Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: 55uk6950plb

Μέλος
    Περιοχή
    ΚΙΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προεπιλογή 55uk6950plb

παιδια στην παραπανω συσκευη δεν δουλευουν τα backlight ενω οι μπαρες των λεντ ειναι καλες .Η ταση ειναι πεσμενη στην τροφοδοσια των λεντ και δεν νομιζω να ωφειλεται στο τροφοδοτικο αλλα εχω καταληξει στην mainboardδηλ. ισως δεν περνα καποια εντολη να λειτουργησει σωστα η τροφοδοσια.Κατα τα αλλα ολα λειτουργουν κανονικα εντολες απο το κοντρολ και ηχος...καμια ιδεα?αν το εχετε συναντησει αν θελετε απαντατε ευχαριστω
    RADIO6146

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

ειναι σιγουρο ειναι καλες οι λεντομπαρες; κυριως αυτες ριχνουν την ταση ακομα και αν δειχνουν οτι αναβουν

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Ξυλόκαστρο

Προεπιλογή

Καλησπέρα και από εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, δύο σήματα στέλνει όλα και όλα η main Led Enable(PWM ρυθμιση φωτεινότητας), και BCΚL On (ΟΝ και OFF για τον οπίσθιο) μπορεί να παίρνει και ανάδραση Inverter error(για τις απλές και κοινές τηλεοράσεις) ή σε ποιο πολύπλοκους συνδυασμούς ακριβά μοντέλα να ανάβει και να σβήνει led ανάλογα με την εικόνα που σχηματίζεται στο γυαλί τότε μπλέκονται και σήματα απο την Tcon και υπάρχει ιδικός επεξεργαστής μόνο για τον οπίσθιο φωτισμό. Ο κανόνας για τις Απλές είναι.

1. Με τις μπάρες αποσυνδεδεμένες θα πρέπει η τάση που τροφοδοτεί την φύσα οι τις φύσες στην έξοδο του μετατροπέα (StepUP constant current BCKL converter)να είνα μεγαλύτερη απο το συνολικό άθροισμα των τάσεων τον επιμέρους led και κατα την πάροδο του χρόνου να πέφτει.

πχ. 36led /3v σύνολο 108V Dc άρα με την ενεργοποίηση της συσκευής στιγμιαία μετράω με το βολτόμετρο τάση μεγαλύτερη τον 108V και αφου δεν περνά ρεύμα ο μετατροπέας κόβει και μετρώ την εκφόρτιση του πυκνωτή εξόδου.

2.Το ίδιο ακριβώς φενόμενο έχω αν έστω ένα led των εν σειρά στις μπάρες είναι ανοιχτό κύκλωμα.

3.Σε βραχυκυκλωμένα led έχω μεγαλύτερο ρεύμα απο αυτό που έχει οριστεί απο την κατασκευή παρατηρώ μια αναλαμπή με την φίσα κουμπωμένη και αντίστοιχα την περιγραφή 1. παραπάνω με την φίσα στον Αέρα.

4.Πολύ χαμηλή τάση στον inverter με φύσα on ή off σημαίνει ότι το κύκλωμα οδήγησης(ic backlight controller) το κύκλωμα ισχύος (Mosfet, coil,diode capacitor) δεν λειτουργούν σωστά θα πρέπει οπωσδήποτε να παράγουν DC τάση μεγαλύτερη από αυτή που παίρνουν στην είσοδο.

Πχ Είσοδο 12V απο το δευτερεύον κύκλωμα τροφοδοσίας έξοδο BckL 36V 3xVIN πάντα αναγράφετε η τάση τροφοδοσίας στην πλακέτα που τροφοδοτεί τον οπίσθιο.

5.Σπάνια αλλά μπορεί να τύχει πρόβλημα στην main Κακό ή λάθος Firmware ή πρόβλημα με τα pull up τρανζίστορ που οδηγούν τα σήματα BCKL EN, Inverter EN, δίνουμε τα σήματα αυτά απο εξωτερική γεννήτρια ή κατάλληλη διάταξη ελέγχονται με παλμογράφο είναι της τάξης των KHz. Μπορεί να διορθωθεί με Factory Reset, Σωστό ή νέο Firmware, επισκευή ή Αντικατάσταση Mainboard αφού πρώτα βεβαιωθούμε και αποκλείσουμε πρόβλημα του inverter.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kstigas : 19-04-26 στις 21:09

Μέλος
    Περιοχή
    ΚΙΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προεπιλογή

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις εχω καταληξει οτι η main θελει αντικατασταση ..θα δω τι θα κανω να ειστε καλα παντως
    RADIO6146

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας