Καλησπέρα, έχω ένα Toshiba το οποίο και θα με τρελάνει.... Δουλεύει κανονικά το μηχάνημα σε εξωτερική οθόνη αλλά στην δική του την lcd μου δείχνει κενή άσπρη οθόνη. Έχω αλλάξει οθόνη - καλωδιοταινία και inverter και πάλι τα ίδια.... Τι παίζει;;;
Καλησπέρα, έχω ένα Toshiba το οποίο και θα με τρελάνει.... Δουλεύει κανονικά το μηχάνημα σε εξωτερική οθόνη αλλά στην δική του την lcd μου δείχνει κενή άσπρη οθόνη. Έχω αλλάξει οθόνη - καλωδιοταινία και inverter και πάλι τα ίδια.... Τι παίζει;;;
Άλλαξε σκληρό δίσκο, RAM, CPU, πληκτρολόγιο, mousepad, cdrom, μπαταρία.
Και μετά κάνε επανασυκόλληση στο chipset και θα παίξει.
900MHz-64GHz
Μην τον βάζετε ρε παιδιά θα ρίξει το site o Δράκουλας .![]()
τωρα που ενεπλακη και ο επιτιμος στο thread μην εχεις ελπιδες ...![]()
Αφήστε τις προλήψεις ρε παιδιά, κι έχει και 13 ο μήνας σήμερα...![]()
εκει που συνδέεται η καλωδιοταινια στην M/B εχει κατι διοδους με 3 ποδια, θελουν ελενχω και αυτα. και το chip γραφικων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xrhstos1978 : 13-02-14 στις 21:21
δεν ξέρω για το συγκεκριμένο Motherboard (έχει σχέση με το chipset) αλλά μετά το chip γραφικών πιθανόν να έχει ενα τσιπάκι που παίρνει την έξοδο VGA και την προσαρμόζει για έξοδο στο panel... από αυτό το chip ρυθμίζεται και ο φωτισμός του panel..
μπορεί να έχεις θέμα σε αυτό.... (είτε κόλληση είτε χαλασμένο)
(μου πάει το μυαλό οτι είναι αυτό επειδή παιζει η εξωτερική οθόνη άρα το τσιπ γραφικών εκ πρώτης όψεως φαίνεται να δουλεύει σωστά)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chip : 14-02-14 στις 20:24
Μπορείς να γράψεις τα volt στα pin του lvds connector εκτός από τα pin 1,2,4,6,7,8,13,19,24,38,41,42.
Το motherboard είναι ή version με το mxm board;
Καλημέρα, μόλις πήρα και τις μετρήσεις:
![]()