Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19
    Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Question UE32D5800VW Πρόβλημα στον ήχο

Καλημέρα σε όλους. Στην συγκεκριμένη TV ο ήχος παραμορφώνει αρκετά ιδίως όταν αυξάνεται η ένταση σε βαθμό που σε κάποια κανάλια να ακούγεται η ομιλία με αρκετό 'βράχνιασμα' και distortion. Σε άλλα κανάλια η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, σε άλλα είναι χάλια. Είναι σαν όταν υπεροδηγείται ένας ενισχυτής στα όρια του οπότε μετά ο ήχος παραμορφώνεται και βραχνιάζει μόνο που εδώ το κάνει σε πιο χαμηλές εντάσεις... Η εικόνα είναι ΟΚ, όπως και όλες οι τάσεις που βγαίνουν. Δυστυχώς στο net δεν έχω βρει κάποιο service manual ή schematic diagram να με καθοδηγήσει. Κάποια ιδέα το τι μπορεί να φταίει;;

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

τα ηχεια τα εχεις κοιταξει καποιες φορες σκιζονται προσφατα αλλα σε 32 lg που ειχα δικη μου ειχαν σκιστει και τα δυο

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φίλε μου αυτό ήταν!! Το αριστερό ηχείο είναι σκισμένο, το δεξί φαίνεται εντάξει αλλά φοβάμαι ότι είναι θέμα χρόνου και για αυτό. Τα ψάχνω σε εξουσιοδοτημένο της samsung ή πιστεύεις ότι μπορώ να τα βρω και κάπου αλλού φθηνότερα; Θα πρότεινες να άλλαζα και τα δύο - δεδομένου βέβαια του κόστους, αν συμφέρει - ή μόνο το ήδη σκισμένο;;

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Υπάρχουν βιοτεχνίες επισκευής μεγαφώνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν θες κάτι οικονομικο.Αν και η εταιρία που ξέρω είναι Θεσσαλονικη.Αν θες να δώσω τηλέφωνο.
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σ' ευχαριστώ Δημήτρη. Για επισκευή ξέρω κι εγώ εδώ στη Καλλιθέα. Απλά έλεγα να ρωτήσω τη samsung και αν το κόστος είναι λογικό μήπως και τα πάρω αλλιώς θα ρωτήσω και για επισκευή. Σήμερα δεν τους πρόλαβα στη Service One λόγω ώρας...

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Αν προχωρήσω σε καινούργια μάλλον πάω για pair... και για τα δύο υποθέτω και όχι μόνο το σκισμένο. Ποιά η γνώμη σας;

Το avatar του χρήστη johnnyb
    Μέλος
    Όνομα
    johnny
    Περιοχή
    Θεσσαλία

Προεπιλογή

Aν βολεύει ο χώρος πιστεύω ότι καλύτερη λύση είναι εξωτερική πηγή (αν δεν έχεις ήδη κάποιο home cinema hifi Κλπ) ολο και περισσότερο κόσμο βλεπω να συνδεει την τηλεόραση ετσι και είναι λογικό γιατί οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν οβάλ ηχειάκια κακής ποιότητας με ήχο πολύ κάτω του μετρίου .

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

εγω βρηκα καποια που ηταν απο lg οχι οτι παιζει και μεγαλο ρολο απο χαλασμενες tv τα πατεντιασα και λιγο να χωρεσουν και ολα καλα ,κυκλοφορουν και στο ebay με κανα 15ευρω αλλα ισως εχουν πολλα μεταφορικα για ρωτα και στο βασιλειαδη αφου εισαι καλλιθεα μηπωε εχει καποια

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά, ναι έχω σκοπό να ρωτήσω τον Βασιλειάδη. Το κατάστημα επισκευής ηχείων που ρώτησα πάντως, δυστυχώς δεν επισκευάζονται λόγω μεγέθους. Θα ρωτήσω σήμερα σε μαγαζιά ανταλλακτικών και από Δευτέρα και την ίδια τη Samsung έτσι για να συγκρίνω κιόλας..

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Για δες τι κωδικο γραφουν τα ηχεια μηπως εχω το set μεταχειρισμενα απο κομενη τν, αν σε ενδιαφερει.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα στον εξωτερικό σκληρό δίσκο.
    από Μιχάλης Κοντέλλης στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-16, 02:55
  2. [Pitsos] Πρόβλημα στον ανεμιστήρα καταψυξης
    από petroglis στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-16, 09:18
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-14, 09:21
  4. [Τηλεόραση Samsung] LE26B450C4W πρόβλημα στον ήχο
    από andyferraristi στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5