Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΗΛΙΑΣ
    Περιοχή
    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Προεπιλογή Δυσλειτουργία φούρνου

Την καλησπέρα μου , εύχομαι και ελπίζω να ρίξετε φως στα σκοτάδια μου . ‘Έχω μια πίτσος πυρολιζέ το μοντέλο είναι 5P1PC7687WP5 και σήμερα άρχισε τα νούμερα . Βάζω πάνω κάτω αντίσταση και θερμοκρασία 200c και μετά από 3 λεπτά σβήνει το ενδεικτικό led του θερμοστάτη και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, αναβοσβήνει αχνά αχνά για λίγο και μετά από 5 λεπτά περίπου ξαναπαίρνει μπρος και δουλεύει για 3-4 λεπτά . Αυτό γινόταν περίπου 4 ώρες μέχρι να ψηθεί το φαγητό ,υπόψη αυτό το κάνει σε όλες τις λειτουργίες του φούρνου

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν βρίσκω λογικό σε 3 λεπτά να προλάβει να φτάσει 200C , πιθανά το αισθητήριο θερμοστάτη εσωτερικά στον θάλαμο να έχει μετατοπιστεί από την θέση του και βρίσκεται πιο κοντά στην αντίσταση , με αποτέλεσμα να σβήνει και νωρίτερα χαμηλότερα .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΗΛΙΑΣ
    Περιοχή
    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βρίσκω λογικό σε 3 λεπτά να προλάβει να φτάσει 200C , πιθανά το αισθητήριο θερμοστάτη εσωτερικά στον θάλαμο να έχει μετατοπιστεί από την θέση του και βρίσκεται πιο κοντά στην αντίσταση , με αποτέλεσμα να σβήνει και νωρίτερα χαμηλότερα .
    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα ψάξω να δω το αισθητήριο που γράφεις (υποθέτω είναι το άκρο του θερμοστάτη)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

1:20 και μετά (εσωτερικά στον θάλαμο θα το δεις οπτικά )
    https://www.youtube.com/watch?v=aQCRpN8P2sA

Μέλος
    Όνομα
    θεοδωρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

1:20 και μετά (εσωτερικά στον θάλαμο θα το δεις οπτικά )
    https://www.youtube.com/watch?v=aQCRpN8P2sA
    μαλλον καμμενη επσφη ουδετερου του διακοπτη φουρνου

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pepeo Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαλλον καμμενη επσφη ουδετερου του διακοπτη φουρνου
    Πιθανό .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΗΛΙΑΣ
    Περιοχή
    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Προεπιλογή Pitsos Δυσλειτουργία φούρνου

Πιθανό .
    Καλημέρα και καλό μήνα ,δεν έχω απαντήσει για το θέμα μου γιατί ήμουν διακοπές . Τελικά άκρη δεν έχω βρει το άκρο του θερμοστάτη είναι μέσα σε σωληνάκι όποτε δεν μετακινείτε .Για την καμένη επαφή του ουδέτερου πείτε μου σας παρακαλώ πως την μετρώ . Παρεμπιπτόντως όταν χτυπήσω το πάνω μέρος του φούρνου το ενδεικτικό led αναβοσβήνει. Υπάρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή ο θερμοστάτης των οχτώ επαφών που είναι και λίγο ακριβός στην τιμή ??

Μέλος
    Όνομα
    θεοδωρος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

κατεβαζεις αρχικα τον διακοπτη του πινακα που δινει ρευμα στη κουζινα, βγαζεις το κουμπι pop του επιλογεα τραβοντας το προσ τα εξω .μεσα στη τρυπα υπαρχουν 2 βιδες τις ξεβιδωνεις και τραβας τον διακοπτη προς τα πισω να ελευθερωθει ο αξονας του διακοπτη με προσοχη μη φυγει κανενα καλωδιο γυρνας η ανασηκωνεις τον διακοπτη οσο σου επιτρεπουν τα καλωδια και βλεπεις αν εχει λιωσει καποια επαφη

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με μία PITSOS Pyrolyse την P1HCB88622, μόνο που δεν είναι ακόμα μόνιμο!

Την άνοιξα για να δω τι παιζει και όλα μέσα φαίνονται μια χαρά, το ίδιο και το άκρο του θερμοστάτη, που σε όσους φούρνους κάνουν πυρόλυση, βρίσκεται στο πίσω μέρος του φούρνου και μπαίνει κάθετα στην πλάτη αυτού, σε ειδικό μεταλλικό σωληνάκι.

Στη δική μου περίπτωση, ο φούρνος μια δουλεύει σωστά και μια όχι.

Όταν άνοιξα τον φούρνο (εννοώ καπάκι και πλάτη για να δω τι παίζει), επιθεώρησα τις συνδέσεις και αφού δεν είδα κάτι περίεργο, τον έβαλα σε λειτουργία. Λειτουργούσε μια χαρά και ο θερμοστάτης και το φωτάκι και όλα χωρίς πρόβλημα.

Όταν τον έκλεισα και τον ξαναδοκίμασα, άρχισε το φωτάκι να σβύνει μόνο του ή να τρεμοπαίζει, ενώ η θερμοκρασία δεν είχε ανέβει αντίστοιχα. (Δηλαδή εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα του νήματος)
    Ακουγεται το κλικ του θερμοστάτη στη θερμοκρασία που πρέπει (όταν από θερμοκρασία χαμηλότερη του φούρνου, ανεβάζω σταδιακά), χωρίς αντίστοιχα να ανάβει το φωτάκι, ενώ ο φούρνος σταματάει να ζεσταίνει και τα φαγητά γίνονται νερόβραστα.

Δυστυχώς δεν είχα διαβάσει το νήμα πριν τον ανοίξω και δεν έβγαλα τον θερμοστάτη για να τον δω από κάτω.
    Και ο φούρνος είναι της πεθεράς μου, χωρίς να μπορώ να πηγαίνω καθημερινά εκεί.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι:

α. βγάζω τον θερμοστάτη και τον επιθεωρώ από κάτω για να βρω αλλοιώσεις. (Αν και όλες οι επαφές είναι στο πίσω μέρος του θερμοστάτη. Το μόνο που βρίσκεται από κάτω είναι το καλωδιάκι του αισθητήρα). Ή αναφέρεστε σε λιώσιμο κάποιας άλλης επαφής ?
    β. Καθώς το κλικ του θερμοστάτη είναι "σωστό", αλλά το λαμπάκι δεν "ακολουθεί" ανάλογα, υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο και όχι ο θερμοστάτης?
    γ. Η καμμένη επαφή του ουδετέρου του διακόπτη φούρνου, βρίσκεται πάνω στον θερμοστάτη?

Δηλαδή, σε κάθε περίπτωση με αλλαγή θερμοστάτη είμαστε ΟΚ?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΗΛΙΑΣ
    Περιοχή
    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Προεπιλογή

Αγαπητέ Θεόδωρε,έχεις απόλυτο δίκιο σε ευχαριστώ.Το πρόβλημα είναι όντως στον διακόπτη το πρώτο έλασμα είναι πολύ σηκωμένο δεν κάνει επαφή..θα κοιτάξω να το επαναφέρω στην σωστή θέση,αν δεν μπορέσω θα ψάξω για διακόπτη γιατί το μοντέλο είναι καταργημένο σύμφωνα με έρευνα που έκανα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Ηλ.κουζίνα PITSOS . Ο φούρνος δεν αποδίδει...
    από DimMani στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-19, 08:12
  2. [Pitsos] Αλλαγή λάμπας φούρνου
    από goosey στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-19, 08:47

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι