Εχει καποιος την αναβαθμιση για αυτη την τηλεοραση γιατι περασα απο το σαιτ toshiba-eu και δεν εκανε τιποτα θεωρω ομως οτι για το προβλημα μου-αναβοσβηνει το λεντ-δεν ειναι η καταλληλη.
Εχει καποιος την αναβαθμιση για αυτη την τηλεοραση γιατι περασα απο το σαιτ toshiba-eu και δεν εκανε τιποτα θεωρω ομως οτι για το προβλημα μου-αναβοσβηνει το λεντ-δεν ειναι η καταλληλη.
Γιάννη,
σου έχω στείλει το F_W Upgrade σε προσωπικό σου p.m. δύο φορές 03,04/02/2019.
Πιστεύω ότι τ΄ έλαβες και το δοκίμασες.
Αν θέλεις γράψε τ΄ αποτέλεσμα της δοκιμής.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
mikemtb73 (12-02-19)
Καλησπέρα .
Μπορείτε να μου στείλετε και σε εμένα το firmware.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα. Έχω μία 48l1433dg και το firmware που κατεβάζω από toshiba είναι ένα αρχείο χωρίς mboot.bin και το απαραίτητο txt αρχείο. Η τηλεόραση έχει πρόβλημα και αναβοσβήνει πράσινο κόκκινο στο standby. Μόλις περνάω το usb και την ανάβω με οκ πατημένο απλά σταματάει να αναβοσβήνει και δεν κάνει τίποτα. Η πλακέτα είναι μετρημένη και δουλεύουν τα πάντα. Έχει κανείς τα αρχεία ώστε να δοκιμάσω την αναβάθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε Μανούσο,
από την ιστοσελίδα : https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=16433838#16433838
κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ παρόμοιο αρχείο υλικολογισμικής αναβ/σης της Toshiba 48L1433DG.
Κι αυτό γιατί παρότι αναφέρεται ότι τα σωστά αρχεία για S/W Upgrade μέσω USB στη συγκεκριμένη
συσκευή αναφέρονται τα :
- Mb95_en.bin
- mboot.bin
- usb_auto_update_T4.txt
εκείνα που θα πάρεις από την ιστοσελίδα της elektroda.pl που αναφέρω παραπάνω και μάλιστα
κάνοντας και μία μετάφραση στ΄ Ελληνικά, με δεξί κλικ πάνω στην ιστοσελίδα, κι ίσως ακόμα
να χρειαστεί να κάνεις κι εγγραφή στο forum, είναι τα :
- mb90_en.bin
- usb_auto_update_A1
αλλά νομίζω ότι είναι παρόμοια και μάλλον "δουλεύουν" στη Toshiba (Chassis : 17MB95, VES480UNVS-M).
Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να κάνεις τα παραπάνω στείλε μου p.m. να σου στείλω τ΄ ανωτέρω αρχεία
στ΄ e-mail σου ή στο wetransfer.com
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης