Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινη
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή Πληντ. Ρούχων go 108

Εν μέσω κορονοιου, μου χάλασε το πλυντήριο. Ποτε δουλεύει σωστά και πότε όχι. Στη μέση της πλύσης (ανεξάρτητα αν τραβάει νερό η αν βγάζει νερό η οτιδήποτε άλλο) σταματάει και αναβοσβηνει η ένδειξη της θερμοκρασίας 90 μαζι και το κουμπί για τα πολύ λερωμένα ρούχα. Τώρα τι μπορεί να είναι αυτό;
    Πως το ξεπερνάω: ξεκινάω την πλύση από την αρχή. Μπορεί να προσπεράσει το πρόβλημα μπορεί και όχι. Και ξανά από την αρχή. Για να τελειώσω μια πλύση μπορεί να κάνω και από το πρωί μέχρι το απόγευμα.
    Έχει τύχει σε κανέναν αυτό πρόβλημα; Δε θέλω να φωνάξω τεχνικό να έρθει σπίτι μου τέτοιες μέρες.(κορονοιμερες)😷

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

https://www.espares.co.uk/advice/car...ne-error-codes
    σταματάει και αναβοσβηνει η ένδειξη της θερμοκρασίας 90 μαζι και το κουμπί για τα πολύ λερωμένα ρούχα.
    Αυτά τα μηχανήματα υποδεικνύουν έναν κωδικό σφάλματος αν το μηχάνημα παρουσιάζει πρόβλημα και αυτό είτε θα εμφανίζεται από ένα λαμπτήρα που αναβοσβήνει κανονικά στον μπροστινό πίνακα ή σε αυτήν την περίπτωση μια ψηφιακή οθόνη.
    Αν το μηχάνημά σας δεν διαθέτει ψηφιακή οθόνη και έχει κανονικά αναβοσβήνει στον πίνακα ελέγχου, μετρήστε τον αριθμό των αναλαμπών που κάνει το φως μεταξύ παύσεων για να σας δώσει τον αντίστοιχο αριθμό κωδικού σφάλματος.
    Από τα λεγόμενα περισσότερο το βλέπω για πρόβλημα στην θέρμανση νερού , αλλά επιβεβαίωσε και με κωδικό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινη
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή

Κωδικός; Μοντέλου; Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα 🙄

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινη
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή

Κωδικός; Μοντέλου; Συγνώμη δεν κατάλαβα 🙄

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κωδικό σφάλματος (όχι μοντέλου) κάθε πλυντήριο όταν παρουσιαστεί πρόβλημα προειδοποιεί με ένα κωδικό σφάλματος , αυτός θα είναι είτε αριθμός σε μια ψηφιακή οθόνη (αν υπάρχει ψηφιακή οθόνη) και αν δεν υπάρχει ψηφιακή οθόνη , ο αριθμός σφάλματος αναγνωρίζεται από τον αριθμό αναλαμπών που κάνουν τα Led (φωτάκια) στην οθόνη. (π.χ. αναβοσβήνει 6 φορές μετά από παύση) κτλ

Στην πλύση που έκανε και δεν σταματούσε για ώρες όπως λες , είδες αν τουλάχιστον το νερό ήταν ζεστό?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινη
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή

Δεν έχει ψηφιακή οθόνη. Το νερό το ζεσταίνει κανονικά γιατί το είχα και δούλευε στους 60. Άρα όταν μου το κάνει ξανά θα μετρήσω πόσες φορές θα αναβοσβησουν οι ενδείξεις που είπα και νωρίτερα.
    Τώρα έχω βάλει πλυντήριο και εύχομαι (δεν θα περίμενα ποτε να το ευχηθώ αυτό) να σταματήσει για να μετρήσω τις αναλαμπές.
    Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.
    Θα επανέλθω.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αν διαθέτεις το βιβλίο χρήσης της συσκευής , κάνε μια έρευνα αν αναφέρει κάτι στα παρακάτω
    σταματάει και αναβοσβηνει η ένδειξη της θερμοκρασίας 90 μαζι και το κουμπί για τα πολύ λερωμένα ρούχα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινη
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή

Το έχω κοιτάξει. Δε γράφει τίποτα. Έχω βρει και ένα service manual στο ίντερνετ αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Θα το ξαναδιαβάσω.
    Το πλυντήριο μου δούλεψε τώρα κανονικά.😭

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το πλυντήριο μου δούλεψε τώρα κανονικά.
    Στις επόμενες παρατηρήσεις στις πλύσεις μάντεψε αν είναι δυνατόν τυχόν διαφορές φορτίου πλύσης (βάρος ρούχων στις πλύσεις ) λάθος ποσότητα απορρυπαντικού / λάθος επιλογή προγράμματος / καθαρισμός φίλτρου αντλίας κτλ. Ενημέρωσε στην πορεία .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινη
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Μου το έκανε παλι. Το φίλτρο το έχω καθαρίσει και είναι οκ. Τα άλλα όλα που μου γράφεις τα έχω προσέξει και ειναι σωστά.
    Η συχνότητα που αναβοσβηνουν πριν την παύση είναι 5. Ούτε σε youtube βρίσκω κάτι αλλά ούτε σε pdf service manuals κάτι που να με βοηθάει. Αν γνωρίζεις τι μπορεί να είναι θα είμαι ευγνώμων.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας