Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αναστασιος
    Περιοχή
    ηρακλειο

Προεπιλογή lg wd 10651tp αδυναμια τελειωματος προγραμματων

γεια χαρα,οπως λεει και ο τιτλος το πλυντηριο μου αδυναμει να τελειωσει οποιοδιποτε προγραμμα,δεν βγαζει κωδικο λαθους,απλα κολλαει το τιμερ σε καποια σημεια και ο καδος προσπαθει να γυρισει,αλλα κανει σαν να μην εχει δυναμη,κανει μισο κυκλο και ξαναπεφτει πισω..και εκει κολλαει και επαναλαμβανει συνεχεια αυτη τη κινηση..αναγκαζομαι να αλλαξω προγραμμα και βαζω το 'ξεβγαλμα και στυψη' για να τελειωσει αλλα και εκει κολλαει καπου 8 λεπτα πριν το τελος..μετα απο αναγνωση παρομοιων προβληματων εχω αντικαταστησει ηδη:ιμαντα,αμορτισερ,καρβουνακια,2 πυκνωτες(1 μεσα στην κυρια πλακετα και 1 στη πλακετα του ρευματος).εχω ξανακολησει ολες τις επαφες τις πλακετας,το πλυντηριο τραβαει τα νερα οταν πρεπει,δεν εχει προβλημα η αντλια,την εχω ανοιξει και καθαρισει,παντα ξεκιναει κανονικα,βαζει νερο,αρχιζει να γυρναει ο καδος κανονικα μεχρι που...δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω γι αυτο ζηταω βοηθεια,ευχαριστω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 01-06-20 στις 20:55

Προεπιλογή

Το πρόβλημα δείχνει να είναι ο ηλεκτρολυτικός πυκνωτής του κινητήρα. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο πλυντήριο έχει

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αναστασιος
    Περιοχή
    ηρακλειο

Προεπιλογή

ευχαριστω για την απαντηση,το μοτερ δεν εχει καποιο πυκνωτη περιμετρικα του,κουμπονει μια φυσα μονο που καταληγει σε μια μικρη πλακετα,εκει εχει ενα μικρο πυκνωτη που εχω ηδη αντικαταστησει χωρις καποια αλλαγη στη συμπεριφορα του πλυντηριου

Προεπιλογή

Σε ένα PITSOS που είχα ο ηλεκτρολυτικός πυκνωτής του κινητήρα ήταν ψηλά πίσω από την θήκη του απορρυπαντικού.
    Προτείνω να κοιτάξεις που πάνε τα καλώδια που φτάνουν στον κινητήρα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αναστασιος
    Περιοχή
    ηρακλειο

Προεπιλογή

δεν εχει παιδια εψαξα παντου,αν και δεν ειμαι τεχνικος εχω διαβασει οτι τα μοτερ που εχουν καρβουνακια δεν εχουν ηλεκτρολυτικο πυκνωτη,ετσι δεν ειναι η μπορει να εχουν παλι?

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Ισως να ειναι το ρουλεμαν του καδου.Γυρισε τον σιγα σιγα με το χερι γυρω γυρω
    και θα νοιωσεις τις τριβες και το μαγγομα αν εχει αρπαξει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αναστασιος
    Περιοχή
    ηρακλειο

Προεπιλογή

εχουν αλλαχτει και τα ρουλεμαν μαζι με το σταυρο του τυμπανου λιγοτερο απο χρονο,το προβλημα παει ειτε σε πλακετα ειτε σε μοτερ..αλλα το μοτερ δεν ξερω πως να το ελενξω,πρεπει να το παω σε μαγαζι με περιελιξεις να το τσεκαρουν η μπορω να μετρησω κατι και μονος μου,εχω πολυμετρο,καθε βοηθεια δεκτη!

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Αγ.παρασκευη

Προεπιλογή

τσεκαρε την ταχογενννητρια που ειναι στο μπροστινο μερος του μοτερ.....μηπως ξεκολλησε ο μαγνητης και δεν μπορει να δει στροφες σωστα...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αναστασιος
    Περιοχή
    ηρακλειο

Προεπιλογή

ευχαριστω το μελος boyxda γιατι χαρη σε αυτον εφτιαξα τελικα το πλυντηριο,το μοτερ δεν εχει βιδες για να το ανοιξω και να βγαλω τη ταχογεννητρια και ετσι απλα χτύπησα με σφυρακι το μπροστινο μερος του μοτερ,την μεταλικη ταπα της ταχογεννητριας προς τα μεσα,σιγα σιγα εννοειται για να κανει καλυτερη επαφη και μετα δοκιμασα το πλυντηριο και δουλευει σαν καινουργιο πραγματικα,ευχαριστω ολους

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Ψυγείο Αναβοσβήνει σε Τυχαίες Στιγμές
    από Inferno στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-19, 12:29
  2. [Bosch] Ξ˜ΟŒΟΟ…Ξ²ΞΏΟ‚ κατά την πλύση
    από linachar στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-19, 23:55
  3. [Κλιματιστικό Samsung] Αναβοσβηνει το Operation και ΔΕΝ λειτουργει: AQV12VBAN
    από Zavalostm στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-19, 23:12
  4. [Indesit] ΣταματαΡι την πλυση
    από ΝΙΚΗ-Μ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-19, 18:27

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι