Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή Μπλε οθόνη και δεν υπακούει σε καμία εντολή

Καλημερα σε όλους...έχω μια τηλεόραση samsung le26s86dx/heh
    Η εν λόγω τηλεόραση την ανάβω βγάζει άλλωστε μπλε οθόνη και παραμενη εκεί και άλλωστε βγάζει άσπρη οθόνη και παραμενη εκει επίσης δεν υπακούει σε καμία εντολή ούτε στην ένταση ούτε στην αλλαγή καναλιών ούτε τίποτα..επίσης δεν εμφανιζη ούτε το μάρκα της τηλεόρασης samsung όπως συνηθίζεται..
    Ξέρει κανείς από που μπορεί να προέρχεται??που να κοιτάξω??παραθέτω εικόνα..IMG_20181018_090028.jpg
    IMG_20181018_090028.jpg

Το avatar του χρήστη katmadas
    Μέλος
    Όνομα
    Φανης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

ο ηχος ακουγεται απο τα καναλια?
    Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν Μπένη ούτε στα κανάλια...δεν υπακούει σε καμία εντολή..

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Λοιπόν..υποψιαζομουν τη πλακέτα της οθόνης μια μικρή πλακέτα..όπως έχω την τηλεόραση ξαπλωμένη μπρούμυτα κάνω την κίνηση να σηκώσω την τηλεόραση απτην αριστερή πλευρά και επανήρθε η εικόνα αλλά Κόλλιας εκεί.οταν τη ξεπλωνω ξανά χαλάει η εικόνα η θα βγάλει μπλε η άσπρη οθόνη..την ξανά σηκώνω απτή αριστερή πλευρά της οθόνης απτό πλαίσιο της τηλεόρασης και ξανά επανέρχεται η εικόνα..
    Άρα δεν πρέπει να φταίει η πλακέτα της οθόνης.
    Το μυαλό μου πάει σε κάποιο στραβωμα μάλλον που όταν τη σηκώνω ισιωνη και όταν την αφήνω ξανά στραβωνει και για αυτό χαλάει..
    Τη λέτε κάθε γνώμη δεκτή sos
    Και επίσης πως μπορώ να βρω ανταλλακτικά π.χ πλακετα ολόκληρη για τη συγκεκριμένη τηλεόραση..
    Απτό aliexpres μπορω?? δέχεται με αντικαταβολή???

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Εφόσον συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, σε πρώτη φάση, έλεγξε όλες τις επαφές σου και ιδίως τις συνδέσεις μεταξύ των διάφορων πλακετών μεταξύ τους και ιδιαίτερα τις καλωδιοταινίες. Στην ανάγκη, βγάλε τις από τις φύσες τους και ξανατοποθέτησε τις όλες να δεις αν θα φτιάξει.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε Γιώργο,
    το σύμπτωμα που αναγράφεις χωρίς να θέλω να σ΄ απογοητεύσω είναι μάλλον πιο σοβαρό
    κι ίσως δεν ωφελήσει η λύση που προτείνει ο συνάδελφος Μανώλης.
    Έχω την εντύπωση και μακάρι να πέφτω έξω, ότι φταίνε τα flex καλώδια που πηγαίνουν τ΄
    οπτικό σήμα από τη T-con Board στο panel και τ΄ οποία είναι πρεσαριστά σ΄ αυτό.
    Λύσε το πλαίσιο του panel και με κάποιο τρόπο αν μπορέσεις και στριμώξεις την αριστερή
    flex οριολωρίδα μεταξύ του σημείου συγκόλλησής της και του πλαισίου πιθανόν να σου έρθει
    εικόνα.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Γιώργο,
    το σύμπτωμα που αναγράφεις χωρίς να θέλω να σ΄ απογοητεύσω είναι μάλλον πιο σοβαρό
    κι ίσως δεν ωφελήσει η λύση που προτείνει ο συνάδελφος Μανώλης.
    Έχω την εντύπωση και μακάρι να πέφτω έξω, ότι φταίνε τα flex καλώδια που πηγαίνουν τ΄
    οπτικό σήμα από τη T-con Board στο panel και τ΄ οποία είναι πρεσαριστά σ΄ αυτό.
    Λύσε το πλαίσιο του panel και με κάποιο τρόπο αν μπορέσεις και στριμώξεις την αριστερή
    flex οριολωρίδα μεταξύ του σημείου συγκόλλησής της και του πλαισίου πιθανόν να σου έρθει
    εικόνα.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου....ζεστανα λίγο την μικρή πλακέτα της οθόνης αλλά το πρόβλημα συνέχιζε...όπως είπα και πιο πάνω τυχαία ανακάλυψα ότι η εικόνα πάει να ερθη όταν σηκώνω απτή μια πλευρά του πλαίσιου την τηλεόραση..έτσι κούνησα λοιπόν την τηλεόραση πάνω κάτω η εικόνα επανήλθε..αλλά με ασπρες γραμμές και έκανε συνέχεια άσπρα κύματα..πιάνοντας το πλαίσιο της τηλεόρασης καλυτερευε όσο παράξενο και αν ακούγεται έδωσα κάνα δυο σφαλιάρες χαλαρές στο πλαίσιο η εικόνα επανήλθε και διορθώθηκε τέλειος παραθέτω φωτό..
    IMG_20181018_152901.jpg

Ξέρω μπακαλιστικος τρόπος είναι αυτός μα αφού δεν έβγαζα άκρη και μπορούσα να τη φτιάξω έτσι το έκανα έτσι...καμιά φορά ο μπακαλιστικος τρόπος είναι και πιο αποτελεσματικός αρκεί μετά από δύο τρεις μέρες να μην χαλάση και γίνω ρεζίλι...
    Καμιά φορά τα χέρια είναι και τα καλύτερα εργαλεία..
    Μάλλον πιστεύω ότι είναι αυτό που λέει ο φίλος di ca electronics..έκανε καλή επαφή η καλωδιοταινία και επανήρθε και δεν το κατάλαβα εγώ..η είναι απτή πλακέτα που έχει κάτω ακριβώς απτό πλαίσιο εκεί που καταλήγει η καλωδιοταινία..εξού και απτής σφαλιάρες συνήλθε..να δούμε μέχρι πότε...
    Και πάλι ευχαριστώ για όλα...
    Αν έχετε κάτι να προσθέσετε παρακαλώ προσθέστε...
    Να το έχω υπόψη..

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Έκλεισα την άφησα να κρυώσει κάνα μισάωρο και την ξανά άνοιξα για να δω αν θα ξεκινήσει κανονικά αν θα δώσει εικόνα...άνοιξε κανονικότητα αλλά με άσπρα κυματακια έφαγε πάλι Καρπασία και τώρα παίζει κανονικά..ναι αλλά δεν μπορώ να τη παραδώσω έτσι τη θα πω στον άνθρωπο??άμα κάνει μαλακίες ριξτου Καρπασία και θα παίξει?χαχαχαχχαχα..το απόγευμα θα την ξανά ανοίξω αναγκαστικά να δω τη γίνεται με τη καλωδιοταινία μήπως μου ξέφυγε κάτι..η αν μπορώ να βγάλω την πλακετιτσα κάτω απτή πλαίσιο που έχει..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Οθόνη Viewsonic] Η οθόνη δεν ανάβει (δεν παίρνει ρεύμσ)
    από atrwtoss στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-20, 02:34
  2. με καινούριες κάμερες,καμία εικόνα στο dvr
    από jean στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Εικόνας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-17, 22:09
  3. [Φορητός Η/Υ] Acer 5920g Δεν ανάβει παρότι ανάβει το μπλε led της παροχής ρεύματος!!
    από kostasrs στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-15, 18:44
  4. [Φορητός Η/Υ] Μπλε Οθόνη
    από sv1iyb στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-13, 14:09
  5. LG 42in PLASMA ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ(μπλε οθονη)
    από stavroskaloxrist στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-09, 18:31

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία