Καλησπέρα,

Πριν από μερικές ημέρες η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού μου (inverter) σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς. Παρότι η εξωτερική μονάδα δεν λειτουργεί η εσωτερική δουλεύει κανονικά. Έχοντας εμπειρία από παλιότερο κλιματιστικό θεώρησα πως χρειάζεται reset για να λειτουργήσει ξανά.

Ωστόσο, σε συνομιλία μου με την Samsung μου είπαν πως δεν μπορούν να μου δώσουν το κωδικό για το συγκεκριμένο μοντέλο και πως θα πρέπει να έρθει εξουσιοδοτημένος τεχνικός για να βάλει τους κωδικούς με σχεδόν 50 € μόνο για την επίσκεψη.

Απευθύνθηκα σε ένα ψυκτικό που έχω χρόνια μου άνοιξε την εξωτερική μονάδα και αυτό που παρατηρήσαμε πάνω στην πλακέτα είναι πως και τα τρία LED είναι αναμμένα. Ρώτησα ξανά στην Samsung και μου είπαν πως η ένδειξη αυτή σημαίνει αλλαγή πλακέτας. Ωστόσο, στο διάγραμμα που βρίσκεται κολλημένο πάνω στην πλακέτα της εξ. μονάδας αναγράφεται ως ένδειξη βλάβης (3 LED αναμμένα) η ένδειξη RESET.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν γνωρίζει διότι με την αντιμετώπιση και την γενικότερη συμπεριφορά του εξουσιοδοτημένου καταστήματος της εν λόγω εταιρεία δυστυχώς έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.