Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή Προβλημα ψυξης σε διπορτο GE

Πριν απο 1 εβδομαδα πρατηρησα νερα κατω απο το ψυγειο .Κοιτωντας τις θερμοκρασιες δεν ιταν αυτες που επρεπε . Εβαλα και αλλα θερμομετρα μεσα και ειδα αυτες τις ημερες οι θερμοκρασια στην καταψυξη να φτανει απο -10 εως - 25 ενω ειναι ρυθμισμενο για - 18 και την συντηρηση απο +2 εως +10 ενω ειναι ρυθμισμενο για +3 .
    Να σημειωσω οτι η θερμοκρασια που δειχνει μπροστα η οθονη δεν συμβαδιζει με αυτες των θερμομετρων που εχω βαλει εγω μεσα .
    Το service της αντιπροσωποιας που ηρθε δεν ειναι σιγουρο για την βλαβη και μια μου λεει να αλλαξω μοτερ 800 € , μια την μια πλακετα 200 € μια την αλλη πλακετα 500 € .
    Ακομα δεν εχω κανει τιποτα . Σε ενα site αμερικανικο λεει πρωτα να αλλαχτουν οι σενσορες θερμοκρασιας .
    Καμια ιδεα κανεις ?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Να σημειωσω οτι η θερμοκρασια που δειχνει μπροστα η οθονη δεν συμβαδιζει με αυτες των θερμομετρων που εχω βαλει εγω μεσα .
    Δεν μπορείς να καθορίσεις σωστά την πραγματική θερμοκρασία μετρώντας με απλά θερμόμετρα και ανοίγοντας κλείνοντας της πόρτες κάθε τόσο έτσι ώστε να συμβαδίζουν . Θα πρέπει να βάλεις από εκείνα τα ψηφιακά θερμόμετρα με καλώδιο και καντράν εσωτερικού/εξωτερικού χώρου και να συγκρίνεις αν συμβαδίζουν με κλειστές τις πόρτες μόνιμα π.χ. αποβραδίς μέχρι την επομένη το πρωί. Έχοντας το καντράν του ψηφιακού θερμόμετρου από έξω από το ψυγείο για να παρακολουθείς με κλειστές πόρτες μόνιμα .

Εβαλα και αλλα θερμομετρα μεσα και ειδα αυτες τις ημερες οι θερμοκρασια στην καταψυξη να φτανει απο -10 εως - 25 ενω ειναι ρυθμισμενο για - 18 και την συντηρηση απο +2 εως +10 ενω ειναι ρυθμισμενο για +3
    Ο μέσος όρος αυτών των θερμοκρασιών μας ενδιαφέρει , και σύμφωνα με τα παραπάνω δεν είναι και άσχημα , το μόνο άσχημο είναι ότι εδώ βλέπουμε μεγάλη διαφορά (Different) θερμοκρασίας , δηλαδή δεν πρέπει να αποκλείνει πολύ από την θερμοκρασία που έχεις επιλέξει , η θερμοκρασία λογικά μπορεί να είναι 2 με 3 βαθμούς πάνω ή κάτω και όχι περισσότερο.
    Ίσως λόγο της μεγάλης διαφοράς θερμοκρασίας (different) να είναι η αιτία και φταίει που είδες νερά κάτω από το ψυγείο. Με την λογική ότι όταν έχουμε μεγάλες διαφορές απόκλισης της θερμοκρασίας τα νερά που λιώνουν από τα στοιχεία κατά την διάρκεια της παύσης του ψυγείου γίνονται περισσότερα και δεν επαρκεί η λεκάνη που (πιθανόν να έχει το ψυγείο σου μετά την αποχέτευση προς την λεκάνη) και γιαυτό πλημμυρίζει. Ενώ όταν οι παύσεις/ενάρξεις του ψυγείου είναι πιο σύντομες χωρίς μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας δεν σχηματίζονται δια ρέοντα νερά σε τέτοιο βαθμό.

Ακομα δεν εχω κανει τιποτα . Σε ενα site αμερικανικο λεει πρωτα να αλλαχτουν οι σενσορες θερμοκρασιας .
    Καμια ιδεα κανεις ?
    Το πιθανότερο μπορεί να είναι αυτό που λένε στο site ....ενώ οι υπόλοιποι που σου είπαν για μοτέρ είναι για τα πανηγύρια (με την λογική ότι σε καμιά περίπτωση δεν υποψιάζεσαι το μοτέρ όταν έχεις κατάψυξη με -25 βαθμούς)

Πρέπει να εξεταστεί για ποιο λόγο αφήνει νερά κάτω στο ψυγείο και η βασική αιτία του . (που πιθανά να είναι οι σένσορες)

Παρόμοια Θέματα

1. [Liebherr] προβλημα ψυξης σε Liebherr 4003
    από tsiki76 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-25, 09:40
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-12, 02:56
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-12, 22:50

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι