Δεν δουλευει ο ανεμιστηρας αλλα δουλευει το κομπρεσερ.Εψαξα και βρηκα στην πλακετα μπροστινη σκασμενο ενα τρανζιστορ και φυσικα δεν υπαρχουν στοιχεια.Μηπως καποιος γνωριζει καποιος καποιο σχεδιο και την ονομασια του τρανζιστορ.
Δεν δουλευει ο ανεμιστηρας αλλα δουλευει το κομπρεσερ.Εψαξα και βρηκα στην πλακετα μπροστινη σκασμενο ενα τρανζιστορ και φυσικα δεν υπαρχουν στοιχεια.Μηπως καποιος γνωριζει καποιος καποιο σχεδιο και την ονομασια του τρανζιστορ.
Να βγαλω φωτο αλλα πως θα την ανεβασω μεσω κινητου.το τρανζιστο ειναι τελικα triac σε smd το εβαλα αλλα δεν δουέψε ο ανεμιστηρας.η ζημια εγινε απο τον ανεμιστ τον αλλαξα αλλα δεν μου δουλευει μεσω πλακετας.εβαλα ενα μικρορελε 220 v προχειρα εντολη απο το κομπρεσερ και μεσω επαφης start ανεμιστηρα.ολα προχειρα αλλα δουλευει προς το παρων.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Διακοπτες πορτας κοιταξες, μηπως υπαρχει βλαβη και εκει?Αν δεν πατηθει ο διακοπτης δεν δουλευει ο ανεμηστηρας,Επισης οταν χαλαει triac πολλες φορες καιγονται και καποιες αντιστασεις που ειναι σε σειρα με τα ποδαρακια του.
Εχω ελενξει το μπουτον ειναι ενταξει.προσπαθω να σας βαλω φωτο αλλα δεν τα καταφερνω μεσω κινητου.το triac το ειχε σκασει και προφανος θα εχει καψει και κατι αλλο.εαν υπαρχει καποιο σχεδιο εστω και το σχηματικο διαγραμμα θα με βοηθουσε πολυ.πιστευω να κατσφερω να στειλω κσι φωτο.
20160706_103309.jpg20160706_103535.jpg20160706_103517.jpg20160703_184216.jpg
Επισυνάπτω και τις φωτογραφιες.Δεν μπορώ να βρω την πλακέτα η Πιτσος μετά ενα μηνα και..Εαν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την πλακέτα η και κάνα σχέδιο εστω και σχηματικο θα μου ηταν χρησιμο.
Θα κοιταξω αν εχω καμια παλια και θα σου πω αυριο τι εχει γυρω απο το triac,Η πιτσος σου εδωσε κωδικο ανταλακτικου?
ναι μου εδωσε 651280 αυτη ειναι η πλακετα https://www.google.gr/search?q=kdn+v...Ch3yDv5xvCM%3A
αυτο το μικρο που φαινετε σαν τρανζιστορ ειχε σκασει δεν ειχε στοιχεια και μου ειπαν οτι ειναι triac και μου δωσαν ενα αλλα τιποτα αλλα μηπως δεν ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electricalgian : 14-07-16 στις 00:47