Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Προεπιλογή Hp Pavilion dv9000 όλα μαύρα

Φίλοι μου για σας έχω ένα πρόβλημα με ένα laptop hp pavilion dv9000, άλλαξα το λειτουργικό του από vista 64 bit σε windows 7 64bit χωρίς να ξέρω πως η HP δεν υποστηρίζει πάνω από vista σε αυτό το μοντέλο μου έβγαλε πως δεν βρίσκει το driver του πληκτρολογίου έβγαλε μπλε οθόνη πως δημιουργήθηκε πρόβλημα και έσβησε , από κη και μετά ανάβει το μηχάνημα αλλά δεν διαβάζει κανένα driver ούτε πληκτρολόγιο-οθόνη-ποντίκι αλλά ούτε και εξωτερική οθόνη όλα μαύρα αλλά το σύστημα δουλεύει ακούγεται ο ανεμιστήρας και το driver του DVD όταν βάζεις το dvd. Έβγαλα το δίσκο εγκατέστησα τα vista σε άλλον υπολογιστή κατέβασα και τους οδηγούς από την hp για vista για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν μπορώ να τους εγκαταστήσω γιατί λογικά δεν τους βρίσκει σε αυτό τον υπολογιστή αλλά ούτε στο pavilion διαβάζει το δίσκο . Μήπως κάποιος φίλος έχει κάποια ιδέα πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει, κάθε βοήθεια δεκτή..

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

γιατι κανεις τα ευκολα δυσκολα? εγω θα εβγαζα τον σκληρο, θα τον φορμαρα σε ενα αλλο pc η και θα του περναγα το προηγουμενο λειτουργικο και θα ημουν οκ. αφου δεν το υποστηριζει οπως λες, γιατι σωνει και καλα πας να του βαλεις κατι που δεν το παιρνει?
    α και κατι αλλο. το λαπτοπ οπυ γραφω αυτην την στιγμη ειναι ενα hp palilion dv4000.

Προεπιλογή

Φίλε μου αυτό έκανα και εγώ έβγαλα τον δίσκο και τον φορμάρισα σε άλλο κομπιούτερ έβαλα και το παλιό λειτουργικό κατέβασα και τα driver αλλά δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω όσο ο δίσκος είναι στο δεύτερο pc γιατί λογικό δεν τα βρίσκει εκεί.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

bios βλεπεις ;

Προεπιλογή

Τίποτα οθόνη δική του και εξωτερική μαύρη δεν μπουτάρι γιατί δεν βλέπει driver.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p270 Εμφάνιση μηνυμάτων
    bios βλεπεις ;

Το avatar του χρήστη georged30
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Ν Χαλκηδονα

Προεπιλογή

Εμενα για καρτα γραφικων που τα τιναξε μου μοιαζει αυτη η βλαβη

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hliasaaa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τίποτα οθόνη δική του και εξωτερική μαύρη δεν μπουτάρι γιατί δεν βλέπει driver.
    Δεν παει ετσι.Τον driver τον φορτωνει πολυ αργοτερα.Την αρχικη οθονη πρεπει να την βλεπεις ακομη και χωρις καθολου σκληρο.
    Αφου μιλαμε για σειρα DV οπως σου ειπανε εχεις προβλημα στην καρτα γραφικων.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Προεπιλογή

Φίλε Γιώργο η motherboard είναι καινούργια του κουτιού μιας εβδομάδας από e-bay Αμερική δούλεψε 2-3 φορές με windows 7 αλλά άρχισε να βγάζει μηνύματα για τα driver δεν πρόλαβα να τα εγκαταστήσω έβγαλε μπλε οθόνη πως δημιουργήθηκε πρόβλημα και έσβησε , από κει και έπειτα ανάβει το μηχάνημα δουλεύει ο ανεμιστήρας αλλά το λαμπάκι του δίσκου είναι σβηστό και το λαμπάκι του wireless είναι αναμμένο πορτοκαλί δεν υπακούει πληκτρολόγιο ούτε ποντίκι και φυσικά και οθόνη το dvd δουλεύει ανάβει το λαμπάκι αλλά χωρίς οθόνη δεν μπορώ να κάνω τίποτα..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν παει ετσι.Τον driver τον φορτωνει πολυ αργοτερα.Την αρχικη οθονη πρεπει να την βλεπεις ακομη και χωρις καθολου σκληρο.
    Αφου μιλαμε για σειρα DV οπως σου ειπανε εχεις προβλημα στην καρτα γραφικων.

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ας το πάμε από την αρχή, γιατί νομίζω ότι ήσουν πολύ ¨τυχερός¨ και έπεσε η μια βλάβη πάνω στην άλλη.
    Βγάλε σκληρό από το μηχάνημα και ξεκίνησε το, κανονικά θα πρέπει να φορτώσει το BIOS και μετά να σου γράψει ότι δεν βρήκε δίσκο.
    Τους οδηγούς, όπως είπε και ο Joun, τους φορτώνει μετά.

Μέλος
    Όνομα
    Φώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Το ότι είναι καινούργια απο ebay δεν σημαίνει και οτι είναι και πλήρως λειτουργική, πάντως και εγώ το κόβω για πρόβλημα με την κάρτα γραφικών

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] HELP HP PAVILION DV5-1105ev
    από fm355 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-13, 14:03
  2. [Φορητός Η/Υ] HP Pavilion dv9000 (Πρόβλημα γραφικών στην Οθόνη)
    από hliasaaa στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-13, 21:36
  3. [Φορητός Η/Υ] DV9000 δεν bootαρει
    από polism στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-13, 10:10
  4. [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα με οθόνη HP Pavilion DV9000
    από Fu Manchu στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-13, 10:42
  5. [Φορητός Η/Υ] HP pavilion δεν ανάβει!
    από jean στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-12, 02:08

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία