλημα με ενισχυτη !!!!!

Γεια σε ολους !!!! εχω ενα προβλημα με τον ενισχυτη του αυτοκινητου μου ειναι ο LEGACY LA 1999 βγηκε πολυ καλος αν και δεν το περιμενα ..... στο προβλημα τωρα εκει που επαιζε ξαφνικα μετα απο 3 χρονια σταματησε ψαχνω απο δω απο κει και βλεπω οτι καικε η ασφαλεια που εχει επανω (παριπτοντως μπορει καποιος να μου πει τη ασφαλεια εχουν πανω οι ενισχυτες ?? ) μια απλη ασφαλεια σαν αυτες που εχουν τα αυτοκινητα την αντικατεστισα ξεκινησε να παιζει και ξανα καικε η ασφαλεια την αλλαξα 2-3 φορες μεχρι που παρατιρησα οτι το sub παιζει κανονικα σε σιγανη ενταση μολις παω να το ανεβασω καιει την ασφαλεια του ενισχυτη ..... τελικα ποιο το προβλημα??? εψαξα τα καλωδια που πανε πανω στον ενισχυτη και δεν βρηκα καπου να κανει καποιο βραχικικλομα ...... τι να κανω ??? πως θα δω τι φταιει @@@@??? ευχαριστωωωω http://www.ebay.com/itm/NEW-LEGACY-L...item2584209599

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Σίγουρα δεν είναι θέμα βραχυκυκλώματος καλωδίων. Αν ήταν, θα έκαιγε τις ασφάλειες αμέσως, δεν θα το έκανε με καθυστέρηση και υπό συνθήκες. Πιθανότατα έχει βλάβη σε ένα ή περισσότερα εξαρτήματα στο εσωτερικό του. Αν έχεις τη διάθεση, τις γνώσεις και τον εξοπλισμό να του βάλεις χέρι μόνος σου, ξεκίνα ανοίγοντάς τον και βγάζοντας φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσεις εδώ, ώστε να φαίνεται όσο το δυνατό περισσότερη λεπτομέρεια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

ευχαριστω για την απαντηση σου σιγουρα δεν ειναι ετσι ??? παντως την καει με καθυστερηση..... οποτε θα τον βγαλω και θα τον δουμε μπορεις να μου πεις αν γνωριζεισ τη ασφαλεια φοραει αυτος ???? 1.5 ? 2? 0.5?

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζω, αλλά πάντως σίγουρα όχι τόσο μικρή! Η πρώτη που αντικατέστησες δεν έγραφε επάνω πόσα Α είναι; Είχα υποθέσει ότι την αντικατέστησες με ίδια. Αν έβαλες τόσο μικρή, υπάρχει πιθανότητα και να μην έχει άλλο πρόβλημα.
    Θεωρητικά ο ενισχυτής βγάζει 2Χ125W στα 4Ω, οπότε αν έχεις 4Ω μεγάφωνα, για να δώσει 250W θέλει τουλάχιστον 250W / 12V = 20.83A (και σίγουρα κάτι παραπάνω γιατί αποκλείεται ο βαθμός απόδοσης να είναι 100%). Θα έλεγα να δοκιμάσεις με ασφάλεια 20 με 25Α (δεν ξέρω σε τί νούμερα βγαίνουν) αλλά όχι πολύ παραπάνω.

Off-topic απορία: Πώς αντέχεις όλο αυτό το ντάμπα-ντούμπα; Πώς ακούς το δρόμο γύρω σου;

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Αν κοιτάξεις εδώ, κάνει λόγο για "1 X 30 AMP FUSE" ...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

xaxax Νταμπα ντουμπα..... λετε ρε παιδια να την παταω ετσι θα το κοιταξω και αν ειναι μετα θα παω σε ανοιγμα του ενυσχιτη ....... σημερα το βραδυ θα εχουμε νεα !!!!!1

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

λοιπον το τσεκαρα !!! εβαλα 3Α ασφαλεια οπως ειπε ο φιλος παραπανω και ολα καλα προστοπαρων .... σαν να θυμαμαι ειχε καει η ασφαλεια πηγα σε ενα βενζιναδικο και μοθ δωσανε 2Α και πηρα 3 για να εχω μαλλον γιαυτο καιγοτανε ..... ελα ρε παιδια μην γελατε!!!!!!

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Κωστα εννοεις 30Α φανταζομαι γιατι με 3Α δεν θα παιξει ουτε κουπλέ-ρεφρέν!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Αιγάλεω

Προεπιλογή

φυσικα , αν δεν ξερεις ποσα αμπερ ηταν η ασφαλεια μπορεισ να δεισ τι γραφει ο ενισχυτης στο σασι του , αν δεν γραφει πες μας τι χρωμα ηταν η ασφαλεια που ειχε πανω ( πριν μαυρισει ) . αν και απο οτι διχνει το site ηταν 30 οποτε θα ηταν μια πρασινη. αν εσυ του βαζεις μικροτερη λογικα θα στην καιει οσο χαμηλα και αν το εχεις ( κυριως αν ειναι 1-2-3 αμπερ. ) βαλε μια 30αρα και δες πως συμπεριφερεται . επισης πες μας τι συνδεσμολογια εχεις κανει ητε εσυ ητε το μαγαζι που στον εβαλε ( μην μας πεις ποιος ) . το λεω γιατι ακομα και απο μεγαλα μαγαζια εχω δει να συνδεουν σε τετρακαναλους τις πλακας σαμπγουφερ και 4 ηχεια ολλα μαζι σε διαταξεις γεφυρας , οπως και πολλα αλλα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

Λοιπον παιδια εβαλα 3α ασφαλεια δουλεψε αρκετα αλλα και παλη μετα μολισ εβαλα μπροστα με την εκαψε .... εχω ενα ακομα θεμα δεν εχω πολυ καλη μπαταρια στο αυτοκινητο μηπως γινεται απο αυτο !!! ??? ενας πυκνωτης θα με βοηθουσε σε κατι ??? (σταθερη ταση μυπως χρειαζεται με τα κροκοδιλακια το εβαλα μπροστα προχθες )

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τελικός Ενισχυτής] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΗΧΟΥ
    από kleodel στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-12, 01:54
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΗΧΟΥ.
    από antonis988 στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-12, 18:12
  3. προβλημα ενισχυτη
    από giosif στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi