Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18
    Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή Mitsubishi MSH-18NV αναβει μονο του

Kαλησπερα.
    Ενας φιλος εχει το Mitsubishi MSH-18NV, το οποιο κανει το εξης κουφο:
    Αναβει μονο του,συνηθως αφου αναψει ενα φως εκει κοντα..Δηλαδη οταν π.χ ανοιξουν την πορτα του ψυγειου απο τον σπινθηρα που βγαζει η λαμπα αναβει το κλιματιστικο.Το ιδιο κανει και αν αναψει το φως του δωματιου κλπ.
    Το προβλημα αυτο δεν το κανει συνεχεια αλλα οποτε του ερθει.Οταν το παρουσιασει δουλευει παντα στην θερμανση και δεν υπακουει σε καμμια εντολη απο το τηλεκοντρολ.
    Να σημειωσω οτι δεν εχω παει ακομη να βγαλω την πλακετα αλλα ηθελα να ρωτησω τους ειδικους αν εχει ξανατυχει σε κανεναν και ιδιως αν υπαρχει κανενα service manual για να μην πηγαινω στα τυφλα..
    Εχω βρει ενα αλλα ειναι στα Ρωσικα,στην αναγκη θα κοιταξω να βγαλω ακρη με αυτο.

Ευχαριστω.

Το service manual το βρηκα:http://www.eserviceinfo.com/download..._MSH-07NV.html
    μηπως το χρειαστει κανενας αλλος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 02-06-13 στις 12:55
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

εμενα προσωπικα δεν μυο εχει τυχει κατι αναλογο... μου ειχε τυχει βεβαια κλιματιστικο το οποιο το ειχαν συνδεσει επανω σε διακοπτη για το φως του δωματιου...
    τραβα μια μπαλαντεζα και βαλε το κλιματιστικο μονο του σε μια πριζα ενησχημενη απο αλλο δωματιο και τσεκαρε να δεις σου κανει τα ιδια....

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Δεν ειναι καινουρια εγκατασταση δουλευει αψογα απο το 1998..Ειναι η πρωτη φορα που εχει παρουσιασει βλαβη οποιουδηποτε ειδους.
    Ευχαριστω για την απαντηση.

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Κανε ενα reset στο μηχανιμα, βγαλτο για καποια δευτερολεπτα απο την πριζα και μετα ξαναβαλτο...
    στην ψυξη σου δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα...?

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Εχει βγει απο την πριζα για ωρες και το πιανει οποτε να'ναι και κανει τα ιδια..Οταν παρουσιαζει το προβλημα βγαζει μια ας πουμε "ψοφια" ζεστη,δεν αποδιδει δηλ.κανονικη θερμανση και δεν δεχεται καμμια εντολη.Οταν δουλευει κανονικα δουλευουν ολα ρολοι.
    Για να μην σε κουραζω αλλο αυτα τα συμπτωματα μου περιεγραψαν,ακομη δεν εχω παει ο ιδιος να το δω απο κοντα,θα παω αυριο να βγαλω την πλακετα μηπως βγαλω ακρη.
    Να ριξω το φταιξιμο(παλι) στους πυκνωτες;Οπως ειπα ειναι μηχανημα αγορασμενο το 1998 αρα εχουν 15 χρονια στην πλατη τους..

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Ναι για βγαλε να δουμε τι γινεται...
    βγαλε και καμια φωτο, θα βοηθησει την κατασταση

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Να και οι φωτογραφιες.Ακομη δεν μετρησα πυκνωτες αλλα δεν φαινονται να εχουν τιποτα..Φοβερη ποιοτητα παντως το Mitsubishi και μαλιστα προ 15ετιας που επαιζε ακομη το made in Japan..
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να και οι φωτογραφιες.Ακομη δεν μετρησα πυκνωτες αλλα δεν φαινονται να εχουν τιποτα..Φοβερη ποιοτητα παντως το Mitsubishi και μαλιστα προ 15ετιας που επαιζε ακομη το made in Japan..
    Γιώργο όντως πολύ καλά μηχανήματα αλλά ακριβώς αυτή η σειρά έχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό τους (στις φώτο σου είναι αυτό μέσα στην διάτρητη λαμαρίνα). Έχω φτιάξει καμιά δεκαριά τέτοια... στα περισσότερα ήταν οι πυκνωτές μέσα σε αυτό το κουτάκι... σε κάποια είχε σκάσει το τροφοδοτικό εντελώς και η τε έβαλα το μανίσιο (δυστυχώς στο ελλαντα μόνο ολόκληρη η πλακέτα υπήρχε και όχι μόνο το τροφοδοτικό) άλλα κάπου που ο πελάτης δεν ήθελε να πληρώσει τόσα του έβαλα ένα δικό μου 12V τροφοδοτικάκι και όλα μια χαρά... μάλιστα θυμάμαι μια φορά σε ένα που δεν έπαιρνε εντολές από το χειριστήριο ενώ με το πολύμετρο (ενα ψιλοφθινιαρικο)που έβγαζε κανονικά τάση το τροφοδοτικό και αφού άλλαξα το "ματάκι" και τους πυκνωτές εκεί κοντά δεν δούλευε και αφού άλλαξα τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό δούλεψε κανονικά.
    Ελπίζω να είναι κάτι απλό και σε εσένα.
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Σοβαρα Παναγιωτη μεσα στην λαμαρινα εχει τροφοδοτικο;Δεν θα το φανταζομουν με τιποτα..Εχει και ασχετο κωδικο (HIC1)
    Για την πλακετα εχεις απολυτο δικιο:ζητησαν 150 +ΦΠΑ + ποσα θα παρει ο γ@μ@ω μαστορας που θα ξεκουμπωσει-ξανακουμπωσει τα βυσματα και την πλακετα,αστα να πανε..
    Λες τα χαζα αυτα να τα κανει πυκνωτης και να την βγαλει ετσι τζαμπα;
    Ευχαριστω για την βοηθεια.

Edit (Μετα 10 λεπτα)
    Λοιπον Παναγιωτη εισαι φοβερος..Μετρησα το πυκνωτακι που εχει μεσα (ειναι 47μF 16V) και αντι για ESR 1 εχει 8 με 9..Δεν θα ξερω σιγουρα αν φταιει αυτο πριν το βαλω την πλακετα στην θεση της και δουλεψει μερικες μερες αλλα 99,9% ειναι αυτο..
    Δεν ξερω αν θυμασαι πριν κανα δυο χρονια ειχα το δικο μου κλιματιστικο με προβλημα τροφοδοσιας και με ειχες κατευθυνει σε ενα παρομοιο πλακετακι να αλλαξω εναν ιδιο πυκνωτη(δεν εχει και αλλον)
    Εγω δεν ειχα αλλον και εβαλα τροφοδοτικο 12v εξτρα και δουλευει απο τοτε..

Ευχαριστω πολυ!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 03-06-13 στις 20:30

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Για του λογου το αληθες.Αριστερα ειναι το τροφοδοτικακι απο το Mitsubishi ,δεξια απο το δικο μου κινεζικο.
    Και στα δυο την εφαγε ο ιδιος πυκνωτης,nichicon ο ενας,μαρκα μ'εκαψες ο αλλος..
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] xperia x10 mini αντιδρα μονο στη φορτιση
    από asna στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-13, 17:22
  2. [Κλιματιστικό Mitsubishi] Πρόβλημα λειτουργίας κλιματιστικού MITSUBISHI MCFH-18NV
    από ΑΘΑΝΟΣ στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-12, 12:59
  3. SONY KDL-46Z4500 Κολλαει στα ψηφιακα καναλια μονο.
    από lary leon14 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-11, 22:03
  4. MITSUBISHI TV
    από johnkou στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-10, 14:50
  5. Σε ηχεια δαπεδου παιζουν μονο τα tweeter!
    από kenmex στο forum Ηχεία & PC Ηχεία
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-06, 13:06

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία