Εχω το εξης προβλημα. Οταν παω να μπω στο ιντερνετ απο wifi μου ζηταει κωδικο κ ενω βαζω το σωστο μου λεει οτι ειναι λαθος. Σημειωτεο οτι εχω αλλαξει σπιτι.
Στάλθηκε από το SM-T285 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω το εξης προβλημα. Οταν παω να μπω στο ιντερνετ απο wifi μου ζηταει κωδικο κ ενω βαζω το σωστο μου λεει οτι ειναι λαθος. Σημειωτεο οτι εχω αλλαξει σπιτι.
δεν θα βάλεις κανένα κωδικό απο αυτούς που δείχνεις.θα βάλεις κωδικό που είναι στο αυτοκόλλητο του ρούτερ γραμμένο.
Το router στη πίσω του πλευρά αναφέρει το όνομα του wifi και το κωδικό. Εφόσον δεν έχουν αλλαχτεί κατι βάζεις λάθος στη πληκτρολόγιση (μικρά - κεφαλαία, αγγλικά - ελληνικά ). Μήπως στη μετακόμιση άλλαξες router και εσύ βάζεις τον παλιό κωδικό; Αν το συνδέσεις με καλώδιο έχεις ίντερνετ;
Κοίτα επίσης μήπως ο υπολογιστής σου "ανεβαίνει" με Ελληνικό πληκτρολόγιο σαν default, και πρέπει να το γυρίσεις σε Αγγλικό. Είναι ένα σφάλμα που συχνά πυκνά γίνεται ...
Αυτον τον κωδικο βαζω. Επισης κανω το ταμπλετ hotspot κ κανει τα ιδια
Κατ' αρχήν έλεγξε (εάν δεν το έχεις ήδη κάνει) αυτό που σου έγραψε ο Χρήστος στο #3:
Εφόσον έχεις με καλώδιο, βεβαιώσου ότι ο κωδικός WiFi που αναγράφεται στο router είναι και ο σωστός. Εάν και σε αυτό είσαι ok, τότε δοκίμασε να "ξαναρίξεις" το driver της WiFi κάρτας του LapTop σου. Κοίτα για κάποιον πιο πρόσφατο στο Internet ...
Όταν βάζεις τον κωδικό τι σου γράφει ο υπολογιστής; Συνδέεται και δεν έχεις ίντερνετ ή σου βγάζει κάποιο μήνυμα. Αν έχεις τη δυνατότητα προσπάθησε να το συνδέσεις σε άλλο wifi (εκτός του hotspot) . Υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει στατική ip στο λάπτοπ; Έλεγξε αν έχεις dhcp. Απενεργοποίησε για δοκιμή και το antivirus.
Εβαλα το καλωδιο συνδεσης κ απο κει μπαινει. Εκανα ενημερωση των drivers κπαλι ομως δεν μπαινει ενω βαζω τον κωδικο που υπαρχει κατω απ το router.
Εχω wifi απο το router κ απο το ταμπλετ. Ασυρματα μου ζηταει κωδικο κ δεν μπαινει. Με καλωδιο μπανει