Καλησπερα.
Εχω ενα Toshiba Satellite A210-183 που δεν δειχνει εικονα (ουτε σε εξωτερικο μονιτορ)
Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικο το BIOS η να παω κατευθειαν για reflow καρτα γραφικων;
Ευχαριστω.
Καλησπερα.
Εχω ενα Toshiba Satellite A210-183 που δεν δειχνει εικονα (ουτε σε εξωτερικο μονιτορ)
Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικο το BIOS η να παω κατευθειαν για reflow καρτα γραφικων;
Ευχαριστω.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Χωρίς να έχω περισσότερη πείρα, εφόσον δεν δίνει σήμα καλής/κακής λειτουργίας το βιος θα προσέξεις αν λειτουργεί ο σκληρός , αν όχι πάτα εσκέιπ προσέχοντας πάλι τυχόν ανταπόκριση. δοκίμασε και κανα στικάκι , οπότε αν έχεις δείγμα ανταπόκρισης πας ασφσλώς για reflow.
Το drive δουλευει,ο σκληρος οχι.Το ανοιγω τωρα και μαλλον αυριο θα κανω το reflow.
Βεβαιώσου για τις τροφοδοσίες
Γιώργο, πρώτα θα έλεγχα εάν όντως το Northbridge είναι το πρόβλημα προτού κάνω reflow.
Για πες περισσοτερα Αδαμ..
Από ότι βλέπω πρέπει να έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Επιβεβαίωσέ το. Δες τα volt σε όλα τα pin του U20 και στα pins 6,11,12,13,15 του JP10.
Δεν εχει ξεχωριστη καρτα,δες τις φωτογραφιες.Μηπως εχεις το σχεδιο;
Ευχαριστω.
Δες και τι μπλοκαρισμα απο σκονη ειχε ο ανεμιστηρας,γιαυτο λεω πρεπει να θελει reflow.
Γιώργο, το σχηματικό που βλέπω είναι το σωστό, απλώς έχει έκδοση UMA και έκδοση με ξεχωριστή VGA. Λογικά, έχει πρόβλημα το Northbridge, απλώς σου λέω να το ελέγξεις προτού αρχίσεις να το "ψήνεις".