Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Lefteris
    Περιοχή
    halandri

Προεπιλογή Technics SU-C1000M2 & SE-A1000M2

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά ,

Είχα αγοράσει το σετακι της φωτογραφίας στις αρχές του 2000 και έπειτα από 4 χρόνια τον συσκεύασα και τον ξανάνοιξα φέτος , μετα από 15 και χρόνια.
    Μετα λύπης μου ο SU-C1000M2 έχει θέμα στο Selector , οπού πηδάει τις πήγες και πολλές φορές πατώντας το Standby/on , αλλάζει πάλι πήγες .Το balance , το γνωστό γρατζούνισμα .Τέλος η μπαταρία VBO που έχει ,αφαιρέθηκε γιατί ήταν off .
    Ο SE-A1000M2 , έχει πρόβλημα με την έξοδο από αριστερά , καθώς επίσης δεν παίζει και το αριστερό Vu-Meter , πιθανόν γιατί δεν έχει έξοδο από εκεί . Επίσης η πλακέτα όπου έχει τον φωτισμό backlight , δεν ανάβει στα αριστερά και πάλι , ανάβει μόνο η πλευρά στα δεξιά .
    Ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει την επισκευή ή να καταλήξω σε αγορά κάποιου καινούριου.
    Όταν έπαιζε το είχα με ένα ζευγάρι ηχεία SB -G900 που έμειναν από έναν παλιό , αλλά εξαιρετικό
    Ενισχυτή Technics SU-A4 τον οποίο έχω ακόμα αλλά δεν ανάβει , τον κρατάω γιατί με αυτόν μεγάλωσα και έχει συναισθηματική αξία .

Αυτά , ελπίζω να μην σας κούρασα και θα χαρώ να ακούσω τη γνώμη σας , για το αν αξίζει η επισκευή
    Και με τι ηχεία θα μπορούσε να ταιριάξει , γιατί τα παραπάνω έμειναν στον πατερά μου όπου τα απολαμβάνει ακόμα 😊

IMG_20191228_193919.jpg

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

https://avclub.gr/forum/showthread.p...ση)/page30#299 χρονια πολλα εγω θα τα εφτιαχνα και τα δυο .....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Lefteris
    Περιοχή
    halandri

Προεπιλογή

Ευχαριστώ Νεκτάριε,
    έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει , κάποιο κόστος ?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας